IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международен Инвестиционен Проект с Огромна Възвръщаемост

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    ПИРАМИДА

дано някой от измислените ни регулатори иде на среща с въпросния 'предприемач'
    Ха дано, Берти, ама нАдали.

Коментар

• ПИРАМИДА

дано някой от измислените ни регулатори иде на среща с въпросния 'предприемач'
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• "Става НА въпрос" или "става ЗА майтап"? Лошо няма преди да почне със страховитите проценти възвръщаемост, колегата да каже откъде, аджеба, очаква да дойде тя и защосе очаква да се навървим. А забележката за пирамида направо ме удря в сърцето, налЭ.

Коментар

• При петцифрена инвестиция крайният резултат наистина може да бъде четирицифрен в даден момент.

Коментар

• Само като чуя "Здравейте приятели" и одма получавам сърцебиене. На всяка пирамида онлайн презентацийките почват така...
            Но четирицифрените печалби на седмица нещо слаби ми идват, вече има българска компания, която предлага между 8 000 и 200 000 % печалба (обърнете внимание - няма правописна грешка в процентите!)

Коментар

• Тази глупост е подигравка с интелекта на посетителите на форума. Моля модераторите да изтрият темата.
              Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• ПИРАМИДА
                Last edited by bertram; 26.03.2016, 17:12.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Несъмнено 100% "пИчалба"!!!
                  Граби народе!!
                  "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Международен Инвестиционен Проект с Огромна Възвръщаемост

Здравейте приятели, от скоро съм част от този форум. Прочетох доста компетентни мнения по много въпроси и смятам, че можем да си бъдем взаимно полезни. Занимавам се с развитие на инвестиционни проекти в международен мащаб и мисля, че тук е мястото където мога да отправя апел към хора интересуващи се от краткосрочни и дългосрочни инвестиции с отлична доходност. По-конкретно бих желал да се свържа с хора с цел съдружничество в проект свързан с добиване и търгуване на криптовалута. Информацията, която мога да дам тук е, че след третият месец спрямо датата на инвестиция, може да се теглят средствата,които са в четирицифрени суми на седмична база. Всичко останало по проекта трябва да се види нагледно. Нека тези от вас, които проявяват интерес и искат да разберат за какво точно става на въпрос да се свържат с мен на

скайп online-bussines (обърнете внимание на правописната грешка)
                    на емайл bonline133@gmail.com
                    телефон 0886967225 - Ангел

За да си уговорим ден и час за среща (онлайн или лична) в която да Ви разясня и покажа всичко по проекта нагледно.
                    Attached Files
                  Working...
                  X