Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Международен Инвестиционен Проект с Огромна Възвръщаемост
Collapse
X
-
Само като чуя "Здравейте приятели" и одма получавам сърцебиене. На всяка пирамида онлайн презентацийките почват така...
Но четирицифрените печалби на седмица нещо слаби ми идват, вече има българска компания, която предлага между 8 000 и 200 000 % печалба (обърнете внимание - няма правописна грешка в процентите!)
Коментар
-
Международен Инвестиционен Проект с Огромна Възвръщаемост
Здравейте приятели, от скоро съм част от този форум. Прочетох доста компетентни мнения по много въпроси и смятам, че можем да си бъдем взаимно полезни. Занимавам се с развитие на инвестиционни проекти в международен мащаб и мисля, че тук е мястото където мога да отправя апел към хора интересуващи се от краткосрочни и дългосрочни инвестиции с отлична доходност. По-конкретно бих желал да се свържа с хора с цел съдружничество в проект свързан с добиване и търгуване на криптовалута. Информацията, която мога да дам тук е, че след третият месец спрямо датата на инвестиция, може да се теглят средствата,които са в четирицифрени суми на седмична база. Всичко останало по проекта трябва да се види нагледно. Нека тези от вас, които проявяват интерес и искат да разберат за какво точно става на въпрос да се свържат с мен на
скайп online-bussines (обърнете внимание на правописната грешка)
на емайл bonline133@gmail.com
телефон 0886967225 - Ангел
За да си уговорим ден и час за среща (онлайн или лична) в която да Ви разясня и покажа всичко по проекта нагледно.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар