IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся инвеститор/съдружник

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• търся инвеститор-съдружник

търся инвеститор-съдружник за построяване на завод(фабрика) за химически материали повече подробности на е-майл Maxgrow@abv.bg

Коментар

• Скептичен съм, steven1969_bg Българският инвеститор спи зимен сън.

Коментар

• Явно бизнеса не толкоз печеливш щом си с лошо ЦКР

Коментар

• Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
          'ми оправи си цекарето и вземи банка.

Иначе ще вземеш лихвари и бизнеса пътува...
          Благодаря за мнението все пак но ако можех да си оправя цкр достатъчно бързо, нямаше да си предлагам дял от бизнеса за 25к.

Коментар

• 'ми оправи си цекарето и вземи банка.

Иначе ще вземеш лихвари и бизнеса пътува...
            "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Търся инвеститор/съдружник

Здравейте.Имам реален собствен бизнес.Дообработвам суровина и готовия продукт си го търгувам със собствена дистрибуция и дистрибутори в Пловдив,София,Пазарджик,Ст.Загора,Хасково,Кърджали и регионите - в момента около 30 000 бройки на месец.Досега винаги съм бил зависим от единствен завод-производител в България.2013 се смени собственика и настоящия вече си води абсолютно монополна политика.В момента имам за първи път опцията да сменя доставчика с мощен,чуждестранен,Европейски производител.На 3-ти февруари търговският директор на завода идва на среща с мен.Ще договаряме много неща,едно от тях е за нов и уникален за България продукт.Твърдо съм решил да сменя досегашния партньор но ми трябва инвестиция за да напълня склада и да мина в график с нов доставчик.За плавно и без сътресения начало,както и за стартиране на новия продукт ми трябва инвестиция от порядъка на 22-25 000 лв.Имам пазар и опит,развита мрежа,в момента стартирам собствена дистрибуция и във Варна - целта е да съм готов с някакъв пазар за старта на сезона.Не мога да се обърна към банка заради лош ЦКР.Готов съм да обсъдя вариант със заем или съдружие,важното е да се стартира навреме.Допълнителна и по-подробна информация само и единствено след лична среща.От Пловдив съм и тук работя.
              Last edited by Andi11; 28.01.2016, 14:24.
            Working...
            X