IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в дългосрочен план от 5-10 години!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Колега, тези дето те съветват да купуваш акции е много вероятно са полуфалирали брокери.Аз не познавам човек изкарал пари от бфб да се е похвалил!!!
    Моят съвет е да инвестираш в земеделие, ще направиш страхотни дивиденти, да не кажа 100-200% на годишна база!
    Ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ви отговоря!
    Ти по принцип не познаваш никого - и никой не те познава. Та си малко смешен да взьеме човек насериозно

Коментар

• Колега, тези дето те съветват да купуваш акции е много вероятно са полуфалирали брокери.Аз не познавам човек изкарал пари от бфб да се е похвалил!!!
      Моят съвет е да инвестираш в земеделие, ще направиш страхотни дивиденти, да не кажа 100-200% на годишна база!
      Ако имаш конкретни въпроси, с радост ще ви отговоря!
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Земя само земя

Коментар

• Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнение
          интересува ме земеделската земя - кажи ми поне една причина, освен по-бързата ликвидност, да предпочета да закупя акции на Атера, отколкото реална земеделска земя.
          1 дивидента им е около 3%
          2 около 65% от земята им е /по памет/ рентвана !!!!!!

а иначе по темата - Софком привилигировани - заради убийствения дивидент, комбиниран с минимална/граничеща с 0/ вероятност от фалит
          Така е ликвидноста е многократно по-добра и не се занимаваш с арендатори и ренти .Другото е че атера окрупняват парцелите и могат да постигнат двойно по-висока цена при продажбатта на масиви.А СОФКОМ от самото начало го харесвам както и всички акции редовно даващи дивидент или с обратни изкупувания.Успех ти желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk Разгледай мнение
            АТЕРА според мен .
            интересува ме земеделската земя - кажи ми поне една причина, освен по-бързата ликвидност, да предпочета да закупя акции на Атера, отколкото реална земеделска земя.
            1 дивидента им е около 3%
            2 около 65% от земята им е /по памет/ рентвана !!!!!!

а иначе по темата - Софком привилигировани - заради убийствения дивидент, комбиниран с минимална/граничеща с 0/ вероятност от фалит

Коментар

• Първоначално изпратено от Jack Bauer Разгледай мнение
              Това както го разказваш не е инвестиция а търговия и то на дребно.
              на страдащите от безсъние единствената инвестиция е в хапчета за сън... видно от обърканите му "идеи" явно това е причината

Коментар

• Първоначално изпратено от G.Kortov Разгледай мнение
                На този етап смятам да задържа малко каквото и да съм решил!А информативно каква сума е необходима за регистриране на ЕТ !Мой близък е от много години в занаята на електротехниката имам предвид за нови сгради инсталация да кажем и тем подобни!Обмислям също така за по нататък отваряне на магазин за Ел. Материали А занапред ако потръгне може и отдел за ВиК материали да се направи.Според мен най-трудната част ще бъде да се свъжа с хора които доставят директно от завод или нещо подобно защото колкото повече са хората по веригата на прекупвачи толкова по висока става цената и продажбата ще бъде по трудна-по малко клиенти поне аз така мисля!
                Това както го разказваш не е инвестиция а търговия и то на дребно.

Коментар

• Хубаво е, че разбираш от електротехника, но разбираш ли от бизнес?

Успех в начинанието което си избереш.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• На този етап смятам да задържа малко каквото и да съм решил!А информативно каква сума е необходима за регистриране на ЕТ !Мой близък е от много години в занаята на електротехниката имам предвид за нови сгради инсталация да кажем и тем подобни!Обмислям също така за по нататък отваряне на магазин за Ел. Материали А занапред ако потръгне може и отдел за ВиК материали да се направи.Според мен най-трудната част ще бъде да се свъжа с хора които доставят директно от завод или нещо подобно защото колкото повече са хората по веригата на прекупвачи толкова по висока става цената и продажбата ще бъде по трудна-по малко клиенти поне аз така мисля!
                    Формата е временна,класата вечна..!!!

Коментар

• Част в акции (на тоя пазар всяка читава компания е подходяща), част в метали (но само монети с нумизматическа стойност), може и една част в имот... но обработваема земя не е добра идея, докато не бъдат решени проблемите с бандитите-хъхряци.
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• АТЕРА според мен .

Коментар

• Акции на софком
                          акции на ЕНМ(п)
                          Акции на ХИМ(п)
                          вместо земя или имот си вземи АДСИЦ много по ликвиден е !!!

Last edited by James Brown is dead; 22.08.2010, 12:31.

Коментар

• обработваема земеделска земя за този период е добра инвестиция.
                            имоти в гърция също - в момента са в криза и цените са по-ниски
                            Недвижими имоти [URL=http://bit.

Коментар

• Инвестиция в дългосрочен план от 5-10 години!

Здравейте колеги!Интересувам се в какво е най - добре да се инвестира в дългосрочен план от 5 до 10 години!Знам че безплатен обяд няма но горе долу по запознатите да ме насочът в даден отрасъл!Въртеше ми се една мисъл за дългосрочна инвестиция във отглеждане на Гинко Билоба дръвчета!След време продаване на листната маса на фармацевтични компаний и продажба на фиданки(млади дръвчета) от този сорт!По запознатите от вас мисля че са наясно че фиданки се отглеждат изключително трудно защото семе няма единствения начин е чрез клониране на вече порастнали дървета!Мисля че младите дръвчета ще се продават!А вие как мислите?!? Поздрави
                              Формата е временна,класата вечна..!!!
                            Working...
                            X