Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обща поръчка на соларни панели по 50 цента вата.искат минимум един контейнер да купя.
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЩо се занимавате с глупости.....
Ще купите един контейнер и като го отворите, с изненеда ще разберете , че фирата е 80%...
Единичните покупки се набалбукват с върнати, некачествени продукти...После си търси правата от дядо поп...в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеОт 3 квадрата ще изкараш реални 600 вата при добра осветеност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре де, а колко волта = напрежение е потребно, според теб, за да си караш на него климатика ДИРЕКТНО ? И още, дали тези панели, които ти предлагат от Китай, са с такава комплектация, щото да можеш да си подредиш системата като за климатик от цял брой панели, без доп.корекции? И аз наистина питам, не се заяждам.
Още нещо: за да върви климатикът ти, ти трябва /щеш-нещеш/ РАЗПОЛАГАЕМА мощнот, а не инсталирана. Тоест, малко облаче, мараня в жега /за есента и пролетта съм почти убеден, че основно ще е така, случва се/ и...ами и аз не знам, дали изобщо ще завърти това чудо.
Опитът наистина е добър учител и, ако и да не си купим всички панели, с интерес ще наблюдаваме развитието при теб, vаbo_2008.
Ако сложиш пък мрежов инвертор тогава работата става още по сложна откъм парите, навърта и входяща и изходяща енергия на едно място/ 2 тарифен електромер, ако е 3 тарифен е друго, но тогава защо са ти панели, един мост и си готов ако си б блок или къща/
За частно потребление не става/не излиза сметката, виж ако си решил да правъш сечено на енергото
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение117 кВ се побират в 20 футов контейнер.
на мен ми трябват 2-3 кВ
вече имам 5 човека
Коментар
-
Добре де, а колко волта = напрежение е потребно, според теб, за да си караш на него климатика ДИРЕКТНО ? И още, дали тези панели, които ти предлагат от Китай, са с такава комплектация, щото да можеш да си подредиш системата като за климатик от цял брой панели, без доп.корекции? И аз наистина питам, не се заяждам.
Още нещо: за да върви климатикът ти, ти трябва /щеш-нещеш/ РАЗПОЛАГАЕМА мощнот, а не инсталирана. Тоест, малко облаче, мараня в жега /за есента и пролетта съм почти убеден, че основно ще е така, случва се/ и...ами и аз не знам, дали изобщо ще завърти това чудо.
Опитът наистина е добър учител и, ако и да не си купим всички панели, с интерес ще наблюдаваме развитието при теб, vаbo_2008.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеАко искаш директно да захраниш климатик с панелите е по добре да си вземеш готов и окомплектован. Тези климатици са с компресор захранван с прав ток или с инвертор който да го преобразува.Не е чак толкова просто и самите инвертори когато имитират добре синусоидалния променлив ток са много скъпи все още.в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеИма един сайт, stssolar, ili solarsts, обърни се там към хората, ще ти сметнат всичко, не се занимавай с глупости, това нещо няма избиване в твоя живота ако е за лични нужди. Писал съм аз и пирамид в него сайт, пробвай там. Но пак ти казвам - за лични нужди няма избиване в твоя животв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Ако искаш директно да захраниш климатик с панелите е по добре да си вземеш готов и окомплектован. Тези климатици са с компресор захранван с прав ток или с инвертор който да го преобразува.Не е чак толкова просто и самите инвертори когато имитират добре синусоидалния променлив ток са много скъпи все още.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеТук ги има свободно на 1 евро на ват на дребно . Искаш ли да питам един от едроваците на каква цена ще ти даде 2 kw ?
Не репликирам . Само се опитвам да помогна.
Транспорта е толкова + мито + ддс + застраховка + baf + вътрешен транспорт .
Не казвам , че не е изгодно , но дали си струва такова връзване на пари....в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
Коментар