IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за инвестиции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Айде по-сериозно пропадалници.
    Към автора на темата -
    Бих купил 2-3 коча и Бих ги натирил в делиормана между 200-300 офце. Седиш и чакаш, после продаваш. Пази се от въшките, за подробности питай ПЕДРО!!!

    Коментар


    • Купи си с част от парите дивидентаджийски акции, другите - дай на професионалисти.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

      Коментар


      • kotara22

        https://www.youtube.com/watch?v=Lb2d6B5dU7Y Не ти трябва енергийна ефективност, плащаш на цитаните да събират боклуци и да ти ги носят..метан от тях по тоя начин и топлиш бабите с технологията на лудия сърбин.
        D.Y.F-091066

        Коментар


        • Има един хотел на златни пясъци за2 мил и още 200 за лека козметика и нова енерго спестяваща система. Хотелът е с 120 стаи... Оборудвасе фитнес линейка и бусче за разсходки до Варна.Става страхотен хостис за баби англичанки германки и прочие.Стаята с храно ден и мед обслужване е 20разходи 20 печялба по 120 =2400 по 365 = 876 за 3 г си избит и си ти .Трябват ми 20 човека със по 120хил лева .Основаваме фирма имаме управител който се отчита и който има достъп до определна сума банкова сметка разплащателна. След 3 г започваме даси делим по30 бона.В момента вБг стая в хостис под700лв няма но двойна а аз говоря за единична...в събота ще им се организира парти в ресторанта с стари шлагери.Който иска може даси плати годишно а да идва кога си иска.Отделно имат 5 месеца сезон на море...
          Животът е огледало.....усмихвай се

          Коментар


          • Както се казва,като намериш отговора кажи го и на нас!
            За какви пари говорим?

            ако говорим за цялото ти богатство, то:
            1. Задължително си сложи част от парите на депозит - около 20%(казват че било хубаво да имаш 6 месечите си разходи там).
            2. Сложи 20-30% във взаимни фондове добри са: ПФБК, КАРОЛ, КАПМАН, ДСК, ОББ,
            3. Сложи 30% в акции на БФБ
            4. Купи си чужбински ЕТФ - EDIV, DEM, EDD i т.н.


            ако обаче имаш само 2-3бона които искаш да удвоиш - бухай в акции на Евроинс или Химимпорт и след 2 години отвори да провериш какво е станало.

            Успех!

            Коментар


            • Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнение
              просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват.
              Ако имаше инвестиция, отговаряща на тези изисквания, никой нямаше да се занимава с други варианти. Наличието на много алтернативи подкрепя тезата, че това, което търсиш, не съществува.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от bpst Разгледай мнение
                "...за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените..."

                Младеж, във форума експерти нЕма!!


                Няма разбира се, експертите най много грешат и все губят.
                А тука до 1 сме печеливши

                Коментар


                • Първоначално трябва да призная, че не съм никакъв експерт. Всичко написано по-долу са си мои размисли и страсти.

                  Сигурна и максимална доходност... трудна работа. Има безсрочни депозити, където лихвата не "изгаря" при предсрочно теглене. Можеш да видиш тях. Аз съм с ОББ "Мое решение". То дори не е депозит, а спестовна сметка, но лихвата е 4.5%, което е по-високо от доста депозити. Предполагам, че и в другите банки има подобни оферти.

                  Щом питаш тук, най-вероятно не те интересуват депозити. Друг вариант с теглене на пари по всяко време са доверителните/взаимните фондове. Но там отпадат думичките "сигурна" и "максимална". В края на годината може и да си с 50% отгоре, може и да си 10% вътре. Няма нищо сигурно. Нискорисковите фондове са малко по-сигурни, но честно казано аз не виждам смисъл от тях като им гледам резултатите. Могат да изкарат някой друг % отгоре в сравнение с депозита, но си оставаш с нервите и напрежението дали няма да загубиш, а че от фонд с такъв рисков профил няма да спечелиш над 10% е почти сигурно.

                  Акции... аз в момента съм влязал с малко пари. Все още се уча и не ми стиска да вложа повече. Отново няма нищо сигурно и тук. Изпуснах малко и момента. Преди декември е било перфектното време за влизане като гледам цените. Хубаво е да видиш как за една сесия си изкарал парите от едногодишен депозит, но монетата има е друга страна. Времето ще покаже.

                  При започване на малък бизнес надали ще имаш достъп до парите, когато пожелаеш. Тук надали някой ще ти даде конкретна идея. Гледам, че в последно време се въртят някакви теми за варена царевица из форума. Чудил съм се за онлайн магазин, но така и не мога да намеря идея. Трудна работа да пребориш вече съществуващите. Трябва да се предложи нещо ново или същото на по-ниска цена. Онлайн пазаруването при нас е все още на ниско ниво в сравнение с Европа и особено Англия. Тепърва ще се развиваме. Мисля си, че това е най-добрия начин за започване на малък бизнес в следващите няколко години, но така и не мога да го измисля.

                  Аз лично съм на депозит и малко акции в момента. В края на месеца мисля да влизам в два високорискови (с по-малки суми) и един балансиран фонд.

                  Друго...
                  Императорът може да ти предложи да си направиш застраховка живот.
                  Черкезов може да те вкара във великата корпорация SCI.
                  Биткойн (според мен в най-скоро време ще изгърми тая работа) и разни такива иновативни щуротии.

                  И както казва Софиксов; ако намериш нещо - кажи и на нас.

                  Успех!
                  Last edited by enn; 05.04.2014, 17:22.

                  Коментар


                  • "...за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените..."

                    Младеж, във форума експерти нЕма!!
                    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

                    Коментар


                    • Кажете и на мен! Ако изкарам някой лев ще почерпя

                      Коментар


                      • Идеи за инвестиции

                        здравейте.
                        предполагам, че има такава тема във форума, но нека я актуализираме към момента.
                        бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. Независимо за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените, просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват. може да е краткосрочно или дългосрочно, може да е някакав много малък бизнес, инвестиция в нещо, акции , покупко- продажба и т.н.едва ли всички биха искали да споделят такова инфо, но все пак ако някои го направи ще съм благодарен, всмисъл че ако аз бях примерно финансист бих споделил как хората да изпозват най-добре парите си , за да си докарат някаква по -добра доходност от тази на банките. нека така взаимно си бъдем от полза, защото ако сами не си помагаме със знанията и уменията си, едва ли тези отгоре биха го направили някога. а и све пак това е основната цел на интернет да свързва хората. моля без постове за бързо и неимоверно забогатяване, разни секти, схеми и т.н.мерси.
                      Working...
                      X