Колеги, инвестирате ли в монетки? Аз съм се спрял на Tron, Ripple и BAT в момента. Да видим как ще потръгнат нещата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за инвестиции
Collapse
X
-
...Да не стреснах някого? Ето ви способ за правене малко/повече пари от хоби, вместо юркане като всички/овце , на каквото и други са правили само, щото при тях, някога и някак, се е получило. Гаранции няма за нищо, ей!Last edited by Pyramid; 24.09.2017, 14:30.
Коментар
-
Дрони. Военни. Докато се реши, какво да правим с привичните самолети. Защото, ВВС не целят някой да се повози бързо и опасно, а свършване на определена работа върху земни и въздушни обекти от въздуха с възможно най-ефективно изразходване на ресурси, както следва:
1. За самите самолети. Производство, закупуване, доставка и др.
2. За личен състав. Заплати, застраховки, обучение и др.
3. За боеприпаси, гориво, маскировка, резервни части и др.
4. И др.и др. И др.
- Да не забравяме и "малкият детайл" разходи за корупция, протакане и др.
Дрони се произвеждат в пъти па-евтино и много;
Дрони се поддържат много по-евтино;
Дрони се управляват много по-безопасно;
Дроните харчат много по-малко гориво;
Дроните имат много по-малки разбег прш излигане и пробег при кацане;
Страната ни е малка. Летища, годни за обикновената авиация-малко. Дроните излитат и кацат от 200-300 м. обикновен междуселски път;
Разстояния - малки;
Населението ни е малко, здравният му статус-тривожен, времето за обучение на пилоти е дълго, самото обучение-скъпо и опасно...Годишно, дори при суперуспешен набор, я се, я не се обучат 30-50 летци/ако някои не отпаднат по здравословни причини и др.случайни събития преди това/, а в един горещ конфликт, загубите са както неизбежни, така и силно деморализиращи. Често, напълно безвъзвратни. Дрон се поправя, загинал пилот-не.
За разлика от "живата" авиация, при безпилотната, дори да и изгубиш дрон, и той струва 10 пъти по,-евтино, и пилотът остава невредим. Пък и няма нужда да е 100% здрав, да не страда от морска болест. Отделно, че може да е и "безумно смел". Няма да са и натърти, нито ще изгори. Отделно, живата авиация може да бъде в пъти по-уязвима за РЕП. (Физически ограничения на размерите.)
Тези и ред подобни съображения бих взел предвид, ако аз планирах и решавах. Нищо не пречи България получи най-дронифицираната, 99%, бойна авиация.
Прочее, няколко гранта за БГ компании на обща сума - да речем, само примерно - ДО 10 млн. лева, може да свършат, като подготовка за доставки, много повече работа от продухването на няколко милиарда лв. и подаряването им на чужди, вместо на БГ икономика. Не може да си богат, ако вечно си донор. Чудеса има в приказкиге.
Въпросът е ... как да се справим с корупцията.Last edited by Pyramid; 21.09.2017, 23:06.
Коментар
-
Попадна ми някакво видео, на този трянспорт, правят някакви етапи- сега са на 8-9 и имат още толкова, направили са тестовете, успешно остава реализацията. Но така като се замисля те се явяват конкуренция на жп-транспорта. И за какъв чеп ми е тогава тази акция??? Едва ли в някакво обозримо бъдеще-15-20 години, биха се развили до някаква реална конкуренция. За мен - твърдо не, поне на сегашния етап
Коментар
-
https://www.facebook.com/groups/SkywayBG/
"Честито на Рейхан Фазлов, който вече е притежател на 8000 акции!" ?
"Подготовката тече усилено и всички са в очакване на големият момент ! " ?
"Поздрави за Мариела Сотирова, започнала изплащане на абонаментен пакет от 500 $!" ?
"Да поздравим и честитим на Ивелина Петрова със силния старт в SkyWay, закупуване на еднократен пакет от 5000 $!"
"Уважаеми Партньори,
Sky Way - Жители на града се обърнаха към Кмета на Астана с молба за внедряване на Sky Way!!
Жителите на столицата на Казахстан, Астана, се обърнаха към ръководителя на местната власт, Асет Исекешев, с молба за внедряване на Струнния транспорт на Юницкий и решаването на многобройните проблеми със задръстванията в мегаполиса. " аааааааа не е истина хахахахахахахха.
Честита нова схема тип ПОНЦИ - същите приказки и старите номера!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vendetta89 Разгледай мнениепичът е набил 15к долара в тая компания................. не че нещо ама ми се струва мега рисково близките 10г. да има някакъв подобен транспорт в действие.... тия 15к долара за това време биха ти донесли не лоша доходност, ама ясно... малко и на пирамида изглежда, ама дано да се бъркам, пожелавам успех и стискам палци, ако се развие всичко по план може би ще стане мега богатThe Mumy is alive, do not care about it !!!
Коментар
-
пичът е набил 15к долара в тая компания................. не че нещо ама ми се струва мега рисково близките 10г. да има някакъв подобен транспорт в действие.... тия 15к долара за това време биха ти донесли не лоша доходност, ама ясно... малко и на пирамида изглежда, ама дано да се бъркам, пожелавам успех и стискам палци, ако се развие всичко по план може би ще стане мега богат
Коментар
Коментар