Първоначално изпратено от Pyramid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Патенти и полезни модели
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНе е толкова лесно, но не е невъзможно.
...някой ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАми тогава, за чий ти е още "да ставаш"? Ти си готов .
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеМисълта ти мого вярно съм я разбрал. Гледай сега - та се завардили почти 90% от пазара. Ако намеря начин как да завардя останалите 10% всичко е точно - ставам патентен трол.
Точно така, до вътрешна нагласа е ... на патентен трол.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПак грешно си разбрал но...Мисълта ми за ученето "от тях" е, да заемаш стратегически позиции и да се възползваш от възможностите, които пазарът предоставя.
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение... човек може да се учи както какво ДА , така и какво ДА НЕ прави, както от добрия, така и от лошия пример /обяснение, защо не пуша, да речем/ - и, ако ти така си го прочел, е до вътрешна нагласа.Last edited by бай Промо; 11.04.2016, 18:15.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНе е зле като идея. Да взема да паразитирам и да преча на научно-техническия прогрес ... за да изкарам пари.
Не ми е в стила, но ще се замисля.
- Кой каквото ще, такова да разбира под термина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗвучи ми, че грешно си си направил сметката. ...Прочее, защо не се учиш от тях? Така, ще имаш възможността да направиш мнооого повече пари от тези 150 К.
Не ми е в стила, но ще се замисля.Last edited by бай Промо; 11.04.2016, 15:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеА това как ти звучи: 150 хил. да дадеш, за да направиш софгуер за 50 хил.
- За жалост.
Прочее, защо не се учиш от тях? Така, ще имаш възможността да направиш мнооого повече пари от тези 150 К.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТц....в тупик е.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеПаля, се защото нищо не е наред. Много е сложно да ти го обяснявам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДобре де, значи всичко ти е наред, защо се палиш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеАз не съм искал -аз имам. Но това е друго. Да си сглобиш ОС от 'скреч' е едно, а да ползваш 'бранд ню' криптографски алгоритъм е съвсем друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗначи, трябва да си изясниш, кое е, и кое не е патентоспособно...в страната, в която работиш. Ама ти искаше, ако си спомням, да направиш собствена операционна система....
Коментар
-
Значи, трябва да си изясниш, кое е, и кое не е патентоспособно...в страната, в която работиш. Ама ти искаше, ако си спомням, да направиш собствена операционна система...на което някакви безлики митични патентно тролове били пречели. Е нали си интелигентен? МИСЛИ БЕ!
Дали пък точно нещо от вида не надуших преди няколко месеца, когато се сблъскахме с теб, как мислиш? Гениите не мрънкат, ами действат.
Коментар
Коментар