IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SiteTalk-поредната измама или страхотна възможност?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• "ИСТИНАТА Е ,ЧЕ РАБОТАТА В МРЕЖА МОЖЕ ДА ДОНЕСЕ ОГРОМНИ ДОХОДИ.И ДОКАТО ПОВЕЧЕТО ХОРА СЕ ВКЛЮЧВАТ В МРЕЖОВИЯ МАРКЕТИНГ ЗАРАДИ ПАРИТЕ,В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ТЯХ ЖЕЛАЕ,ДРУГИ ПО ТРУДНОДОСТЪПНИ НЕЩА:
    ТЕ ИСКАТ РАДОСТ,ПОЛОЖИТЕЛНА РАБОТНА СРЕДА,СВОБОДАТА ДА РАБОТЯТ ЗА СЕБЕ СИ,УДОВОЛСТВИЕТО ДА РАБОТЯТ С НОВИ ХОРА И НАЙ-ВАЖНОТО - ВСЕКИ ЕДИН ИСКА ДА СЕ ПРЕВЪРНЕ В ЕДИН ПО-СИЛЕН,ПО-УВЕРЕН И ПО-ЩАСТЛИВ ЧОВЕК.
    НЕПОВТОРИМИЯТ ХАРАКТЕР И ПРИРОДА НА ТАЗИ ИНДУСТРИЯ СПОМАГА АКТИВНО ЗА ТЕЗИ НЕ ФИНАНСОВИ ОБЛАГИ.В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ИМЕННО ТЕ СА ПРИЧИНАТА ПОВЕЧЕТО ХОРА ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ И РАБОТЯТ,А НЕ ПАРИТЕ."

Е.Ладбрук
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Трябва да си с акъл на тинейджър за да тръгнеш да се занимаваш с подобни работи.
      И да чакаш някой твой приятел да купи нещо онлайн за да вземеш 1% от него или още по-зле да набута няколко хилядарки за да поизбиеш малко от твойте дето си ги загробил в пълна безмислица... е то по-добре без посредник и без безмислена услуга направо си ги разменяйте помежду си

Коментар

• Хайде стига вече. Толкова ли сте наивни. Един хитрец се появи с първи пост в инвестора и вие се вързахте. Правете му реклама - безплатна. Тоя филм вече сме го гледали. Не бъдете наивници

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Господин Муси, абсолютно прав сте че няма как да приемете нещо което не знаете какво е и май и не разбирате,за това по добре се запознайте с това нещо,и тогава вземете правилното за Вас решение.Става дума за нов тип социална медия/тип фейсбук/ с 25 милиона членове в 204 страни по света,която се развива изключително успешно и за миналата година е класирана сред водещите МЛМ компании като най добра възможност за бизнес от дома,а също така и наградтата ETI-ЕКСПАНЗИЯ ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАЦИИ, както и много други.Включването е напълно доброволно и безплатно
          http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964

Бих се радвал да последваш линка и да бъдем партньори, защото тук освен всичко друго се изкарват и пари и то не лоши.
          Сладур !!!
          Много по-добре от теб разбирам смисъла на това,което ми се предлага. ОТНОВО ти казвам,че познавам лично хората (не искам да споменавам имена), които я вкараха в БГ,чертаеха ми схемите "на нарастване" и всичко останало,за което ти дори не можеш и да си помислиш.
          Бъди здрав!
          Only God Can Judge me...

Коментар

• Господин Муси, абсолютно прав сте че няма как да приемете нещо което не знаете какво е и май и не разбирате,за това по добре се запознайте с това нещо,и тогава вземете правилното за Вас решение.Става дума за нов тип социална медия/тип фейсбук/ с 25 милиона членове в 204 страни по света,която се развива изключително успешно и за миналата година е класирана сред водещите МЛМ компании като най добра възможност за бизнес от дома,а също така и наградтата ETI-ЕКСПАНЗИЯ ТЕХНОЛОГИИ И ИНОВАЦИИ, както и много други.Включването е напълно доброволно и безплатно
            http://www.sitetalk.com/joinus/antonio1964

Бих се радвал да последваш линка и да бъдем партньори, защото тук освен всичко друго се изкарват и пари и то не лоши.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

mussi На обикновените хора от България се препоръчва обикновения безплатен пакет!!!
              Ако дойдеш на презентация на г-ж Сълзица от Варна ще разбереш повече. Тя в няколко мрежови корпорации вече е Елит Стар.
              Нямам идея коя е тая Сълзица,Капка или не знам коя си.
              Във Варна познавам хората,които я вкараха схемата преди повече от 3 години и никой от тях не можа да ми обясни как точно работи системата(как аз ще печеля от тях).Почнаха да ми предлагат сериозен!!! процент ако им доведа хора,които да си купят от тхените пакети. Организация от такъв калибър(какъвто се мъчат да се изкарат) и без собствен офис са си чиста измама. Да ме водят по кафетата да ме агитират да вляза в "далаверата".
              Глупостите за Милан,ИПО-то и други съм ги обяснил по-долу.
              Only God Can Judge me...

Коментар

• mussi На обикновените хора от България се препоръчва обикновения безплатен пакет!!!
                Ако дойдеш на презентация на г-ж Сълзица от Варна ще разбереш повече. Тя в няколко мрежови корпорации вече е Елит Стар.

Коментар

...КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК?
                  Кое ти се предлага безплатно БЕ ????
                  Обикновеният или златният пакет????????
                  Явно Виена само по филмите си я гледал...
                  Всъщност защо се занимавам с тебе и темите,в които пишеш?
                  Ти,че си луд - луд си,ама защо аз взех да подлудявам и да ти отговарям
                  Ебаси...
                  Only God Can Judge me...

Коментар

• Гигоф, продължаваш да плюеш по нещо което изобщо не познаваш наврян в мишата си дупчица,по нещо което има вече от много места от най авторитетните международни източници своето признание.Как пък се пръкна ти най умния да ръсиш акъли напред назад.Ти прояви нужното уважение а не проповядвай за това.Още в предишен наш разговор ти написах.Не давай оценки за нещо което не разбираш не знаеш и не си работил,смешен си,разбери го най сетне и си стой там в мишата си дупчица.Преди броени дни завърши глобалната конференция на фирмата за Европа във Виена и 220 български човеци се докоснахме до магията на тази нова социална медия,много по добра от всички познати ти динозаври до сега.Защо мозъчето ти не иска да приеме факта че света евоюлира и е нормално да се появи нещо по добро от досегашните познати социални мрежи,нещо което дава много повече възможност на потребителите си,в това число и да изкарват пари.ПРИ ТОВА ВКЛЮЧВАНЕТО Е АБСОЛЮТНО ДОБРОВОЛНО И БЕЗПЛАТНО.В предишния ни разговор ти зададох куп въпроси на които ти не отговори.Правиш са на много умен и на голямата работа,но това е само зад клавишите на компютъра ти.МЛМ не е мръсна дума запомни го,стотици хиляди дори милиони хора по света си вадят хляба с тази система на дистрибуция продавайки най различни и разнообразни стоки,защо си мислиш че не може да се промотира и продава дори и социална медия по този начин.Спри да плюеш и да ръсиш глупости смешен ставаш вече. попитах те в прав текст;КАК ЩЕ БЪДЕШ НАБУТАН И ПРЕЦАКАН В НЕЩО КОЕТО ТИ СЕ ПРЕДЛАГА НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО,КАК?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Три признака по които да познаеш дали е измама:

1. Ако някой непознат ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                      2. Ако някой познат ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                      3. Ако някой ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                      Още по-лесно - един, единствен признак: ако Черкеза агитира за тях - измамници са

Коментар

• Три признака по които да познаеш дали е измама:

1. Ако някой непознат ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                        2. Ако някой познат ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                        3. Ако някой ти предлага да спечелиш лесно пари или страхотна възможност да спечелиш пари, то не се съмнявай - измама е!
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Наивник Последвайте линка http://sitetalk.com/joinus/antonio1964 и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.
                          Това не трябваше ли да го напишеш от профила на Керчев?
                          Голем си!

Коментар

• Наивник Последвайте линка http://sitetalk.com/joinus/antonio1964 и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Не мога да разбера мама му стара, от къде идва тази любов към измамниците????
                              Битият и е*аният насита нямат !!!
                              Only God Can Judge me...

Коментар

• Абе, тези не ги ли бистрихме вече?
                                Не мога да разбера мама му стара, от къде идва тази любов към измамниците????

Коментар

Working...
                                X