IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в злато - въпрос

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И моето предположение беше такова, но с оглед малката разлика в курса долар-евро (около 10 цента нагоре-надолу) тези % в табличката ми се струваха странни,т.к. на места има големи разлики.Сайтчето,което ми предлагаш го знам от известно време, супер е.Мерси за отговора

Коментар

• ами ще ме прощаваш, ама верно е тъп
      Да, от курса долар/евро, долар/паунд, долар/франк, долар/рупия и т.н. идва разликата и нищо друго. Златото, като стока, се измерва в долари, всички останали валути са производни на това изменение.
      Ето ти един сайт -за мен лично е мнгоо добър
      http://goldprice.org/

Та за днес има спад с 0.16 в долари и 0.32 в евро, а има много дни, в които спада в едната валута и се качва в другата. Ако рзгледаш табличките по-надолу, ще видиш как през 2008, златото е паднало с 14% в йени и е качило 30% в австраийски долари, примерно. Успех
      Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
      Здравейте,приятели
      Имам един въпрос,който може да ви се стори доста глупав,но моля да ми разясните защо промените в цената на златото са различни за различните валути?Може би не се изразявам правилно,имам предвид следното - Цената долар-евро в последните години е 1,4-1,5 долара за едно евро, т.е. процентите от годишното изменение в табличката би следвало да не се разминават чак толкова драстично.Въпросът сигурно е доста тъп и отговорът е очевиден,но ще се радвам,ако ми ударите едно рамо

Поздрави
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Инвестиция в злато - въпрос

Здравейте,приятели
        Имам един въпрос,който може да ви се стори доста глупав,но моля да ми разясните защо промените в цената на златото са различни за различните валути?Може би не се изразявам правилно,имам предвид следното - Цената долар-евро в последните години е 1,4-1,5 долара за едно евро, т.е. процентите от годишното изменение в табличката би следвало да не се разминават чак толкова драстично.Въпросът сигурно е доста тъп и отговорът е очевиден,но ще се радвам,ако ми ударите едно рамо

Поздрави
        Attached Files
        Last edited by andy2000; 13.03.2014, 15:07.
      Working...
      X