IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Родният инвеститор и инвестиция в Африка ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
    Да точно така,от проекти много много не разбирам,силата ми е другаде.

НЕЗАБАВНА АМИНСТИЯ(50%)за НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИТЕ КАПИТАЛИ
    Това звучи прилично
    А сега, ти ми кажи: Ако теб те канеха да видиш и единия, и другия проект, къде би отишъл по-напред лично? / Ако приемем, че допускаш търсещият инвестицията да не е особено добросъвестен, каквито плювки чувах тук и по свой адрес от личност с тъмна популярност, така да кажем/ - Тук, в България, или в Ботсвана? Ако едното може да го докоснеш с ръка, да му видиш всички /икономическа, социална, психологическа, мърчъндайзингова и др.обвивки, да прецениш отвътре, така да се каже/ а другото изобщо не е сигурно, дали изобщо, е там? Хайде: Постави се на мястото на търсещ къде да инвестира.
    Интересно ми е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Разбрахме се, без номерА. Оценявам факта, че си призна, разбира се.
      Да точно така,от проекти много много не разбирам,силата ми е другаде.

Коментар

Нямам достатъчно личен капацитет да ти отговоря честно.,но с номера мога

Разбрахме се, без номерА. Оценявам факта, че си призна, разбира се.

Коментар

Не познавам никого в Германия пък и немският ми е позорен, а и България е по-доброто място за този стартъп по ред причини та...ти как мислиш, къде съм избрал да работя?
          Освен това, Германия е парламентарна демокрация с представителни функции на президента.
          А, да: Въпросът, който ти зададох, беше друг. Любопитно, как ще отговориш. По същество, без еврейски номера
          Нямам достатъчно личен капацитет да ти отговоря честно.,но с номера мога

Last edited by agronoma1; 18.01.2014, 15:31.

Коментар

Няма много общо между Германия и България
            Равнопоставена двойка е Ботсвана и Египет
            Ти къде би избрал да реализираш проекта си в България или Германия?

Не познавам никого в Германия пък и немският ми е позорен, а и България е по-доброто място за този стартъп по ред причини та...ти как мислиш, къде съм избрал да работя?
            Освен това, Германия е парламентарна демокрация с представителни функции на президента.
            А, да: Въпросът, който ти зададох, беше друг. Любопитно, как ще отговориш. По същество, без еврейски номера

Коментар

1."трайно стабилните президентски държави" /огледай се/ при промени във върховете се трансформират в трайно нестабилни,
              2.Става нещо с президента - гори върхушката до член от другото, конкурентно племе
              3.Пак, не се знае, дали ще бъде открито каквото търсите и в нужните количества
              4.Пазарът не е само рационален и т.н.
              А, междувременно, може да се похарчат едни милиони и, кой намазал-намазал.

А сега, опитай да се абстрахираш от факта, че си лично заинтересован и ми кажи, че нищо от горното не е вярно. Става ли?
              Няма много общо между Германия и България
              Равнопоставена двойка е Ботсвана и Египет
              Ти къде би избрал да реализираш проекта си в България или Германия?

Last edited by agronoma1; 18.01.2014, 14:53.

Коментар

Гн Пирамид,
                Всички факти повтарям Всеки до един факт които вие тълкувате като недостатък на пректа се решават и са решени! още на фаза идеен биз. прожект. и са трансформирани във важни основни и реални елементи на проекта.
                Изключително важно за успеха на които и да е проект където и да се намира е да е реално! ситуиран, дабъде вече реално! съществуващ елемент от действителноста! и ако е така остава само да намерим реалистите които виждат реалноста, за да имаме финансиране.
                Да ти го кажа направо: Не ми се налага и не желая да промотирам обяснявам и прецизирам пред наплашени и лъгани инвеститори.Че то пред такива хора и да пръдна,някой ще чуят влеееез успеееех, а други нееееееее чакай пиленцееееето.
                Нито едните нито другите ми трябват.
                За да има успешен минен проект ми е нужна строина система от реалности а не прецизна система от иначе ВЕРНИ теорий.
                Нужно ни е:
                Наличие на природен ресурс,разположен в неурбанизирани територии с ниска природна стоиност в траино стабилна прзидентска държава със съдружници главният геолог и президентският съветник.
                Гн Пирамид,
                питаи ме, пърдя ли пред инвеститори?

Агрономски, не проекта ти критикувам, а начина на излагането му и някои характерни грешки, които правят изложението ти ... абе, наистина, доста шеговито. В последствие, съпоставям твоето цялостно изложение досега със своето и възможностите за пазарна реализация са в моя полза. В крайна сметка, аз имам крайния продукт, за който знам, че работи - вече започна четвъртата година от инсталиране на прототипа - докато вие /ако някой не се шегува/ се позиционирате единствено в/у проучването. То всички си иска своето, за да се знае, дали има суровина, трябва да се провери но,
                1."трайно стабилните президентски държави" /огледай се/ при промени във върховете се трансформират в трайно нестабилни,
                2.Става нещо с президента - гори върхушката до член от другото, конкурентно племе
                3.Пак, не се знае, дали ще бъде открито каквото търсите и в нужните количества
                4.Пазарът не е само рационален и т.н.
                А, междувременно, може да се похарчат едни милиони и, кой намазал-намазал.

А сега, опитай да се абстрахираш от факта, че си лично заинтересован и ми кажи, че нищо от горното не е вярно. Става ли?

Коментар

Ходжис не ги познавам но, знам как се развиват нещата около моя проект. Та, фактите трудно ще обориш: Обикновен български инвеститор тук, у нас много по-лесно, по-евтино и по-бързо би могъл да добие много повече информация и да провери много повече факти за мен и моя продукт тук на място отколкото, ако се юрне към Африка. Пък и аз, като източник, съм доста по-достоверен - има хора и тук, на инвестора, които ме познават лично - отколкото мистично "дупчене на сиренето" в продължение на 3 години за 15-20 милиона долара. А онзи проект, дори да не сме налели още нужната сума, пак, лека-полека, се движи тук, от моите колеги и работници. Което показва, че съм в пъти по-достоверен...а инвеститори нещо не напират Което показва, че може и интересите им да са насочени другаде. Мнозина и в момента губят яки суми, т.к. не се вслушаха в моите думи /в друг един форум/, ала всекиму своето, насила никому не може да се даде, може само да се отнеме.
                  Гн Пирамид,
                  Всички факти повтарям Всеки до един факт които вие тълкувате като недостатък на пректа се решават и са решени! още на фаза идеен биз. прожект. и са трансформирани във важни основни и реални елементи на проекта.
                  Изключително важно за успеха на които и да е проект където и да се намира е да е реално! ситуиран, дабъде вече реално! съществуващ елемент от действителноста! и ако е така остава само да намерим реалистите които виждат реалноста, за да имаме финансиране.
                  Да ти го кажа направо: Не ми се налага и не желая да промотирам обяснявам и прецизирам пред наплашени и лъгани инвеститори.Че то пред такива хора и да пръдна,някой ще чуят влеееез успеееех, а други нееееееее чакай пиленцееееето.
                  Нито едните нито другите ми трябват.
                  За да има успешен минен проект ми е нужна строина система от реалности а не прецизна система от иначе ВЕРНИ теорий.
                  Нужно ни е:
                  Наличие на природен ресурс,разположен в неурбанизирани територии с ниска природна стоиност в траино стабилна прзидентска държава със съдружници главният геолог и президентският съветник.
                  Гн Пирамид,
                  питаи ме, пърдя ли пред инвеститори?

Last edited by agronoma1; 18.01.2014, 11:44.

Коментар

• Ако сме честни, обаче - въздържам се от коментар за конкретната инвестиция на агронома - тема като тази не е зле. Щото има още континенти: Австралия, Латинска Америка, Антарктида...
                    Ето защо, не мисля, че би трябвало да се затваря. Може пък, да се пръкне още нещичко я в Огнетна земя, я на станция "Амундсен-Скот"

Коментар

Дами и Господа,
                      Збогом, напускам темата .
                      администраторите би следвало да я изтрият.

ааааа ,,, било със с ,,,,,,,,Сбогом

НЕЗАБАВНА АМИНСТИЯ(50%)за НЕРЕГЛАМEНТИРАНИТЕ КАПИТАЛИ
                      Що стана бе, 'танасе ?

Коментар

• Дами и Господа,
                        Збогом, напускам темата .
                        администраторите би следвало да я изтрият.

ааааа ,,, било със с ,,,,,,,,Сбогом

НЕЗАБАВНА АМИНСТИЯ(50%)за НЕРЕГЛАМEНТИРАНИТЕ КАПИТАЛИ
                        Last edited by agronoma1; 15.01.2014, 16:42.

Коментар

Съжалявам но, отново Доводите които водите са правилни,но изводите които извличате от тях,не..
                          Например ходжис подписаха в деня в които кацнаха за първи път в Габароне
                          Ходжис не ги познавам но, знам как се развиват нещата около моя проект. Та, фактите трудно ще обориш: Обикновен български инвеститор тук, у нас много по-лесно, по-евтино и по-бързо би могъл да добие много повече информация и да провери много повече факти за мен и моя продукт тук на място отколкото, ако се юрне към Африка. Пък и аз, като източник, съм доста по-достоверен - има хора и тук, на инвестора, които ме познават лично - отколкото мистично "дупчене на сиренето" в продължение на 3 години за 15-20 милиона долара. А онзи проект, дори да не сме налели още нужната сума, пак, лека-полека, се движи тук, от моите колеги и работници. Което показва, че съм в пъти по-достоверен...а инвеститори нещо не напират Което показва, че може и интересите им да са насочени другаде. Мнозина и в момента губят яки суми, т.к. не се вслушаха в моите думи /в друг един форум/, ала всекиму своето, насила никому не може да се даде, може само да се отнеме.

Коментар

Братко кой е Ходжис?
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Добър въпрос
                              Ето го и отговорът: Имаш реален пример, как може И всичко /от страна на търсещия инвестицията/ да е наред, И нещата да не вървят. Причини много и, измежду тях тази, че маса народ вече са лъгани, лъгани, лъгати та, "ги тресе шубето да не паднат във небето". Отделно, че се ширят и ред заблуди, на които хората робуват, и случих на време с дълбока икономическа криза...
                              Както и да е, мен не ме мисли: Все някак, ще се оправя. Все пак, продължавам срещи, контакти, дискусии и т.н. А и моето е тук, в рамките на България /който иска, може да го види, за него отговарям само лично и единствено аз/ а "твоето" е някъде зад граница, на п***а си майчина и, потенциалният мераклия го, я види, я не. А вероятността да не открият нещо е по-висока. Обяснявал съм вече, защо.
                              Съжалявам но, отново Доводите които водите са правилни,но изводите които извличате от тях,не..

п.п къде е фактора криза ,къде е фактора разстояние къде е фактора лъгани нелъгани.
                              Симпатичен си ми, но се опасявам че ФАВОРИЗИРАШ някои елементи за сметка на други,относно финансовата култура която изповядваш
                              Last edited by agronoma1; 15.01.2014, 16:13.

Коментар

Демонстрираните при това на високо ниво,еднозначни, положителни сигнали в тяхната последователност не водят проект 00801 до реализиране.
                                Каква е причината?
                                Добър въпрос
                                Ето го и отговорът: Имаш реален пример, как може И всичко /от страна на търсещия инвестицията/ да е наред, И нещата да не вървят. Причини много и, измежду тях тази, че маса народ вече са лъгани, лъгани, лъгати та, "ги тресе шубето да не паднат във небето". Отделно, че се ширят и ред заблуди, на които хората робуват, и случих на време с дълбока икономическа криза...
                                Както и да е, мен не ме мисли: Все някак, ще се оправя. Все пак, продължавам срещи, контакти, дискусии и т.н. А и моето е тук, в рамките на България /който иска, може да го види, за него отговарям само лично и единствено аз/ а "твоето" е някъде зад граница, на п***а си майчина и, потенциалният мераклия го, я види, я не. А вероятността да не открият нещо е по-висока. Обяснявал съм вече, защо.

Коментар

Working...
                                X