IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия с царевица на пара

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Гледам, че доста се разпространиха тези будки с царевица на пара. Преди бяха актуални само през лятото, сега вече цяла година ги виждам из центъра. Явно има смисъл в тоя тип търговия целогодишно вече.

Коментар

• царевица на пара

Здравейте,интересува ме бизнес относно царевица на пара!Може ли да ми обясните -1. За да имам добри продажби,ми трябва добър сорт.Как се казва? 2.Трябват ми координати на доставчици или складове-и дали може да ми обясните как да избера количката,по какви параметри да се ръководя в избора си. Ще бъде поставена в остъклено от всякъде заведение-кафе,намиращо се в голям магазин.Бих желала да разширя дейността си.Приемам всякакви съвети Приятен ден!

Коментар

• Относно царевицата, 99% от нея в Българиа е ГМО, просто защото нашата са отглежда за износ а вкарваме биотехнологична от южна америка. Но да не ви пука, само античовеци си купуват царевица от количка, защото не си дават сметка че е ГМО, така че ги тровете.

Относно как да не ни мамят. Казваш на леката че има скрита камера която следи количката и и взимаш преди летния сезон венчалната халка като възвръщаем депозит сигурност, и когато приключи сезона и я връщаш. Вече изпитано и работещо.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Здравейте и от мен. Аз също искам да опитам с този бизнес...Имам дюнер в провинцията и отпред имам машина за царевица и миналото лято си правих добри парички и останах доволен..Сега съм поръчал да ми направят 5 машини,ще направя реклама и имам доста добра идея като цяло. Но какво трябва да направя всичко да е легално,имам активна фирма,някой знае ли какви са точно изискванията,също така няма ли да е най-добре да отида в общината и там да питам..? А другото,понеже видях,че някой от вас пита как да се направи,че да не краде работника,много просто...Сутрин слагаш по 50 малки и 50 големи чаши но да не са обикновенни,за да не може да намери същите и вечерта ги броите,също така правиш проверка през деня и няма как да те излъже..ако някой знае повече нека каже дали е трудно да се пуснат машините в действие,че в нашата държава е пълна бъркотия...благодаря предварително

Коментар

• Царевицата предполагам, че не е с ГМО, все пак е най-известната марка в БГ за царевица
            В София ще е обекта, поразпитах тук там на общинска територия какво трябва да се прави, но ще е добре някой преминал вече през тая процедура да сподели..

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от DKosev Разгледай мнение
              Не е много нов и иновативен този бизнес, но ми се вижда печеливш..
              Може би трябваше и в първия пост да обесня по-подробно.. става на въпрос за търговия на открито с количка за царевица на пара (тези в чашка).

Поздрави!
              В кой град искаш да го правиш , ако не е тайна?

Коментар

• Първоначално изпратено от DKosev Разгледай мнение
                Не е много нов и иновативен този бизнес, но ми се вижда печеливш..
                Може би трябваше и в първия пост да обесня по-подробно.. става на въпрос за търговия на открито с количка за царевица на пара (тези в чашка).

Поздрави!
                гмо-царевица ли или не-гмо?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от stkv Разгледай мнение
                  звучи смешно, но тези в Чикаго правят невероятен оборот. Винаги има опашки..

http://www.garrettpopcorn.com/popcorn-tin-builder/
                  да, те ония свини си ручат кукуруз много
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• звучи смешно, но тези в Чикаго правят невероятен оборот. Винаги има опашки..

http://www.garrettpopcorn.com/popcorn-tin-builder/

Коментар

• Нищо не знам за този бизнес, но: Ако имаш парички, купи няколко колички, предложи ги на желаещи да продават като се разбирате за сума или процент ... Трудничко ще контролираш дали някой не те краде ... Не знам каква е конкуренцията и доколко е чистоплътна ...
                      Иначе изминалото лято изядох не малко кофички ... количките бяха разположени все в големите търговски вериги - Кауфланд, Пикадили (това във Варна)

Коментар

• Не е много нов и иновативен този бизнес, но ми се вижда печеливш..

Поздрави!

Коментар

• Баси, аз реших че е измислен някакъв нов вид търговия с царевица

Коментар

• Търговия с царевица на пара

Здравейте,

във форума има ли ЮЛ, които се занимават с такъв тип бизнес. Какви трудности срещнахте при стартирането? Как се справихте с наемането на тротоарно пространство? Къде съхраняване през нощта количката, договор ли подписвате с търговец, за да я съхранявате на негов обект? Как контролирате работещия на количката, че ще отчита всяка продажба, а няма да си слага паричките в джоба?

Нека да направим една дискусия на тази тема..

Поздрави!
                          Working...
                          X