IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Понеже не познавам въпросния потребител, нито знам със сигурност какво е имал предвид, но като наблюдател от страни /трето лице/, ти гарантирам, че това не само, че не звучи и не изглежда като заплаха, а по-скоро като присмех над отрицателната реклама, която се прави на SCI.

Отделно, гузен негонен бяга или какво излезе сега?
    Какво имаш предвид под "гузен негонен бяга или какво излезе сега"

Не съм БП. Не правя отрицателна реклама. Ако публикувам нещо, това са общодостъпни данни за SCI. Аз съм безпристрастен.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
      Нещо не схващам. Изброяваш 2, а говориш в последното изречение за 3-ма. Или може би имаш предвид, че Неутралния = neural_network ?

Никога не заплашвай хора и дори не блъфирай с това. Не знаеш какъв човек стои зад някой смешен ник. Най-малкото може да попаднеш на някой, който да те репортне в cybercrime bg и ГДБОП да дойде на вратата ти и да ти изземат компютъра с протокол
      Понеже не познавам въпросния потребител, нито знам със сигурност какво е имал предвид, но като наблюдател от страни /трето лице/, ти гарантирам, че това не само, че не звучи и не изглежда като заплаха, а по-скоро като присмех над отрицателната реклама, която се прави на SCI.

Отделно, гузен негонен бяга или какво излезе сега?
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
        Няма грам ирония и гъбаркане.
        Неутралния, дон тони и доктора са инфантили, дето са се набалбоцали с по 3000 лв., видели са че няма избиване на парите, опитали са да си ги искат обратно, ама пастора им е духнал под опашките. И те се опитват да му мътят водата с черен ПР. Според мен много успешно.
        Ако това СКИ беше мое, тия тримата да съм ги поръчал отдавна. Добре че пасторчето е семпъл като тях...
        Нещо не схващам. Изброяваш 2, а говориш в последното изречение за 3-ма. Или може би имаш предвид, че Неутралния = neural_network ?

Никога не заплашвай хора и дори не блъфирай с това. Не знаеш какъв човек стои зад някой смешен ник. Най-малкото може да попаднеш на някой, който да те репортне в cybercrime bg и ГДБОП да дойде на вратата ти и да ти изземат компютъра с протокол

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Инвеститори на какво
          Какви инвеститори не сте ли бизнес партньори
          Горките инвеститори аааа бизнес партньори.

Картодържател инвестира пари в Бизнес Център и се превръща в Бизнес Партньор

или

Картодържател купува Бизнес Център и се превръща в Бизнес Партньор

или

Картодържател инвестира в SCI като купува Бизнес Център и се превръща в Бизнес Партньор

Честно да ви кажа и аз не съм запознат с точната формулировка. Трябва да питам някое висшестоящо БП

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Хахах, а аз се зазяпах в отчета да не би да пише нейде колко наети има. И зяпайки из отчета видях че баровците слънчеви хорица, дори и не са се опитали да правят някаква доходност от кеша, който е почти милион. Абе ора, на 4% да ги бяхте сложили, това са ви 13 бизнес пакета
            Друго си е на 0,2 лихва по разплащателна сметка, ама така цъкаш РИНГС и вече за 1 минута нема пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              Моля те, поне на ЛС, ако не тук, напиши че всичко е ирония и яко се гъбаркаш със SCI?
              Няма грам ирония и гъбаркане.
              Неутралния, дон тони и доктора са инфантили, дето са се набалбоцали с по 3000 лв., видели са че няма избиване на парите, опитали са да си ги искат обратно, ама пастора им е духнал под опашките. И те се опитват да му мътят водата с черен ПР. Според мен много успешно.
              Ако това СКИ беше мое, тия тримата да съм ги поръчал отдавна. Добре че пасторчето е семпъл като тях...

Коментар

На червей ли ги ловят или на попово прасе?
                Няма значение коя дума използвам - лови или привлича инвеститори. Може да си избереш и някой от синонимите: улавям, хващам, грабвам, сграбчвам, вземам, замъквам, примъквам, увличам, завличам, подмамвам, примамвам, обайвам, омайвам, харесвам се, съблазнявам, подлъгвам, прилъгвам, спечелвам ...

Смисъла е един и същ, важно е да ти продам обещание за печалба или дори само надежда

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=FbOvikJpXes

Цирка продължава
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Не забравяйте - SCI не лови инвеститори с отчети
                    Инвеститори на какво
                    Какви инвеститори не сте ли бизнес партньори
                    Горките инвеститори аааа бизнес партньори.

Коментар

Разглеждайте редовно снимките и видеата публикувани на сайта на SCI!

Ще видите щастливите лица на настоящи и бъдещи БП-та летящи с частен хеликоптер
                      Моля те, поне на ЛС, ако не тук, напиши че всичко е ирония и яко се гъбаркаш със SCI?
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

На червей ли ги ловят или на попово прасе?

Коментар

Прав си ръстът на продажбите е над 1000% А ръстът на разходите 1500%
                          Нима искаш да няма разходи и да се обложи всичко. Трябва да има разходи, даже ООД-то трябва да е на нула

Явно счетоводителите трябва се сменят. Това не е публично дружество за да показва печалби и после да плаща данък печалба.

Коментар

• Разглеждайте редовно снимките и видеата публикувани на сайта на SCI!

Ще видите щастливите лица на настоящи и бъдещи БП-та летящи с частен хеликоптер

Коментар

Тук се правят милиони ... ръст на продажбите от 1000% за всяка от последните 3 години ...

Това е мащабен бизнес - какви 4% и то за цяла година
                              Прав си ръстът на продажбите е над 1000% А ръстът на разходите 1500%

Коментар

Е що пък да не знаем дей отчета?
                                Знаем. Даже сме го и чели.... За това казвам, че тези можеше да си направят труда да чукнат някой депозит
                                Тук се правят милиони ... ръст на продажбите от 1000% за всяка от последните 3 години ...

Това е мащабен бизнес - какви 4% и то за цяла година

Коментар

Working...
                                X