Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеВ никакъв случай бан на чичо Тони. Ако той не пише за SCI темата ще умре, защото всички други сте съгласни, че това е пирамида и просто няма до има дискусии.
Чичо Тони поддържа темата жива, за да може тази тема да е на позиция 2 в гуглето за ключовата дума SCI.
Чичо Тони не е нарушил нито едно правило на форума.
Чичо Тони е ироничен.
Аз чета само чичо Тони
Искам видео с чичо Тони като гост-лектор на презентациите на SCI
Бих станал веднага БП, ако чичо Тони беше трети съдружник в SCIBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lewis Разгледай мнениеИмам питане към модераторите във форума: Защо индивидът, стоящ зад ника Anton Ker4ev все още не е изял банана, затова че прави "реклама" на очевадна секта!
Пп: Тоя или е пастора или е доволно облъчен от него.
Чичо Тони поддържа темата жива, за да може тази тема да е на позиция 2 в гуглето за ключовата дума SCI.
Чичо Тони не е нарушил нито едно правило на форума.
Чичо Тони е ироничен.
Аз чета само чичо Тони
Искам видео с чичо Тони като гост-лектор на презентациите на SCI
Бих станал веднага БП, ако чичо Тони беше трети съдружник в SCILast edited by neural_network; 16.08.2013, 18:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеПриятели, някой ако знае всъщност кой е човека зад профила на неплокаТимия другар НАИВНИК моля да ми пише на лично. Позволява си и в други теми да петни името на SCI http://www.investor.bg/forum/showthr...36#p1376660819
Коментар
-
Приятели, някой ако знае всъщност кой е човека зад профила на неплокаТимия другар НАИВНИК моля да ми пише на лично. Позволява си и в други теми да петни името на SCI http://www.investor.bg/forum/showthr...36#p1376660819НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеСектата проповядва разделяне на хората поради някакви причини на религиозната организация.
А при СЦИ и Национален Христянски Център напротив, има приобщаване на все по-голям брой хора към тези две организации. И всичко това става явно чрез публични срещи в 5 звездни хотели, по телевизия и други канали за информация. СЦИ в момента е по законна и легитимна от правителството ни, което се държи като секта защото разделя обществото ни!http://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Сектата проповядва разделяне на хората поради някакви причини на религиозната организация.
А при СЦИ и Национален Христянски Център напротив, има приобщаване на все по-голям брой хора към тези две организации. И всичко това става явно чрез публични срещи в 5 звездни хотели, по телевизия и други канали за информация. СЦИ в момента е по законна и легитимна от правителството ни, което се държи като секта защото разделя обществото ни!НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Абе кви са тез заигравки с вожда Ким, лека ву пръст, и от кога се възхищаваме на изрод, провеждащ геноцид срещу собствения си народ?
Аааа да сетих се от около 20 години, съдейки по бандитите които все избираме да ни управляват.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеГорките хора раждат деца благодарение на пастора .....нещо не им е наред на тия хора
И 5 милиона приходи. Явно това е правилният подход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеКакто са вярвали и на всички големи измамници в историята, не е по различен. А това че използва похвати от религиозните си сбирки и НЛП, само прави моралното му престъпление по-тежко. Но както са казали мъдрите хора, всеки заплаща пре-скъпо това което е взел чрез измама или заблуда
Светослав Петров дни по-късно и вече обратно в Пловдив пред "К.....". Обяснява ни още, че се занимава с мотивационно говорене. От "Дакси" разбираме, че е председател на Националния християнски център и на Българска божия църква "Християнски център жътвата". Освен на срещите на SCI пастор Петров може да бъде видян да ръководи проповеди, като клиповете с негови речи, песни и молитви са качени на сайта на Националния християнски център. За упованието в бог и за успеха на бизнес идеята за мултилевъл маркетинга Петров говори с еднаква убеденост и вяра. Той се занимава предимно с развиването на мрежата от хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеНе се говори така за човек изградил мултимилионен бизнес от нулата. На този човек вярват хиляди картодържатели и БП-та. Не само му вярват, но са си поверили и парите.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеДобре че пасторчето е семпъл като тях...
Дядо Мечо ти кой си? Ти съществуваш ли в правния мир? Кой друг ти вярва на теб ако не броим Машенка?
Коментар
Коментар