If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абе пичове, друга работа нямате ли си? Зарибен съм и постоянно гледам за нови мнения, а нямам грам свободно време и един куп работа да върша...
Благо, вече за стотен път ти обясниха какво е финансова пирамида и какво означава една компания да е пирамида. Защо се правиш на ударен, не четеш ли, не искаш да четеш ли, къде е истината?
Имаме и още как, но все ме влече да напиша нещо тук Само в SCI печелят без да ......
Ако разбереш кога една фирма се счита за пирамида ще си отговориш на въпроса......
ако не знаеш как да стигнеш до отговора питай чичко Гугъл...има шанс да ти каже
Е прочел съм нещо, заради темата и кво да го цитирам/копирам/ тук ли ? Аз знам какво ще стане, пак ще кажеш, ааааа SCI не е пирамида, вие сте глупаци" нали
Ако разбереш кога една фирма се счита за пирамида ще си отговориш на въпроса......
ако не знаеш как да стигнеш до отговора питай чичко Гугъл...има шанс да ти каже
Абе пичове, друга работа нямате ли си? Зарибен съм и постоянно гледам за нови мнения, а нямам грам свободно време и един куп работа да върша...
Благо, вече за стотен път ти обясниха какво е финансова пирамида и какво означава една компания да е пирамида. Защо се правиш на ударен, не четеш ли, не искаш да четеш ли, къде е истината?
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Само да вметна, че манипулацията е супер лесна. Не говоря за photoshop-и и прочее, има си друг вид софутер за това.
Затова само на живо, акаунта отворен, презареждане с Ctrl+F5.
Редакция:
А, той Благо го е написал преди мен.
Съгласен съм, но не си заслужава за 12 бири да фалшифицираш цял ден, но ако имаш истински документи става за няколко минути- д.приложение, служебни бележки изд. от SCI за изплатени доходи, сканираш, криеш личните данни и пускаш тук да погледнем, аз ги имам бирите в наличност и ги пускам до поискване където каже човека , ама не
Тук де, нали това е темата ти казваш, че не е пирамида, а всички останали обратното. Заличи личните данни и пускай да погледнем печалбата от потреблението на картодължателите под теб, ако е всичко ок получаваш бирата
такива данни мога да ти пусна тук....из манипулирани че ще пия бира на корем за твое здраве.....ама не съм такъв човек.......
че не е пирамида не е .....но в този форума никой не знае кога една фирма е пирамида включително и ти,аз затова те питах....,но не отговори.....
Тук де, нали това е темата ти казваш, че не е пирамида, а всички останали обратното. Заличи личните данни и пускай да погледнем печалбата от потреблението на картодължателите под теб, ако е всичко ок получаваш бирата
Проблемът е, че печалбите няма да са от потребление, а от привлечените нови БП.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
И що да го правя ............... и то точно тук.......
но вземи бирите и мезето и на лична ще ти изпратя адреса и ела.....и ще скиваш......
Предлагам ти сделка : Публикувай тук, печалбата си от "бизнес партньорството" ти с SCI и приложението от ДК за доходи през 2012г. само така ще докажеш, че от вашия продукт БП се печели и че не сте пирамида.
От мен 12 бири по стандарта пилс, ще ги получиш в който и да офис на куриерска фирма.
И що да го правя ............... и то точно тук.......
но вземи бирите и мезето и на лична ще ти изпратя адреса и ела.....и ще скиваш......
Предлагам ти сделка : Публикувай тук, печалбата си от "бизнес партньорството" ти с SCI и приложението от ДК за доходи през 2012г. само така ще докажеш, че от вашия продукт БП се печели и че не сте пирамида.
От мен 12 бири по стандарта пилс, ще ги получиш в който и да офис на куриерска фирма.
Коментар