IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
    Благо, под или над 3500 лева доходи имаш на месец?
    Той си каза бе 700 лефа.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      тогава не прави коментари преди да си се убедил в това което искаш да знаеш.....

иначе само плямпаш..... за да си поддържаш титлата в форума
      И ти какво казваш сега??? Да дойде някой от кифльовците на най-горното ниво на пирамидата и да ми покаже колко Балъка сте му докарали.

Виж какво пише един измамен във Фейса:
      Бастун Бастунов Що не говорите с мен и питате - ето ВИ ФАКТ само СТАР 3 съм в малоумния СЦИ и ужасно съжелявам. А и даже съм линия на ЕЛИТЕ и кво ????? Кога ще се усетите хора кво правите ????? Дали е пирамида ДА 100000000000% но аз съм тъпанара които го видя късно !!!! Щом станеш СТАР 4 - задължително си ВЗЕМИ няколко костюма иначе не става ( ставам пингвин с вратовръзка ) ООО ти ситана СТАР 3 редно е да си на виско ниво и да говориш с умаловажение. АБЕ ЕЙ. ТИ стана СТАР 3 знаеш ли колко на виско си ти сега - абе знам ма не мерси. Имаш задача поне 8 човека да влезнат тоя месец на ЕЛИТЕ еди кои си трябва точки еди колко си - АБЕ ЕЙ АЙ еди кво си ...............................
      преди 11 часа · Харесвам

Бастун Бастунов Говориме за ЕКИПНА РАБОТА - от толкова време един човек не вкара някои при мен се аз вкарвам и ТВА Е ЕКИП - АЙДЕ НА БАНЯ
      преди 11 часа · Харесвам

То само за това иде реч. И самия фараон казва, че спестява 3000 на месец. Това означава, че харчи по 30 000-50000 във ваши обекти смяяяяях
      То трябва ебаси дебелото черво да имаш да изръгаш толкова манджа за един месец. За разлика от вашите баровци, мога да ти кажа, че разходите на един нормален милионер в БГ са 15-20000 и то с глезотиите.

Коментар

• Поздрав за всички SCI последователи с великия хит на Володя Стоянов - Пирамиди, Фараони:
        http://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o

Коментар

• Благо и желанието му да общува на лични... И аз търся начин да го блокирам, ако знаете как - кажете, плийз.

Коментар

тогава не прави коментари преди да си се убедил в това което искаш да знаеш.....

Благо, под или над 3500 лева доходи имаш на месец?
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Благо, на лични предпочитам да си пиша с женската половина от човечеството. Определено не си мой тип
              Може да има един двама на които пълните яко гушите, но това няма да донесе стотинки в твоя джоб. Математика, всичко е математика!!!

Коментар

• Благо, на лични предпочитам да си пиша с женската половина от човечеството. Определено не си мой тип
                Може да има един двама на които пълните яко гушите, но това няма да донесе стотинки в твоя джоб. Математика, всичко е математика!!!

Коментар

• Малко въпросче към СЦИ гилдийката: Защо във всички материали-реклама се говори само за картата и нито думичка за бизнеспакетите, нито една??? Пасторът май не обича да говори за послушното си стадо!? Защо ви крие? Та вие тряба да сте най-голямата му гордост! Все пак и в огъня влизате за него и правите секви други "чудеса от храброст и героизъм"!

Коментар

• Всъщност, като погледна класацията на Форбс България и като знам, колко се плаща за кафе с Дедо в щатско, смятам че цената от 300 лева за Рожден ден е напълно оправдана. Ами, то двама от топ 10 в България ще пеят на ухо на БП-тата
                    Егати якото

Коментар

Вече се обърках.....

от една страна в-к Марица и в-к Борба ...всеки месец подхваща SCI че геометрична фигура
                      от друга страна ...Forbes - казва истината за SCI

как да го разберем Пеевски....от едната страна размахва пръст...
                      а другата гали...
                      За каквото си платя за това, ще ми пишат по изданията. Ти как реши, че Форбс пишат ИСТИНАТА при положение, че половината инфо за пирамидата ви е просто спестено

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                        Да звънне на пеевски може и мис България да го направи
                        Вече се обърках.....

от една страна в-к Марица и в-к Борба ...всеки месец подхваща SCI че геометрична фигура
                        от друга страна ...Forbes - казва истината за SCI

как да го разберем Пеевски....от едната страна размахва пръст...
                        а другата гали...

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Ако си плати реклама за цяла година, бонусът му ще бъде включване във всяка класация.

Коментар

Не се диви, догодина да не цъфне пастора в топ три издухвайки хора като Бербато, Стоичко, Димитров
                              Ако си плати реклама за цяла година, бонусът му ще бъде включване във всяка класация.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                В първата десетка на Forbes Топ 70 на българските знаменитости са:

1.Димитър Бербатов
                                2.Влади Ампов – Графа
                                3.Слави Трифонов
                                4.Григор Димитров
                                5.Мария Илиева
                                6.Ники Кънчев
                                7.Любо Нейков
                                8.Миро
                                9.Христо Стоичков
                                10.Лили Иванова

Ебаси парцала
                                Е.. ти шушляците - Григор Димитров да е след нещо, наречено Вл. Ампов-Графа?! Това го е писала някоя първокурсничка-филоложка.

Коментар

Working...
                                X