IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сребрин, кой е чувал изобщо в България за грабо?! Аз покрай тази порочна тема научих за жалкото им съществуване. Те са мрежа за социално слаби и пенсионери, да се развиват успешно, но не можеш да ги сравняваш с работеща машина като СЦИ, където всяка гайка и прашинка си тежи на мястото.
    Като извадиш карта на СЦИ в бар например, това си е еталон за престиж! А ако извадиш карта на грабо, хората ще те помислят за беден, социално слаб или посто един от многото многострадалци в страната.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Стига сте писали клевети с измислени профили!

ДНЕС Е ВЕЛИК ДЕН ЗА СЦИ! ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ!
      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩНОСТА ОТ 42 000 БУДИТЕЛИ КОИТО ИМАТ НЕ ЛЕКАТА ЗАДАЧА ДА ПРОСВЕЩАВАТ НАЦИЯТА.
      ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И НАЙ-ВЕЧЕ БОГАТИ.

Дано успеем да монополизираме всички глобални пазари в нашата ниша до 2018г. , когато експанцията ще бъде в най-завършващия си стадии!
      Това което СЦИ постига с 5мил. приход, Грабо.бг постига с 40хил. за една година - от 0 до 1200 обекта в цялата страна. Грабо вече има 10хил. закупени карти, достъпни при еднакви други условия на далеч по-атрактивна цена за потребителите, като залага на кешбек-а като механизъм за стимулиране на продажбите в основния си бизнес с ваучер, с опцията човек да си изтегли парите при сума над 100лв. Общо взето СЦИ струва неустойчиво много пари на реалната икономика за да прави това което друга компания постига с 1/100 като инвестиция. Поздравления на пастора-капиталист за това което постига за личното си благосъстояние, и аз съм окей да забогатее на гърба на наивниците чакащи прословутия "пасивен доход", но дългосрочно Грабо е в по-добра позиция да поддържа подобна програма, навързвайки я умело покрай текущите си взаимоотношения с хиляди фирми за дневните си оферти, но времето ще покаже кой кого :-)

Коментар

• "Дано обаче закона ви хване по-скоро."

Колега Големец..., закона и да иска не може да ни хване, ние създаваме БВП!
        Никъде по света не се преследват компанийте които раздвижват икономиките.
        Само сметни колко бензин сме похарчили последния месец за 60 БМВ и 30 японски самурая? Част от тези пари за горива отиват в бюджета с който ти осигуряваме пари в случай на нужда.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
          Ето поредната стара - нова звезда в този форум който с крокодилските си сълзи се опитва да раздвижи тази тема която си умира...защото тук една шепа мрънкалници се опитват да дискредитират най-голямата потребителска общност в БГ....

За тези две седмици си разбрал че не е пирамида и че за да си успешен в този бизнес трябва да положиш усилия, но понеже нямаш качества и сега се чувстваш ужилен.....и вместо да се самосъжаляваш отиди при приятеля си и потърси помощ как да надскочиш себе си....и чрез неговите съвети опитай се да си изградиш бизнеса....но понеже това което пишеш не отговаря на истината,защото ако си закупил ТК3 със сигурност имаш фактура....и ако искаш да ме обориш,сканирай... и е качи тук......ако не го направиш за мен си като всички останали мрънкалници които само акъли ти дават,но нищо не правят.....щяха да съзират КЗП, прокуратура,НАП, не правителствени организации, а една звезда тук се изхвърли че занимавала и европейските институции а други трябваше вече да не съществува СКИ.....

НАД 41000 ПОТРЕБИТЕЛИ НА SC, НАД 1600 ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И НАД 10000 БП към днешна дата
          Подло е да лъжете хората като им продавате мечти. Защото преди да изскубнете 3000 лева от някой заблуден обикновено го баламосвате как печлбата е сигурна (защото иначе никога няма да ви даде парите си). Като ги даде веднъж и се набута ... кучета го яли. Продължавате с глупостите как трябва да "надскочи себе си" и други приказки дето нямат много смисъл. Ако не искахте пари от хората, които се присъединяват ... бих го нарекъл някакъв вид МЛМ. Но вашето по дефиниция си е схема на Понци, която е незаконна и неморална. За морала знам, че не ви пука защото всички СЦИ "бизнес партньори" са хора готови да продадат майка си. Дано обаче закона ви хване по-скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            Амин ! Бъдещ Президенте !
            Скъпи бизнес партньори, братя и сестри!
            Цяла България сега назе гледа и подкрепя! И аз, като всички, вярвам на Светльо Рангелов и п-р Петров и знам, че именно истински важните неща като морал, свобода, природа, знание, трябва да са водещи за събуждането на България от съня на невежеството.
            България е променена!
            SCI е будна!
            Когато намеренията са чисти, делата са святи!
            Амин

Коментар

Честит празник на всички будни бизнес партньори, братя и сестри!
              Сега бизнес партньорите трябва да приемем заръката на нашите духовни водачи, на нашите предци също и да бъдем днешните будители. Задачата ни не е лесна, защото сега има писменост и слово, но те се използват за дезинформация. Има официално свобода и независимост, но робството е прикрито зад картели и монополи на олигарси и чужди интереси които искат да съсипат нашата корпорация. Има официално демокрация и равноправие, но те са фасадни, защото решенията на властта реално не са в интерес на народа, а повечето българи и бизнес партньори не са представени в Парламента. Следователно е нужно да ползваме различни средства, за да се борим за морал и справедливост, и да будим заспалите с отворени очи, наши светли братя и сестри.
              С помощта на завещаните добродетели проповядвани ни от духовни водачи като пастор Петров и с устрема на младежта, ще успеем да пробудим народния и семеен дух! Да бъде буден, деен и разумен!
              Амин!
              http://www.youtube.com/watch?v=keDwV...tailpage#t=217

Коментар

• Пия вино ,боцкам мръвки и други работи

Възможно ли е някой да е такъв шушляк ,като въпросното недоразумение Черкезов,чета и не мога да проумея тоя луд ли е ,или се ебава с нас ,ей така лаф да става . Все пак си мисля че като дете е падал здраво на главата си ,ако е така миличкия той мамин сладък

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Честит празник на всички будни бизнес партньори, братя и сестри!
                  Сега бизнес партньорите трябва да приемем заръката на нашите духовни водачи, на нашите предци също и да бъдем днешните будители. Задачата ни не е лесна, защото сега има писменост и слово, но те се използват за дезинформация. Има официално свобода и независимост, но робството е прикрито зад картели и монополи на олигарси и чужди интереси които искат да съсипат нашата корпорация. Има официално демокрация и равноправие, но те са фасадни, защото решенията на властта реално не са в интерес на народа, а повечето българи и бизнес партньори не са представени в Парламента. Следователно е нужно да ползваме различни средства, за да се борим за морал и справедливост, и да будим заспалите с отворени очи, наши светли братя и сестри.
                  С помощта на завещаните добродетели проповядвани ни от духовни водачи като пастор Петров и с устрема на младежта, ще успеем да пробудим народния и семеен дух! Да бъде буден, деен и разумен!
                  Амин!
                  Амин ! Бъдещ Президенте !
                  Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Честит празник на всички будни бизнес партньори, братя и сестри!
                    Амин!

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                      Еййй,откога не съм влизал в тази тема....Как са Светите Братя и Сестри?!
                      Е как да са, едни забогатяват, а повечето д.хат супата и твърдят, че са в отлично психическо и физическо здраве.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                        Покажи твоята фактура, фатмак. Скрий си данните и я покажи, ама я нямаш нали
                        Има фактура реално ама те не ти я дават. познай що!

И пак да питам, що никой в Пирамидата не знае за Черкенезов?
                        Благо, ти виждал ли си го тоз образ?

И аз исках да пуснат тук, някакъв документ със заличени л.д. даже и стек бира предлагах по спиди, абе чиста пирамида

Коментар

Благо, аман от неграмотници и пиявици тук. Ако има хвърлим по един безплатен бизнес пакет, друга песен ще запеят.
                          Дай да направим една подписка тук https://secure.avaaz.org/en/petition/
                          Да я изпратим до г-ж Миткова, до г-н Миков и до българските съд и прокуратура да премахнат тази порочна тема за нацията ни, и да вземат отношение към всеки който злепоставя умишлено и без доказателства корпорацията.
                          Темата в петицията може и да е такава!
                          Да спрем изливането на мърсотия срещу СЦИ за да има бъдеще за България
                          Това е, разписваме я 150 000 човека за месец и ще ги сложим в малкия си джоб всички голтаци които ни плюват. Аз съм сигурен че от тези които ни клепат тук, няма един който да е карал БМВ 5ца - чисто нова! Такива хора ще ни плюват дори когато Владимир Путин ни удостои с ордена за най-високи почести на Държавната Дума.
                          pfizer излиза на пазара с нов медикамент! Удръж още малко!

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                            Весили ми Смехурко -маймуко.....
                            не олеквай с подвеждащо инфо....

смесваш понятията... СКИ не предлага договор за продажба.....
                            Запознай се и тогава прави коментари.....
                            Покажи твоята фактура, фатмак. Скрий си данните и я покажи, ама я нямаш нали
                            Има фактура реално ама те не ти я дават. познай що!

И пак да питам, що никой в Пирамидата не знае за Черкенезов?
                            Благо, ти виждал ли си го тоз образ?
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Благо, аман от неграмотници и пиявици тук. Ако има хвърлим по един безплатен бизнес пакет, друга песен ще запеят.
                              Да я изпратим до г-ж Миткова, до г-н Миков и до българските съд и прокуратура да премахнат тази порочна тема за нацията ни, и да вземат отношение към всеки който злепоставя умишлено и без доказателства корпорацията.
                              Това е, разписваме я 150 000 човека за месец и ще ги сложим в малкия си джоб всички голтаци които ни плюват. Аз съм сигурен че от тези които ни клепат тук, няма един който да е карал БМВ 5ца - чисто нова! Такива хора ще ни плюват дори когато Владимир Путин ни удостои с ордена за най-високи почести на Държавната Дума.
                              Ей, ако нихвърлите по един безплатен пакет, ще стане зрелище. Голтаците както ни нарече ще се бием до смърт за заветната възможност! А вие с Благо, като римски аристократи ще ни гледате и ще сръбвате еФтинко винце, точно като на парти на СКИ.ООД
                              Къде да подписвам петицията?!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                И аз съм твърдо ЗА ! Черкезов Президент !
                                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X