Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Last edited by paula_12; 29.11.2013, 14:15.
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеТой е, измамника с измамник!!! Аз чак се вързах
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе съм аз, никога не отварям нови профили, честен кръст!
Не ми преписвайте този грях постоянно!
По същото време когато се е появил колегата, аз претаквах зелето и виното в Попово.
Питах и секретарката, и тя не е отваряла нови профили.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеСтранно и съмнително се появи този нов акаунт след въпроса на:""briko
Черкезов, не е възможно да имате 30 000-40 000 потребителя и само ти да пишеш тук в подкрепа на компанията-пирамида.
Според теб каква е причината ?"" Черкезов, ти ли си пак ?
Не ми преписвайте този грях постоянно!
По същото време когато се е появил колегата, аз претаквах зелето и виното в Попово.
Питах и секретарката, и тя не е отваряла нови профили.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеСтранно и съмнително се появи този нов акаунт след въпроса на:""briko
Черкезов, не е възможно да имате 30 000-40 000 потребителя и само ти да пишеш тук в подкрепа на компанията-пирамида.
Според теб каква е причината ?"" Черкезов, ти ли си пак ?
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеНещо не ми се вярва да е само картодържател и да се регистрира специално да защитава компания, от която припечелва някой лев на месец. Слъга ни нещо младежа ..... Керчев да не е изскочил пак с нов акаунт ???
Според теб каква е причината ?"" Черкезов, ти ли си пак ?Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнениеСамо искам да попитам всички, които критикувате компанията един въпрос :
1. Ако все пак след месец, година или 5 години се вкара само един наистина ключов клиент - бензиностанция или хранителна верига или дори магазин за дрехи на национално ниво ще спрете ли веднъж завинаги да говорите как прихода от реализиран оборот чрез използване на SAVECARD е твърде малък ?
И тогава ще ли е SCI компания, която не може да функционира без да продава франчайз пакети или ще е компания, която може да функционира единствено чрез оборот, реализиран от нейни клиенти с карти ? Не се знае дали ще спрем, но мога да ти кажа кога ще спрем: Когато паричният поток на компанията от самата Savecard е по-голям от парите идващи от включването на нови БП. Пример: ако в компанията са влезли 5 милиона лв. от БП, да са влезли минимум толкова и от проценти от търговските обекти. Това означава че на 5 милиона от БП-тата се падат минимум 5 милиона от отстъпки, което прави приблизително 35 милиона оборот на картодържателите в търговските обекти, ако приемем за среден процент 15, което е по-скоро завишено.
2. Ако картите примерно след 3 години станат безплатни изведнъж и се окаже, че в България съществува карта, която дава отстъпка в огромен брой търговски обекти и е безплатна дали тогава компанията, издател на картата ще е пирамида или ще е уникално добре измислен проект ?Дали картата е безплатна или не и колко са на брой обектите не е определящо за пирамидалния характер на структурата, определящо е дали тя може да живее ако изведнъж потокът от БП секне или намалее рязко. А имайки предвид, че населението не е безкрайно, този поток все някога ще секне и тогава губещите са повече от половината, една част е на нула, ако не броим инвестираните усилия и време, и много малък процент са направили наистина добри пари от цялото нещо. Ако на теб ти се струва редно много хора да загубят, за да може малко да спечелят ...... тогава по-добре не си губи времето във форума, а отиди да зарибиш някой приятел, пък дали той ще си избие парите, никой не може да каже .........
Забравяте факта, че Бизнес-структурата е доброволна и дали или не някой ще участва е право на личен избор и преценка дали може или не да се занимава с такъв вид бизнес.Не може да очаквате, само защото включването е доброволно, хората да си мълчат, ако искате да правите финансови измами и никой да не ви закача за нищо, идете в третия свят в някоя изостанала държава, където цари пълно беззаконие и хаос, та никой да не ви закача, може да сме бедна държава, но не сме аборигени и все пак се намираме в Европа
Моля върлите критици на компанията да коментират точки 1 и 2 и да дадат смислена аргументация ако се случи един от тези два факта дали компания SCI ще продължи да се води пирамида и поради каква причина .
Имам и аз един въпрос към теб: Медиите изписаха вече всякаква помия за СЦИ. Това уронва значително престижа на компанията, но собствениците й по никакъв начин не предприемат мерки срещу това. Защо просто не пуснат една жалба в съда за клевета, уронване на престижа и дори материална щета? Абстрахирай се от лъскавите съвития и големите коли и помисли над това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнение
Така и не ми отговори на въпросите, само пишете глупости и страните от реалните съществени въпроси, които зададох. Това е икономически форум не място група злобно настроени хора да плюят всеки с различно мнение.Не може да се напада така агресивно един млад бизнес модел, една компания, която е едва във втората си година на развитие.
Глупостите в този форум ги пишат момчетии, които не могат да събират и изваждат числа. Добре ще е от време на време да си използвате сивото вещество.
SCI според brra.bg e регистрирана на 04-01-2010 година. Има три публикувани финансови отчета за 2010, 2011 и 2012 година.
На 04-01-2014 след малко повече от месец, SCI ще навърши четири години и ще навлезе в петата си година на съществуване.
Дори златките и пенките могат до смятат до числото 4Last edited by neural_network; 28.11.2013, 23:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеЯ ги зае.. тия въздухари, че ще им се и извиняваш!!!
Аз съм бП и вчера се снимах на слизане от БМВ-то ми до снега за конференцията пред Принцес! Принц Суди лично каза, че това е най-успешно развиващата се българска компания. Преди да стана БП, бях обикновен водач на Опел!!!
Искате ли да постна снимката ми до бавареца за нуждите на форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнениекаква измама/секта/схема ми говориш Бароне ?
Аз не съм БП, имам единствено карта, която си ползвам . Аз лично правя по 40-50 лева оборот на месец, основно по заведения, понякога излизам или си купувам някакви специфични неща и харча още малко .
Накрая на месеца имам 6-7 лева и съм ок, ако излезна на бар или на ресторант с компания и никой няма карта , а ресторанта примерно работи с СЦИ , си я давам и си получавам после 10-20 лева допълнително от въздуха .
Мен лично не са ме измамили имам си карта, спестявам по 6-7-10-20 лева на месец , подарил съм на един двама приятели, които имат пари и си я ползват и те чат пат и оттам по някоя стотинка ми идва и съм ок. Тия 50 лева за 6 месеца си ги избих без изобщо да си давам зор , аз лично не се чуствам измамен.
Така и не ми отговори на въпросите, само пишете глупости и страните от реалните съществени въпроси, които зададох. Това е икономически форум не място група злобно настроени хора да плюят всеки с различно мнение. А и Бароне, ти като си от Локото примерно трябва ли сега да почнем да те плюем всички, които са от Ботевграда е малък да знаеш
Аз съм бП и вчера се снимах на слизане от БМВ-то ми до снега за конференцията пред Принцес! Принц Суди лично каза, че това е най-успешно развиващата се българска компания. Преди да стана БП, бях обикновен водач на Опел!!!
Искате ли да постна снимката ми до бавареца за нуждите на форума?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнениеСамо искам да попитам всички, които критикувате компанията един въпрос :
И не, и тогава няма да спрем ако се печели от нови балъци, а не от отстъпки.
2. Има такива карти и сега, и картата няма нищо общо с това ще сте пирамида. Паричният поток ви прави пирамида. А пък и след 3 години не е сега така че РЕАЛНОСТТА не отговаря на твоите очаквания.
3. Какви ключови обекти хаха, аз съм от Пловдив и посещавам тези "топ" заведения, пълни бардаци. Вчера extreme беше така задимен че още не мога да си проветря дрехите, обществен кенеф... За събуей няма да коментирам глупостите които си написал.
Забравяш факта, бизнес структурата е изградена от промити мозъци, което не е точно доброволно.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Koko приемаш ли следната уговорка. Аз спирам да пиша срещу SCI, включително спирам да пиша в този форум, ако това
Събуей даже не го коментирам, то е ясно, че дори и собственика да е БП няма как да си прави каквото си иска и това го знае всеки, който през живота си е чувал думата франчайз - там има железни договори и правила, спуснати от компанията майка SUBWAY и гаранционни депозити от няколко стотинхиляди долара, които гарантират, че съответния франчайзингополучател няма да прави ходове, които не са съгласувани с централата- т.е. преди да се подпише такъв национален договор минава на задължително консултиране, но това го знаят само сериозни икономисти, каквито явно половината в този форум не сте
е най-голямата глупост и няма нищо общо с реалността така, както ти я е описал отчето. Никой с нищо не е съгласувал, консултирал, настройвал и прочие с никаква централа, а човека просто е видял бизнес възможност. Още по великата глупост - договора с СЦИ бил национален договор :Д :Д :Д Къци ти ли си ?
Съответно ти се измиташ от форума с големите си икономически познания
Навит ?Last edited by Moesia; 28.11.2013, 22:24.
Коментар
-
..
каква измама/секта/схема ми говориш Бароне ?
Аз не съм БП, имам единствено карта, която си ползвам . Аз лично правя по 40-50 лева оборот на месец, основно по заведения, понякога излизам или си купувам някакви специфични неща и харча още малко .
Накрая на месеца имам 6-7 лева и съм ок, ако излезна на бар или на ресторант с компания и никой няма карта , а ресторанта примерно работи с СЦИ , си я давам и си получавам после 10-20 лева допълнително от въздуха .
Мен лично не са ме измамили имам си карта, спестявам по 6-7-10-20 лева на месец , подарил съм на един двама приятели, които имат пари и си я ползват и те чат пат и оттам по някоя стотинка ми идва и съм ок. Тия 50 лева за 6 месеца си ги избих без изобщо да си давам зор , аз лично не се чуствам измамен.
Така и не ми отговори на въпросите, само пишете глупости и страните от реалните съществени въпроси, които зададох. Това е икономически форум не място група злобно настроени хора да плюят всеки с различно мнение. А и Бароне, ти като си от Локото примерно трябва ли сега да почнем да те плюем всички, които са от Ботевграда е малък да знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнениезащо не се опитате да обясните защо пазарната капитализация на Facebook e 700 милиона или средно по един долар на всеки потребител на социалната мрежа. Някой може ли да ми обясни откъде и на база какъв анализ е преценено, че Facebook или Google струват толкова ?
Аз просто давам посока за размисъл и очаквам интелигентен отговор.
Коментар
Коментар