IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
    Това видео всеки трябва да го види - как водещи бизнесмени разбиват на пух и прах пирамидата на Lyoness представена от един член в едно предаване. Идеята на SCI е същата - http://youtu.be/BrwwC6KuS7Y (има бг-субтитри към клипа)
    Хихих
    Този ми оправи настроението

Коментар

Това видео всеки трябва да го види - как водещи бизнесмени разбиват на пух и прах пирамидата на Lyoness представена от един член в едно предаване. Идеята на SCI е същата - http://youtu.be/BrwwC6KuS7Y (има бг-субтитри към клипа)
      На:

"It's hard to say, because it's in Hungarian forints"

се спуках от смях

Много добро...

Коментар

Цитат от форум:

""Драги БП, моля Ви стегнете се вече! Научете се да смятате, след това да мислите и отидете да работите, вместо да подарявате парите си и да завличате още финансово неграмотни наивници след Вас. Не знам на къде сте тръгнали да експандирате, но към ЕС няма да е, там Вашата схема се наказва с тлъсти глоби и дори затвор. За всички които са се опарили искам да кажа, че има начин да потърсите справедливост. Това е откъс от закона за защита на потребителите:

Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
        практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
        като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
        привличането на други потребители в системата;

тук е целият закон
        https://webgate.ec.europa.eu/ucp/pub...&languageID=BG

Това е адресът на комисията за защита на потребителите

http://www.kzp.bg/

Там може да подадете жалба и да се информирате дали е възможно да получите парите си обратно. Не съм юрист и знам, че институциите ни не функционират много добре но шансът все пак е по-голям от този SCI да Ви направи богати.""
        И ние тук, това говорим........но прост ли е човека, спасение няма

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Коментар от Форум

Цитат от форум:

""Драги БП, моля Ви стегнете се вече! Научете се да смятате, след това да мислите и отидете да работите, вместо да подарявате парите си и да завличате още финансово неграмотни наивници след Вас. Не знам на къде сте тръгнали да експандирате, но към ЕС няма да е, там Вашата схема се наказва с тлъсти глоби и дори затвор. За всички които са се опарили искам да кажа, че има начин да потърсите справедливост. Това е откъс от закона за защита на потребителите:

Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
            практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
            като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
            привличането на други потребители в системата;

тук е целият закон
            https://webgate.ec.europa.eu/ucp/pub...&languageID=BG

Това е адресът на комисията за защита на потребителите

http://www.kzp.bg/

Там може да подадете жалба и да се информирате дали е възможно да получите парите си обратно. Не съм юрист и знам, че институциите ни не функционират много добре но шансът все пак е по-голям от този SCI да Ви направи богати.""
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Милорд, моите почитания. По спокойно с тази сестра, това не е дугия профил на Божинова, но въпреки това може да прави пожелания!

П.П.
              Маги, сега да ме обиждаш ли се опитваш?
              Винаги съм бил най-търсения ерген в Попово, коя нормална бяга от пари, красота и необятен ум сравним единствено с 9 те нива на пустота на съзнанието?
              https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Не знам, какво е пропуснал доцент Черкезов, ама ти само ще си останеш с мокрите сънища в които си допусната да споделяш чаршафите Му!
                Милорд, моите почитания. По спокойно с тази сестра, това не е дугия профил на Божинова, но въпреки това може да прави пожелания!

П.П.
                Маги, сега да ме обиждаш ли се опитваш?
                Винаги съм бил най-търсения ерген в Попово, коя нормална бяга от пари, красота и необятен ум сравним единствено с 9 те нива на пустота на съзнанието?
                Last edited by Черкезов; 01.12.2013, 03:38.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Не знам, какво е пропуснал доцент Черкезов, ама ти само ще си останеш с мокрите сънища в които си допусната да споделяш чаршафите Му!
                  Якооооо Искаш да кажеш , че жена със всичкия си би могла да има мокри сънища със Черкезов

-----------------------------------------------------------
                  СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Иронията ви не е уместна в случая.
                    Дълбоко в нас е заложен копнежа за сигурност и желанието да бъдем обичани заради самите нас, а не заради това, което можем да постигнем или имаме.
                    Целта на обучението в СЦИ е да се предаде нова форма на нашите взаимоотношения, да ги превърнем в такова взаимодействие, в което получаваме Любов, Подкрепа, Разбиране, а когато имаме тези фактори, пътят до Щастието е кратък....
                    Домъчня ли ти за мен

Ми то това вашето с пастора си е любов ама АН..НА . но пък щом ви харесва аз изцяло те подкрепям дори ако ти свършат паричките за лубри..нт пиши ми .

-----------------------------------------------------------------------
                    СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                      Да, пропусна да кажеш Амин накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                        След това и на другите планети от Слънчевата система. Това ще бъде само началото.
                        Иронията ви не е уместна в случая.
                        Дълбоко в нас е заложен копнежа за сигурност и желанието да бъдем обичани заради самите нас, а не заради това, което можем да постигнем или имаме.
                        Целта на обучението в СЦИ е да се предаде нова форма на нашите взаимоотношения, да ги превърнем в такова взаимодействие, в което получаваме Любов, Подкрепа, Разбиране, а когато имаме тези фактори, пътят до Щастието е кратък....
                        Attached Files
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

До колкото знам всеки лев, всяка жълта стотинка е инвестирана в маркетинг, обучения на които присъстват световно известни хора понякога, автомобилен парк от немски и японски автомобили и разбира се скъпоструващия софтуер без който това което се случва нямаше да е възможно. Да не забравяме че може би е заделен фонд - някой лев и за масовата експанзия която се очаква от всички след нова година!
                          Нещо ако съм пропуснал, може да се добави.
                          Да, пропусна да кажеш Амин накрая.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                            А паричките на балъците не се ли броят за финансова подкрепа ? Не така неблагодарно де!
                            До колкото знам всеки лев, всяка жълта стотинка е инвестирана в маркетинг, обучения на които присъстват световно известни хора понякога, автомобилен парк от немски и японски автомобили и разбира се скъпоструващия софтуер без който това което се случва нямаше да е възможно. Да не забравяме че може би е заделен фонд - някой лев и за масовата експанзия която се очаква от всички след нова година!
                            Нещо ако съм пропуснал, може да се добави.

Коментар

Отговарям ти кратко и ясно, има три типа хора:
                              1) Хора живеещи в миналото
                              2) Хора живеещи в бъдещето
                              3) Хора живеещи в настоящето, които не губят време да мислят в минало и бъдеще каквито са СЦИайци
                              Фейсбук преди 10 години беше нищо и пак ще стане след време.
                              СЦИ преди 2г. беше нищо, а сега отговаря на всички условия на една развиваща се корпорация. Ако не надминем фейсбук по продажби, единствената причина ще да е че продукта е роден в България и не сме подкрепени от ЦРУ финансово както колегата Зукербърг са го инжектирали.
                              А паричките на балъците не се ли броят за финансова подкрепа ? Не така неблагодарно де!

Коментар

• Първоначално изпратено от lewis Разгледай мнение
                                В някой от другите постове спомена за експанзия и понеже аз се причислявам към тази половина от несериозните, неграмотнтите бла бла икономЯсти у този форум, хайде да ни прочетеш грамотно ГФО-тата на този международен гигант и бъдещ конкурент джуджето Фейсбуук за последните няколко години и на база на тях да ни обясниш как така тази българска, иновативна компания, която редовно си плаща данъците, ще пробие на чужд пазар, ама ми е мнооооого любопитно, топката е в твоето поле, ти си!
                                Отговарям ти кратко и ясно, има три типа хора:
                                1) Хора живеещи в миналото
                                2) Хора живеещи в бъдещето
                                3) Хора живеещи в настоящето, които не губят време да мислят в минало и бъдеще каквито са СЦИайци
                                Фейсбук преди 10 години беше нищо и пак ще стане след време.
                                СЦИ преди 2г. беше нищо, а сега отговаря на всички условия на една развиваща се корпорация. Ако не надминем фейсбук по продажби, единствената причина ще да е че продукта е роден в България и не сме подкрепени от ЦРУ финансово както колегата Зукербърг са го инжектирали.

Коментар

Working...
                                X