Първоначално изпратено от Barona
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНадявам се тази тема да достигне до Станчо и п-р Петров !!! http://www.investor.bg/forum/showthr...32#p1387009173
Господа,моля ви се като христянин на христяни, прочетете я цялата тема и проявете божествена съвест и съчувствие към нас обикновенните хора, спрете да раздавате наляво и надясно коли от тази демонска марка БМВ, най -малката полза е че ще си излъскаме имиджа за 5 години напред!
Просто заменете тези лимузини с Мазерати или нещо подобно което не е само със задно предаване.Защо не му предложиш лично това ?
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Надявам се тази тема да достигне до Станчо и п-р Петров !!! http://www.investor.bg/forum/showthr...32#p1387009173
Господа,моля ви се като христянин на христяни, прочетете я цялата тема и проявете божествена съвест и съчувствие към нас обикновенните хора, спрете да раздавате наляво и надясно коли от тази демонска марка БМВ, най -малката полза е че ще си излъскаме имиджа за 5 години напред!
Просто заменете тези лимузини с Мазерати или нещо подобно което не е само със задно предаване.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеЕ как защо? Така дистрибуторите са по-мотивиани, не биват принизявани до статус обикновен работник, а са млади меринджеи. И няма да повярвате, но схемата с мотивацията работи перфектно: за 3 години 5000 БП са разпространили/ продали вече рекордната сума от 35.000 карти, както вече казах веднъж, средно по 7 на човек за 3 години. Всъщност може и толкова да не са продали, защото и при самите картодържатели има програма "предай нататък"....Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЩе ти отговоря, разликата е че ти получаваш една ограничена заплата, а след световната инвазия на СЦИ, всеки обикновен БП ще има шанса да изкарва десетки и стотици хиляди месечно.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от briko Разгледай мнениеКоко имам един въпрос към теб:
Защо, след като вашия продукт карта за ползване на отстъпки в различни търговски обекти е толкова иновативен и креативен и лесен за продаване, падретата не си го продават сами в търговски обекти, по интернет чрез сайта ви или наемат работници на които да плащат заплата, дори и минимална заплата и процент от продажбите, както е нормалния начин, та аз не мога да проумея, какви сте вие/БП/ в цялата търговска схема, освен че ви взимат хиляди левове и ви събират на някакви събития за които пак си плащате? Ще ти дам пример: аз работя в търг. фирма, търся клиенти, продавам продукти, пиша оферти, организирам логистиката, създавам печалба за фирмата и получавам заплата, а не плащам на моите шефове за да мога да им продавам продуктите и да им посещавам събитията, само не ми отговаряй с " това е франчайз", защото не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЩе ти отговоря, разликата е че ти получаваш една ограничена заплата, а след световната инвазия на СЦИ, всеки обикновен БП ще има шанса да изкарва десетки и стотици хиляди месечно.
Коментар
-
[QUOTE=briko;1059550019
Коко имам един въпрос към теб:
Защо, след като вашия продукт карта за ползване на отстъпки в различни търговски обекти е толкова иновативен и креативен и лесен за продаване, падретата не си го продават сами в търговски обекти, по интернет чрез сайта ви или наемат работници на които да плащат заплата, дори и минимална заплата и процент от продажбите, както е нормалния начин, та аз не мога да проумея, какви сте вие/БП/ в цялата търговска схема, освен че ви взимат хиляди левове и ви събират на някакви събития за които пак си плащате? Ще ти дам пример: аз работя в търг. фирма, търся клиенти, продавам продукти, пиша оферти, организирам логистиката, създавам печалба за фирмата и получавам заплата, а не плащам на моите шефове за да мога да им продавам продуктите и да им посещавам събитията, само не ми отговаряй с " това е франчайз", защото не е.[/QUOTE]
Ще ти отговоря, разликата е че ти получаваш една ограничена заплата, а след световната инвазия на СЦИ, всеки обикновен БП ще има шанса да изкарва десетки и стотици хиляди месечно.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Коко, кокоооо, ами влизай по често тук за да прочиташ наистина нещо различно, защото и двете ти мнения са еднакви.По повод първото, много хора ти написаха мнение, ти отрече всичко, а във второто обвиняваш всички, които мислят различно,че са неверници, безработни, платени, озлобени и ....т.н. Чисто и просто ще ти кажа, че си зомбиран, сектата ти е промила мозъка. Не мога да приема за нормално, някой да ми се обеснява, че 3000 лв. не били пари, като сума или обем, че е добре да се платят и срещу това да получаваш самочуствие, добро настоение и ако случайно не ставаш за бизнес и ама е така случайно си ги изгубил тези парички, е драги ми БП , почуствай как ти вли..а отзад и се усмихни за снимка, бъди винаги така усмихнат и опитай още веднъж, защото първия път не се брои
Коко имам един въпрос към теб:
Защо, след като вашия продукт карта за ползване на отстъпки в различни търговски обекти е толкова иновативен и креативен и лесен за продаване, падретата не си го продават сами в търговски обекти, по интернет чрез сайта ви или наемат работници на които да плащат заплата, дори и минимална заплата и процент от продажбите, както е нормалния начин, та аз не мога да проумея, какви сте вие/БП/ в цялата търговска схема, освен че ви взимат хиляди левове и ви събират на някакви събития за които пак си плащате? Ще ти дам пример: аз работя в търг. фирма, търся клиенти, продавам продукти, пиша оферти, организирам логистиката, създавам печалба за фирмата и получавам заплата, а не плащам на моите шефове за да мога да им продавам продуктите и да им посещавам събитията, само не ми отговаряй с " това е франчайз", защото не е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДори и пирамида да е корпорацията, то тя е положителна пирамида при която няма възможност за загуба а само за печалба, естествено ако не те мързи да работиш.
И си прав! Положително е пирамида!Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДори и пирамида да е корпорацията, то тя е положителна пирамида при която няма възможност за загуба а само за печалба, естествено ако не те мързи да работиш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного плоско, никой няма да се върже на манипулацията, аматьори!
Я да обясните на всеослушание г-н Черкезов, защото един БП няма шанс да вземе БМВ, дори и в структурата да му има 10.000 клиента, които правят по 1000 лева оборот на месец? Защо БМВ-тата, значките и ранговете са свързани САМО И ЕДИНСТВЕНО с привличането на нови "бизнесмени" с по 600/1800/3000 лева в джоба? Лидерът на структура, която прави 10 милиона оборот месечно за вас явно не е човек, заслужаващ лизингова баварка.
Малък бонус, над който да помислите с останалите "светли хора":
"Как да направим машина за пари на много нива" - Ранди Гейдж
Трета глава - "Изборът на подходяща за вас компания", страница 36
" Първият фокус е концептуалният замисъл на компесационния план. И по-точно - дали компенсира участниците просто за да включват други в програмата, или за продажбите на стоки или услуги на крайния консуматор.
Ако планът се фокусира върху възнаграждаването на участниците за привличането на нови хора - значи става дума за пирамида. Ако комисионните се изчисляват в зависимост от продажбите на продукти/услуги на крайния консуматор - компанията преминава успешно първата фаза на теста.
Втория анализ е на самото действие на програмата. Независимо как е замислен компесационния план, управниците гледат как си прекарват времето дистрибуторите. Ако акцентът пада върху привличането на нови хора отколкото върху продаването на продукти или услуги, пак може да се стигне до извода, че това е пирамида."
Цитат от книга, която компанията препоръчва. Преди да се опитате да замажете положението помнете, че ви познавам схемичката в детайли. И не съм единствения. Молете се въпросните "аматьори" да не се задействат, че ще ви изгасне "светлата корпорация" още преди Нова Година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Koko11 Разгледай мнениеИ пак завършвам с това, ако след 2 месеца, година или 2-3 години все пак се вкара някакъв голям хранителен магазин ( бензиностанция вече влезна ) и рано или късно престанат да се продават бизнес центрове тогава това пирамида ли ще е или компания, която предоставя уникален продукт ? Защото по вашата логика ако не се вкарват бизнес партньори всичко е наред, понеже парите идват изцяло само от потреблението на продукта нали така ? Е тогава като престанат да влизат БП-та ще престанете ли и вие да пишете тъпотии ?! От колко време ви следя тук какви глупости пишете , само за 2 месеца има вече над 70 нови обекта , които партнират с тази "ужасна и фалираща" компания.... Това виждам аз , когато влизам и гледам из страната какво става . Вие продължавайте да си пишете, как обектите излизат, как фирмите се дърпат, как мрежата губи инерция и как банкрута предстои , а най-потресаващото е , че вие ще се радвате искрено ако това се случи, което означава, че Вие имате сериозни психологически проблеми щом се радвате на чуждото нещастие ... Предпочитам да се опитам да стана весел , усмихнат, щастлив и успял човек, дори и с цената на 3000 лева и с цената на това да падна по нос, отколкото да съм негативен, злобен, затворен и неуспял човек, който завижда на чуждия успех, каквито сте вие.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар