Първоначално изпратено от x3m
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеОт фейсбук групата:
Тези хора използват психологическите слабости на другите, например в "църквата", всеки член предоставя безвъзмездно и безотчетно 10% от месечния си доход, моята колежка даже си спомням, че когато бяхме останали без заплата един месец, взе пари на заем, за да си плати лептата. От там, използват религия, за да вербуват хора за каузата си, а същевременно попчето има няколко деца и поне три любовници (с толкова съм го засичал), в разрез изцяло с проповедите му. Свинщината е пълна и ме е гнус да си спомнян това, но ако изродите четат тук, да знаят, че нищо не остава скрито-покрито![/B]Last edited by x3m; 05.01.2014, 14:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеАз съм бачкал доста цигани и наистина има нещо такова...прилича си човекът. Ако го срещна физически, тогава ще съм 100% сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеМалей, чак сега обърнах фнимание, че тоз чиляк е ром ве
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеА девици обещават ли ви?Само главичката
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеА девици обещават ли ви?
Коментар
-
Тези хора използват психологическите слабости на другите, например в "църквата", всеки член предоставя безвъзмездно и безотчетно 10% от месечния си доход, моята колежка даже си спомням, че когато бяхме останали без заплата един месец, взе пари на заем, за да си плати лептата.
Колко човека в страната го правят?!
Само чест прави на Национален Христянски Център че се придържа към тази божия заповед и дава добрия пример на всички българи как трябва да инвестират поне 10% от доходите си.
Национален Христянски Център тябва да бъде светлия пример за всяка една църква в страната!
Представете си каква доходност ще се генерира ако 1 милион българина даваха 10% от доходите си! С тези пари щяхме да нахраним всяко гладно дете, да обуем босите, да направим тоалетни и бании на всяко българско семейство и още и тн...Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКо?
Коментар
-
Ооуууууу!
Тези хора използват психологическите слабости на другите, например в "църквата", всеки член предоставя безвъзмездно и безотчетно 10% от месечния си доход, моята колежка даже си спомням, че когато бяхме останали без заплата един месец, взе пари на заем, за да си плати лептата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеhttp://emcard.org/cms.php?id_cms=4
Хаха, копие на СЦИ но без пирамидният ефект. 20% отстъпка при Еконт, 15% при Спиди и безплатна карта, или ПВЦ карта за 1.50Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
http://emcard.org/cms.php?id_cms=4
Хаха, копие на СЦИ но без пирамидният ефект. 20% отстъпка при Еконт, 15% при Спиди и безплатна карта, или ПВЦ карта за 1.50Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Сега, поради зачестилите простотии на пасторчето и Ко, които ме вбесяват до степен извън възможната за описание, искам да добавя нещо. За тяхната компания знам преди още да я регистрират, тестваха как ще работи зомбирането още през далечната 2008 година, а това знам от личен опит - бивша колежка се опита да ме вербува за каузата им. В последствие дори ми дадоха и карта, безплатно, тогава ги раздаваха срещу регистрация и без срок на валидност. Сигурно още имам достъп до сайта им, на който да следя "бонусите" ми, а макар никога да не съм ползвал картата, още получавам съобщения от системата им и си мисля, дали в крайна сметка не отчитат и всички неактивни потребители за техни клиенти... Каквито са промити мозъци, най-вероятно пропагандата им е желязна по отношение тълкуване и изкривяване на статистика. Имах и съмнителната чест да присъствам на сватба, която бе в прословутият християнски център и да ви кажа, нищо християнско няма в тия хора, други присъствали се шокираха и ужасиха от идиотизма на пастора, аз исках само да се махна по най-бързият начин, за да не ошамаря пасторя и кликата му. Тези хора използват психологическите слабости на другите, например в "църквата", всеки член предоставя безвъзмездно и безотчетно 10% от месечния си доход, моята колежка даже си спомням, че когато бяхме останали без заплата един месец, взе пари на заем, за да си плати лептата. От там, използват религия, за да вербуват хора за каузата си, а същевременно попчето има няколко деца и поне три любовници (с толкова съм го засичал), в разрез изцяло с проповедите му. Свинщината е пълна и ме е гнус да си спомнян това, но ако изродите четат тук, да знаят, че нищо не остава скрито-покрито!
Коментар
-
От фейсбук групата:
Сега, поради зачестилите простотии на пасторчето и Ко, които ме вбесяват до степен извън възможната за описание, искам да добавя нещо. За тяхната компания знам преди още да я регистрират, тестваха как ще работи зомбирането още през далечната 2008 година, а това знам от личен опит - бивша колежка се опита да ме вербува за каузата им. В последствие дори ми дадоха и карта, безплатно, тогава ги раздаваха срещу регистрация и без срок на валидност. Сигурно още имам достъп до сайта им, на който да следя "бонусите" ми, а макар никога да не съм ползвал картата, още получавам съобщения от системата им и си мисля, дали в крайна сметка не отчитат и всички неактивни потребители за техни клиенти... Каквито са промити мозъци, най-вероятно пропагандата им е желязна по отношение тълкуване и изкривяване на статистика. Имах и съмнителната чест да присъствам на сватба, която бе в прословутият християнски център и да ви кажа, нищо християнско няма в тия хора, други присъствали се шокираха и ужасиха от идиотизма на пастора, аз исках само да се махна по най-бързият начин, за да не ошамаря пасторя и кликата му. Тези хора използват психологическите слабости на другите, например в "църквата", всеки член предоставя безвъзмездно и безотчетно 10% от месечния си доход, моята колежка даже си спомням, че когато бяхме останали без заплата един месец, взе пари на заем, за да си плати лептата. От там, използват религия, за да вербуват хора за каузата си, а същевременно попчето има няколко деца и поне три любовници (с толкова съм го засичал), в разрез изцяло с проповедите му. Свинщината е пълна и ме е гнус да си спомнян това, но ако изродите четат тук, да знаят, че нищо не остава скрито-покрито!Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
Коментар