If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миличка по -долу в червено ще намериш коментарите ми.
QUOTE=magi208;1059561178]Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов. - не се знае, може и преди 100 000 години да е имало банкова система!! Преди 2600г. в Индия е имало канализация на някой места, а в момента на повечето места в Индия няма.
От този период са първите документирани банкови системи като се предполага ,че е имало функциониращи банки и преди това.
Сеченето на монети е държавна привилегия. - Ако си мислиш че централните банки са подчинени на някой освен на ционистите, жестоко се ръжеш!
Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка. Много повече от банка е, много повече от корпорация е!
СЦИ е чиста проба Понци схема със сектантски привкус. Христяните не са сектанти, имам чувството че си мюсюлманка която не приема чуждите религии.
------------------------------------------------------------------------------------
Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014
Предвиждам коалиция СЦИ + Атака + БСП за Юни, като пастор Петров ще бъде поканен като експертен министър на икономиката и енергетиката, лично от Волен а Станчо ще бъде назначен за Главен Секретар на МВР.[/QUOTE]
Миличка по -долу в червено ще намериш коментарите ми.
QUOTE=magi208;1059561178]Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов. - не се знае, може и преди 100 000 години да е имало банкова система!! Преди 2600г. в Индия е имало канализация на някой места, а в момента на повечето места в Индия няма.
От този период са първите документирани банкови системи като се предполага ,че е имало функциониращи банки и преди това.
Сеченето на монети е държавна привилегия. - Ако си мислиш че централните банки са подчинени на някой освен на ционистите, жестоко се ръжеш!
Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка. Много повече от банка е, много повече от корпорация е!
СЦИ е чиста проба Понци схема със сектантски привкус. Христяните не са сектанти, имам чувството че си мюсюлманка която не приема чуждите религии.
------------------------------------------------------------------------------------
Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014[/QUOTE] Предвиждам коалиция СЦИ + Атака + БСП за Юни, като пастор Петров ще бъде поканен като експертен министър на икономиката и енергетиката, лично от Волен а Станчо ще бъде назначен за Главен Секретар на МВР.
Всъщност искам малко да ви ограмота всичките.
По същия начин по който Светльо и Станчо набират капитал в момента, са създадени през 15 и 16 век банките. От много друбни инвеститори са събрани пари, на които им се е плащало лихва. И за да върви далаверата са започнали да сечат монети и по късно да печатат хартията.
СЦИ няма право да печатят хартия, но има право да печатят карти и да ги раздава на елитен клуб от потребители. Всъщност СЦИ си е една банка така погледнато.
Така че първо обявете бамките за незаконии и после корпорацията която е трън в очите на особено алчни хора като Сребрин които са подели кампания за очернянето на нещо свято за хиляди хора в България а скоро и по света.
Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов.
Сеченето на монети е държавна привилегия.
Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка.
СЦИ е чиста проба Понци схема със сектантски привкус.
Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014
[B]Внимавайте! Ако полудеете(имате ТЕЛК решение) или умрете, губите и двата си крачола в SCI.
Според общите им условия правата на всички се спират автоматично ако SCI спрат поддръжката на сайта си. Те и сега повечето не са нормални, ама като им дръпнат шалтера всичките 10.000 ще са за ТЕЛК
Ползвах sci-карта 1 година и в онлайн-офиса имах 100 лв.Представям си ако бях хлътнал с 3000;и не успея да набутам други,колко време ще ги избивам?Двадесет години!Има елемент на измама в тази работа.За три години нито Еvn,Globul,Kaufland,не влезнал....Аз сега си пазарувам в Кауфланд,и други стоки от конкуренцията без sci,и спечелих повече..за 3000 банката дава около 100.за 1год.
Общите условия на SCI са подвеждащи и може би незаконни като ви вкарват в заблуждение. Преди да закупите Бизнес център TK1, TK2, TK3, разпечатайте Общите условия на SCI и се консултирайте с адвокат.
Оставете си и няколко дена за размисъл, преди да преведете пари към SCI ! Няма за къде да прибързвате, така или иначе SCI е в петата си година на съществуване и вие сте закъсняли няколко години.
Само един пример:
Според член VII.9.1
Член-Клиент може да закупи възможността да развива собствен виртуален Бизнес център ТК1, ТК2 ...
От друг член се вижда, че:
Прекратяване
I.20.1. ... Договорът между Страните се прекратява в случаите предвидени в закона,
както и при настъпване на някое от следните обстоятелства:
1 ...
2 ...
3. Незабавно при смърт или изпадане в невменяемост на физическо лице или ...
Ако наистина имате собственост тя се наследява. В случая думата собствен в по-горният член, влиза в противоречие с другия член за прекратяване на членството.
Също така, някои спонсори от SCI ви подвеждат и заблуждават, че с парите които вие превеждате към SCI "Инвестирате в Бизнес център". Запомнете! Инвестициите се наследяват. В SCI нищо не се наследява, защото това не са инвестиции, нито дялове, нито фирмени облигациии и т.н.. Давате пари единствено за достъп до онлайн профил от където си гледате статистиките.
Приказките за пасивен доход са ала-бала и той нито е гарантиран, нито е споменат в Условията за ползване на SCI.
С две думи:
Внимавайте! Ако полудеете(имате ТЕЛК решение) или умрете, губите и двата си крачола в SCI.
Всъщност искам малко да ви ограмота всичките.
По същия начин по който Светльо и Станчо набират капитал в момента, са създадени през 15 и 16 век банките. От много друбни инвеститори са събрани пари, на които им се е плащало лихва. И за да върви далаверата са започнали да сечат монети и по късно да печатат хартията.
СЦИ няма право да печатят хартия, но има право да печатят карти и да ги раздава на елитен клуб от потребители. Всъщност СЦИ си е една банка така погледнато.
Така че първо обявете бамките за незаконии и после корпорацията която е трън в очите на особено алчни хора като Сребрин които са подели кампания за очернянето на нещо свято за хиляди хора в България а скоро и по света.
Last edited by Черкезов; 13.01.2014, 21:10.
Причина: озари ме светлината на мисълта
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
x3m Братко, едно време така са говорили за всички корпорации които са тръгнали от нищото и са успяли да привлекат дивиденти от дребните инвеститори.
През 18 век са му казвали бизнес клуб, а не понци схема.
Надявам се да си жив след 5 години и пак да обсъдим въпроса.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива.
Иска се само да си безскруполен достатъчно, че да можеш да лъжеш приятели, познати и роднини в очите.
Понятието работа предполага, че от от труда ти произлиза добавена стойност. Ако изобщо си имаш идея какво значи добавена стойност. Хората, които се опиташ да измамиш (дори и да не успееш) няма да го забравят. Името ти е съсипано до гроб. Индивиди като теб, само че от друго поколение още се помнят и се сочат по улицата.
Сами си копаете дупките, в които ще паднете. Все по-дълбоки всеки ден. Всичко, в което вярвате е точно обратното на това, което се случва в реалност. Вместо да съзадавате нови контакти - съсипивате стари. Вместо да да печелите пари без да правите нищо, си пилеете времето и енергията по цял ден. Вместо да градите, съсипвате. Красотата на глупоста ви, обаче, ще се покаже когато пирамидата рухне. Тогава ще разберете, че тарикатлъка ви е излязъл много солено.
Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива. С чоплене на семки и да върви надника, файда няма. Аз съм решил да влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия и СЦИ съвпада изцяло с моите виждания за доходоносен бизнес. В коя друга МЛМ компания можеш толкова много да се ежиш, да разхождаш куцо и сакато по бизнес дни, да създадеш обкръжение от успели млади хора и да блъскаш по масата в ресторанта, докато ти дават тлъста отстъпка ?
Обученията и контактите ми помагат много за личното усъвършенстване, а приказките от 1001 нощ че сме били пирамида ги подминавам с насмешка и си го местя в другия крачол.
Искрено ти пожелавам да ти дойде ума , да зарежеш измамите , да имаш късмета да започнеш почтен бизнес и да достигнеш нивото на което аз се гърча.
Само че за такъв тип гърчене ще ти трябва много коректно отношение към клиентите а всяка секунда прекарана в СЦИ изяжда останалата ти коректност.
----------------------------------------------------------
СЦИ фалира през юли 2014
Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива. С чоплене на семки и да върви надника, файда няма. Аз съм решил да влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия и СЦИ съвпада изцяло с моите виждания за доходоносен бизнес. В коя друга МЛМ компания можеш толкова много да се ежиш, да разхождаш куцо и сакато по бизнес дни, да печелиш от световния оборот, да създадеш обкръжение от успели млади хора и да блъскаш по масата в ресторанта, докато ти дават тлъста отстъпка ?
Обученията и контактите ми помагат много за личното усъвършенстване, а приказките от 1001 нощ че сме били пирамида ги подминавам с насмешка и си го местя в другия крачол.
А аз сънувах, че теб те затварят в психодиспансера Юли 2014, и преди да са ми изтрили поста заради лична нападка искам да ви съобщя, че СЦИ го е имало, има и ще го има не само в БГ, а и по всички световни дестинации и аз ще печеля от световния оборот, докато вие ще се гърчите за 500 лева
Искрено ти пожелавам да ти дойде ума , да зарежеш измамите , да имаш късмета да започнеш почтен бизнес и да достигнеш нивото на което аз се гърча.
Само че за такъв тип гърчене ще ти трябва много коректно отношение към клиентите а всяка секунда прекарана в СЦИ изяжда останалата ти коректност.
----------------------------------------------------------
СЦИ фалира през юли 2014
Коментар