IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Миличка по -долу в червено ще намериш коментарите ми.

QUOTE=magi208;1059561178]Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов. - не се знае, може и преди 100 000 години да е имало банкова система!! Преди 2600г. в Индия е имало канализация на някой места, а в момента на повечето места в Индия няма.

От този период са първите документирани банкови системи като се предполага ,че е имало функциониращи банки и преди това.

Сеченето на монети е държавна привилегия. - Ако си мислиш че централните банки са подчинени на някой освен на ционистите, жестоко се ръжеш!

Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка. Много повече от банка е, много повече от корпорация е!

СЦИ е чиста проба Понци схема със сектантски привкус.
    Христяните не са сектанти, имам чувството че си мюсюлманка която не приема чуждите религии.

------------------------------------------------------------------------------------
    Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014
    Предвиждам коалиция СЦИ + Атака + БСП за Юни, като пастор Петров ще бъде поканен като експертен министър на икономиката и енергетиката, лично от Волен а Станчо ще бъде назначен за Главен Секретар на МВР.[/QUOTE]

Мерси за искрения смях ! Евала !!! Голем си !!!
    Last edited by magi208; 14.01.2014, 05:11.

Коментар

• Миличка по -долу в червено ще намериш коментарите ми.

QUOTE=magi208;1059561178]Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов. - не се знае, може и преди 100 000 години да е имало банкова система!! Преди 2600г. в Индия е имало канализация на някой места, а в момента на повечето места в Индия няма.

От този период са първите документирани банкови системи като се предполага ,че е имало функциониращи банки и преди това.

Сеченето на монети е държавна привилегия. - Ако си мислиш че централните банки са подчинени на някой освен на ционистите, жестоко се ръжеш!

Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка. Много повече от банка е, много повече от корпорация е!

Христяните не са сектанти, имам чувството че си мюсюлманка която не приема чуждите религии.

------------------------------------------------------------------------------------
      Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014[/QUOTE]
      Предвиждам коалиция СЦИ + Атака + БСП за Юни, като пастор Петров ще бъде поканен като експертен министър на икономиката и енергетиката, лично от Волен а Станчо ще бъде назначен за Главен Секретар на МВР.
      Last edited by Черкезов; 14.01.2014, 01:25.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Всъщност искам малко да ви ограмота всичките.
        По същия начин по който Светльо и Станчо набират капитал в момента, са създадени през 15 и 16 век банките. От много друбни инвеститори са събрани пари, на които им се е плащало лихва. И за да върви далаверата са започнали да сечат монети и по късно да печатат хартията.
        СЦИ няма право да печатят хартия, но има право да печатят карти и да ги раздава на елитен клуб от потребители. Всъщност СЦИ си е една банка така погледнато.
        Така че първо обявете бамките за незаконии и после корпорацията която е трън в очите на особено алчни хора като Сребрин които са подели кампания за очернянето на нещо свято за хиляди хора в България а скоро и по света.
        Началото на банковата система се губи в историята преди около 2700 години Черкезов.

Сеченето на монети е държавна привилегия.

Както и откъдето да го погледнеш СЦИ не е банка.

Предвиждам фалита на СЦИ за юни 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
          [B]Внимавайте! Ако полудеете(имате ТЕЛК решение) или умрете, губите и двата си крачола в SCI.
          Според общите им условия правата на всички се спират автоматично ако SCI спрат поддръжката на сайта си. Те и сега повечето не са нормални, ама като им дръпнат шалтера всичките 10.000 ще са за ТЕЛК

Коментар

• Така е математиката е точна наука и не лъже. Нужно е обаче малко акъл, а не само празни мечти в празна глава.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• sci

Ползвах sci-карта 1 година и в онлайн-офиса имах 100 лв.Представям си ако бях хлътнал с 3000;и не успея да набутам други,колко време ще ги избивам?Двадесет години!Има елемент на измама в тази работа.За три години нито Еvn,Globul,Kaufland,не влезнал....Аз сега си пазарувам в Кауфланд,и други стоки от конкуренцията без sci,и спечелих повече..за 3000 банката дава около 100.за 1год.

Коментар

• На вниманието на бъдещите Бизнес Партньори в SCI!

Общите условия на SCI са подвеждащи и може би незаконни като ви вкарват в заблуждение. Преди да закупите Бизнес център TK1, TK2, TK3, разпечатайте Общите условия на SCI и се консултирайте с адвокат.

Оставете си и няколко дена за размисъл, преди да преведете пари към SCI ! Няма за къде да прибързвате, така или иначе SCI е в петата си година на съществуване и вие сте закъсняли няколко години.

Само един пример:

Според член VII.9.1
                Член-Клиент може да закупи възможността да развива собствен виртуален Бизнес център ТК1, ТК2 ...
                От друг член се вижда, че:
                Прекратяване
                I.20.1. ... Договорът между Страните се прекратява в случаите предвидени в закона,
                както и при настъпване на някое от следните обстоятелства:
                1 ...
                2 ...
                3. Незабавно при смърт или изпадане в невменяемост на физическо лице или ...
                Ако наистина имате собственост тя се наследява. В случая думата собствен в по-горният член, влиза в противоречие с другия член за прекратяване на членството.

Също така, някои спонсори от SCI ви подвеждат и заблуждават, че с парите които вие превеждате към SCI "Инвестирате в Бизнес център". Запомнете! Инвестициите се наследяват. В SCI нищо не се наследява, защото това не са инвестиции, нито дялове, нито фирмени облигациии и т.н.. Давате пари единствено за достъп до онлайн профил от където си гледате статистиките.

Приказките за пасивен доход са ала-бала и той нито е гарантиран, нито е споменат в Условията за ползване на SCI.

С две думи:
                Внимавайте! Ако полудеете(имате ТЕЛК решение) или умрете, губите и двата си крачола в SCI.

Коментар

• Всъщност искам малко да ви ограмота всичките.
                  По същия начин по който Светльо и Станчо набират капитал в момента, са създадени през 15 и 16 век банките. От много друбни инвеститори са събрани пари, на които им се е плащало лихва. И за да върви далаверата са започнали да сечат монети и по късно да печатат хартията.
                  СЦИ няма право да печатят хартия, но има право да печатят карти и да ги раздава на елитен клуб от потребители. Всъщност СЦИ си е една банка така погледнато.
                  Така че първо обявете бамките за незаконии и после корпорацията която е трън в очите на особено алчни хора като Сребрин които са подели кампания за очернянето на нещо свято за хиляди хора в България а скоро и по света.
                  Last edited by Черкезов; 13.01.2014, 21:10. Причина: озари ме светлината на мисълта
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• x3m Братко, едно време така са говорили за всички корпорации които са тръгнали от нищото и са успяли да привлекат дивиденти от дребните инвеститори.
                    През 18 век са му казвали бизнес клуб, а не понци схема.
                    Надявам се да си жив след 5 години и пак да обсъдим въпроса.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                      Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива.
                      Иска се само да си безскруполен достатъчно, че да можеш да лъжеш приятели, познати и роднини в очите.

Понятието работа предполага, че от от труда ти произлиза добавена стойност. Ако изобщо си имаш идея какво значи добавена стойност. Хората, които се опиташ да измамиш (дори и да не успееш) няма да го забравят. Името ти е съсипано до гроб. Индивиди като теб, само че от друго поколение още се помнят и се сочат по улицата.

Сами си копаете дупките, в които ще паднете. Все по-дълбоки всеки ден. Всичко, в което вярвате е точно обратното на това, което се случва в реалност. Вместо да съзадавате нови контакти - съсипивате стари. Вместо да да печелите пари без да правите нищо, си пилеете времето и енергията по цял ден. Вместо да градите, съсипвате. Красотата на глупоста ви, обаче, ще се покаже когато пирамидата рухне. Тогава ще разберете, че тарикатлъка ви е излязъл много солено.

Коментар

• Сребрине, ако ти си тоя с биткойните, и ако е вярно шапка ти свалям

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                          Черкез?
                          Аха и аз отдавна подозирам, че е черкеза

Коментар

Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива. С чоплене на семки и да върви надника, файда няма. Аз съм решил да влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия и СЦИ съвпада изцяло с моите виждания за доходоносен бизнес. В коя друга МЛМ компания можеш толкова много да се ежиш, да разхождаш куцо и сакато по бизнес дни, да създадеш обкръжение от успели млади хора и да блъскаш по масата в ресторанта, докато ти дават тлъста отстъпка ?
                            Обученията и контактите ми помагат много за личното усъвършенстване, а приказките от 1001 нощ че сме били пирамида ги подминавам с насмешка и си го местя в другия крачол.
                            Черкез?

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                              Искрено ти пожелавам да ти дойде ума , да зарежеш измамите , да имаш късмета да започнеш почтен бизнес и да достигнеш нивото на което аз се гърча.

Само че за такъв тип гърчене ще ти трябва много коректно отношение към клиентите а всяка секунда прекарана в СЦИ изяжда останалата ти коректност.

----------------------------------------------------------
                              СЦИ фалира през юли 2014
                              Коректност или не, тук се иска къртовска работа със замах, голяма проницателност и поглед в перспектива. С чоплене на семки и да върви надника, файда няма. Аз съм решил да влизам с гръм и трясък в мрежовата индустрия и СЦИ съвпада изцяло с моите виждания за доходоносен бизнес. В коя друга МЛМ компания можеш толкова много да се ежиш, да разхождаш куцо и сакато по бизнес дни, да печелиш от световния оборот, да създадеш обкръжение от успели млади хора и да блъскаш по масата в ресторанта, докато ти дават тлъста отстъпка ?
                              Обученията и контактите ми помагат много за личното усъвършенстване, а приказките от 1001 нощ че сме били пирамида ги подминавам с насмешка и си го местя в другия крачол.
                              Last edited by mizernik81; 13.01.2014, 17:34.

Коментар

А аз сънувах, че теб те затварят в психодиспансера Юли 2014, и преди да са ми изтрили поста заради лична нападка искам да ви съобщя, че СЦИ го е имало, има и ще го има не само в БГ, а и по всички световни дестинации и аз ще печеля от световния оборот, докато вие ще се гърчите за 500 лева
                                Искрено ти пожелавам да ти дойде ума , да зарежеш измамите , да имаш късмета да започнеш почтен бизнес и да достигнеш нивото на което аз се гърча.

Само че за такъв тип гърчене ще ти трябва много коректно отношение към клиентите а всяка секунда прекарана в СЦИ изяжда останалата ти коректност.

----------------------------------------------------------
                                СЦИ фалира през юли 2014

Коментар

Working...
                                X