IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
    Толкова достойни и чисти,че наскоро ми пратиха снимки да видя офиса на един БП магнат, нашит с въздух за 3000 лева, който беше вербуван преди 2 години, и същият имаше към 5-6 човека в ляв крак и към 30-35 човека в десен, и същите тези хора му генерираха пасивен доход към 4-5 лева на месец, отделно беше вербувал май 2-3 човека с по 3к лева и 2-3 с по 600-1800 лв. , ама тотала беше, че все още не беше избил и 30-40 % от вложената сума. Направи ми впечатление,че едва около 10-тина човека от всичките генерираха някакъв оборот, останалите бяха 0. Явно процентите се запазват горе-долу - 10 % на печалба , 50 % на тотална загуба и 40 % близко до това да са на 0, но все още на загуба. Пастор Петров ще му посипе главата с пепел и ще му се кара доста,че не се е старал достатъчно, ама има време - лекции по 50-70 лв. ще има предостатъчно
    С какви доказателства може да подплатиш твоя въздух, пардон думи?
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      Добре улавяш абсурдността на БП-тата които като се осъзнаят че са в пирамида, все пак решават че има пари да избиват и минават на вълна "пирамида сме но всички печелят", което е почти вярно, ако заменим думата "печелят" с "губят"

Ако кажеш безусловно, това означава че всички получават подарък без нищо да правят, което дори фараона не смее да твърди
      Връзките и контактите, както и приятели за цял живот, които получаваш в SCI corp. са не просто подарък, а дар от Бог !
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        Ами да пирамида сме, но такава от която всички печелят безусловно
        Добре улавяш абсурдността на БП-тата които като се осъзнаят че са в пирамида, все пак решават че има пари да избиват и минават на вълна "пирамида сме но всички печелят", което е почти вярно, ако заменим думата "печелят" с "губят"

Ако кажеш безусловно, това означава че всички получават подарък без нищо да правят, което дори фараона не смее да твърди
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Толкова достойни и чисти,че наскоро ми пратиха снимки да видя офиса на един БП магнат, нашит с въздух за 3000 лева, който беше вербуван преди 2 години, и същият имаше към 5-6 човека в ляв крак и към 30-35 човека в десен, и същите тези хора му генерираха пасивен доход към 4-5 лева на месец, отделно беше вербувал май 2-3 човека с по 3к лева и 2-3 с по 600-1800 лв. , ама тотала беше, че все още не беше избил и 30-40 % от вложената сума. Направи ми впечатление,че едва около 10-тина човека от всичките генерираха някакъв оборот, останалите бяха 0. Явно процентите се запазват горе-долу - 10 % на печалба , 50 % на тотална загуба и 40 % близко до това да са на 0, но все още на загуба. Пастор Петров ще му посипе главата с пепел и ще му се кара доста,че не се е старал достатъчно, ама има време - лекции по 50-70 лв. ще има предостатъчно

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Никой не защитава грабо, аз съм имал бизнес отношения със собствениците преди да създадат грабо и не са от най-коректните хора.

Ама тук е друга темата, става дума за ПИРАМИДАТА СЦИ, Черкезов.
            Ами да пирамида сме, но такава от която всички печелят безусловно

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
              Защо не сте отворили тема за една от поредните измами на ГРАБО, както са направили бг мамите, а петните само имената на достойни и чисти корпорации като нашата???????

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738843.0
              Никой не защитава грабо, аз съм имал бизнес отношения със собствениците преди да създадат грабо и не са от най-коректните хора. (бил съм им клиент по един проект, да не звучи сякаш сме правили общ бизнес)

Ама тук е друга темата, става дума за ПИРАМИДАТА СЦИ, Черкезов.
              Last edited by dsx500; 04.02.2014, 02:24.

Коментар

• Защо не сте отворили тема за една от поредните измами на ГРАБО, както са направили бг мамите, а петните само имената на достойни и чисти корпорации като нашата???????

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=738843.0

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Димитър Мрежовия Магнат
                  24 януари · Редактирано
                  Инвестицията в СЦИ ви се струва все още рискова? На 6 партньори по моя преценка , които ще се позиционират в структурата ми кихам 33,3 % от сумата на желаната ТК, в знак на съпричасност..... нататък сте вие !!!
                  mitko.sci.sc

Този ме имитира, аз по едно време давах 100% от сумата.
                  Що не ми подари и на мен някой един пакет та да мога да заведа едно свясно дело в кзп.

Коментар

Димитър Мрежовия Магнат
                    24 януари · Редактирано
                    Инвестицията в СЦИ ви се струва все още рискова? На 6 партньори по моя преценка , които ще се позиционират в структурата ми кихам 33,3 % от сумата на желаната ТК, в знак на съпричасност..... нататък сте вие !!!
                    mitko.sci.sc

Жалък аматьор!

Коментар

• Димитър Мрежовия Магнат
                      24 януари · Редактирано
                      mitko.sci.sc

Коментар

• ако живеех ме във времената на соца,такива като падрето,станчо и мрежовия магнат,щяха да окопават царевица някъде до ловеч,като грешни дяволи

Коментар

Мисля да и подаря бизнес пакет, харесва ли ви ?

https://www.facebook.com/profile.php...976895&fref=ts
                          Ти виж малко по надолу:

Има групичка една, родена от самия Сатана. В бизнеса ми те надничат и краха скоро ми предричат. Мушмороци са големи, мъчат ги менталните проблеми. Постоянно ме обиждат, пирамиди от 90-те им се превиждат. То пък бива простотия, сами обричат се на немотия. Щом от бизнеса ми не разбираш, що изобщо коментираш? Ходи там да онанираш, зъбките от пода си да не събираш

Коментар

• Мисля да и подаря бизнес пакет, харесва ли ви ?

https://www.facebook.com/profile.php...976895&fref=ts

Коментар

• Първоначално изпратено от RockSolid Разгледай мнение
                              Не съм съгласен, няма как да си на загуба, след като не си вложил пари. Има разлика между загуба и пропусната полза. Мисля че веднъж дискутирахме този въпрос в темата, но не ми се търси назад из страниците. В легитимните МЛМ компании да бъдеш клиент е безплатно. Да си дистрибутор или е безплатно, или е срещу символична такса, срещу която обаче така или иначе получаваш съответните продукти, които имат своята стойност и извън компесационния план на компанията. Още нещо, в МЛМ се печели САМО от дистрибуцията на продукти/услуги, което обесмисля високите вноски за включване. При пирамидите е обратното, достъпната дистрибуция не е приоритет, защото те така или иначе не печелят от пазара на продукти/услуги, а само от вкарването на нови "бизнесмени".

А тези "компании", в които 99% са на загуба всъщност са си чисти финасови пирамиди като SCI и нямат нищо общо с легитимния МЛМ бизнес. В МЛМ наистина много малко хора успяват да изградят солиден бизнес на тази платформа, но това не означава, че останалите са на загуба. В бизнес предприемачеството е същото - много малко фирми и компании успяват да се наложат на пазара, под 1% достигат 10-тата си година. За останалите 99% е късмет ако поне си избият парите, защото за разлика от МЛМ, в стандартния бизнес началната инвестиция далеч не е символична
                              Доколкото знам - нямам опит - в МЛМ се печели най-вече от изграждането на "екип", т.е. при включването на хора под тебе, което ги прави всъщност продуктови пирамиди, а таксите за включване, които при SCI са си откровено отделени като такива, в доста млм компании са скрити зад някакъв месечен оборот. И пак си ги има, доколкото знам, ранговете и други нещица, които стимулират дистрибуторите, които искат да спечелят от тези схеми, доста големи количества фиктивни обороти - както в SCI Брънков, Червенков, Чанев и сие наливат обратно в пирамидата, за да поддържат "ранг", т.е. илюзията, че са свръх-успешни.

Има печелещи от МЛМ, но са много много малък процент. Аз познавам хора, които се занимават или са се занимавали с някоя МЛМ компания и нито един от тях не е успял да спечели нещо, не и дългосрочно - дългосрочно почти всички отиват на загуба и се отказват. Дори знам един пример с FLP за огромна набутвация с кредити за десетки хиляди и създаване на мрежа от фиктивни дистрибутори - всичко това с цел израстване в ранг.

Но така или иначе спорът за това пирамиди ли са МЛМ компаниите или не, излиза извън пределите на тази конкретна тема, така че няма смисъл да го водим, аз просто цитирам книгата, на която попаднах. Може и да не е така, но нека някой млм дистрибутор у нас ме обори, като докаже, че изкарва еди-каква-си сума месечно и че не е на върха на пирамида над стотици други, които са на загуба.

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                                P.S Малки ви са п...те да се мерите с Кийсаки:това,че е фалирал е ценен опит.Тръмп е фалирал 3 пъти и казва,че при 4-ти фалит сигурно ще се захване с МЛМ.Кийосаки има много успешни бизнеси-недв.имоти,автор на много бест селъри,нефтени компании,компании за сребро....и т.н.И е мнго тясно свързан с МЛМ.
                                Един презокеански поздрав да се разведриш между горещите спорове, лично поръчана от Кийосаки за теб, преди малко говорих с него
                                http://www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts
                                Last edited by mizernik81; 03.02.2014, 20:11.

Коментар

Working...
                                X