IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не мога да ги разбера тея хора, приятели и близки им казват, че тея са измамници, по форумите всички пишат, че са измамници, медиите гърмят постоянно, че са пирамида, а те дори за момент не се усъмниха, че плешо и келешо ги будалкат. Тъжно е, че има толкова много млади хора, на които явно така са им били промити мозъците, че дори за момент не допускат, че двама почти непознати могат да ги измамят, за да забогатеят. Все едно това е най-недопустимото нещо на света?! Тръпки ме побиват, цялата схема все повече започва да прилича на страшна секта. Надявам се само, когато (ако) органите на реда се задействат, да не го отнесат и хора, чиято вина се състои само в това, че са се оставили да ги манипулират.

Коментар

• Първоначално изпратено от a.p. Разгледай мнение
      Когато дойдете и се запознаете в детайли с нещата, тогава ще уважа вашите упреци, нападки, убиди и всякакъв тип коментари, другото си е чиста проява, на злоба, завист, хейтърство и невежест !

Благодаря Ви !
      https://www.facebook.com/martin.burn...01637132114772
      Една поправка - вече сме се запознали
      Айде сега моля да уважиш нашето мнение! Страх ме е, че промитите мозъци като теб и моят познат, заради който пиша във форума, никога няма да се осъзнаят в каква глупост са се набъркали, а все "невежите хейтъри" ще сме им виновни!

Коментар

• Браво на Марто за тази статия, ако има война скоро, за мен ще е чест да съм в един окоп с него. Честно, зел ми е думите от устата и ги е списал грамотно.
        https://www.facebook.com/martin.burnarski
        Днес докато четях капитал от злоба изядох 8 кебапчета, гади ми се от соросоиди.
        Ще потърпим още малко тази гаврата, ще се нервираме и ще бутнем правителството , жалко че Светльо не чу призивами преди 6 месеца когато призовах цялата ни структура да свалим правителството, сега вече да управлявахме страната и да разпределяме благата.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от a.p. Разгледай мнение
          Здравейте "доброжелатели" така и ПРИЯТЕЛИ!
          ...........
          След като изброява всички които имат финансов "интерес" да бутнат СЦИ, кани всички на ПЛАТЕНО събитие

Тези зомбита не се усещат колко далеч са от реалността, жалко е! Дано се разпадне по-бързо тая компания за да имат повече време да се осъзнаят.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Е,"О" и "У" за нищо ги нямате!!!

Коментар

• абе черкез събирай шекер и аджисан махала,за две кабапчета и бира всички стават твои хора и щурмувайте бнт .Иначе ето коментара на един от облъчаните,относно ситуацията.Здравейте "доброжелатели" така и ПРИЯТЕЛИ!

Пиша този пост, защото бях "залят" от писма, както и на стената ми излизаха постнати статии, за компанията в която работя от хора, които МНОГО ИМ СЕ ИСКА ДА КАЖАТ ЕДИН ДЕН "Аз КАЗАХ ЛИ ТИ"
              - Е скъпи приятели и ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ, НЕ Е ДОШЪЛ ТОЗИ МОМЕНТ, КАКТО И НЯМА ДА ДОЙДЕ, някой да ми каже "АЗ КАЗАХ ЛИ ТИ" С ОСНОВАНИЕ !

За пореден път се обеждавам, че ние ХОРАТА, сме лесно манипулирани от "ПРЕСТИЖНИТЕ" и "ОТРАЗЯВАЩИ" само "ИСТИНАТА" ни МЕДИИ във БЪЛГАРИЯ … !!!

Мисля, че един ден, когато някой излезне по телевизията както и да се напише нещо в някой ежедневник, хората са буквално ЗОМБИРАНИ, като РОБОТИ, готови да изпълняват КОМАНДИ от висшестоящите, такива хора, които оправляват обществото и обществените интереси, за нечии облаги и благосъстояние…

Благодарен съм и съм ГОРД БИЗНЕС ПАРТНЬОР в НАЙ-ВЕЛИКАТА И НАЙ-УНИКАЛНАТА КОМПАНИЯ-АКАДЕМИЯ-ШКОЛА наречена СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШАНЪЛ, КОЯТО ПИШЕ ИСТОРИЯ!!!

Тя ме накара да разбера, какви ХОРА СМЕ БЪЛГАРИТЕ, КАКВИ СА МЕДИЙТЕ И ВСИЧКО КАТО ЦЯЛО!

Ние Българите сме уникална и неповторима нация, но има няколко лоши неща като качества в нас, а те са, че имаме СТРАХОВЕ и ние СМЕ ВОДЕНИ ОТ ТЯХ, а от това управлаващите най-много се възползват!
              Страховете идват от това, че дълго време нашата нация е била под контрол и влияние на други и винаги някой се е възползвал от това!

Хора … ПРИЯТЕЛИ … ДОБРОЖЕЛАТЕЛИ … искам само да ви кажа няколко неща :

СЦИ вече е сензация, всеки говори за нея, къде лошо, къде добро, много си мислят, как ли ще се развие и до къде ще стигне развитието и', дали ще се разпадне "пирамидата", дали ще се "спука балона" и за това НАЙ-МНОГО НИ ПОМАГАТ НАШИТЕ ПРЕСТИЖНИ МЕДИИ, ЕТО ТОВА НИ ПРАВИ СЕНЗАЦИОННИ!

Във връзка с това какво пишат медиите за нас има няколко семпли причини, а мнението си е ваше, то си е за вас !

1. СЦИ разби и разбива всички класаций по развитие на бизнес във България
              2. СЦИ работи на принципа на МЛМ стратегия ( НЕ ДАВА ПАРИ ЗА РЕКЛАМА, НА МЕДИИ, ПАРИТЕ ЗА РЕКЛАМА СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО ПРИ ХОРАТА, КОИТО Я РЕКЛАМИРАТ, ОТ "УСТА НА УСТА") Това не е в интерес на страшно много медии!
              3. СЦИ има много голяма "конкуренция"(силно казано конкуренция, но може да се каже) те са, лоялни програми, картови, банкови, ваучерни и всякакъв тип маркетинг, които си приличат със СЦИ.( сега си представете колко много са те и как масово започнаха да рекламират по радио и телевизия за карти и лоялни програми, хората да се възползват)
              4. Други МРЕЖОВИ КОМПАНИИ с УНИКАЛНИ ПРОДУКТИ, които са на пазара от много години, но нямат този пазар дори за 20 години, колкото СЦИ за 4 години и то само в рамките на БГ, а това поражда голяма ЗАВИСТ и НЕДОБРОЖЕЛАНИЕ у другите компании … ЗАЩО?
              Защото, много хора, които са били или са дистрибутори, на козметики, хранителни добавки, лекарства, прахосмукачки, тенджери и всякакъв тип продукти и услуги, им става по-трудно да продават на своите съседи и приятели, защото са СКЪПИ, а хората могат да си закупят тези продукти на много по изгодни цени от някой магазин(почти със същото качество), така на сътрудниците в тези компании им става по-трудно и не могат да правят добри продажби и не са доволни и ето появява се БЪЛГАРСКА КОМПАНИЯ с НАЙ-ДОБРИЯ ПРОДУКТ НА ПАЗАРА, а именно СЦИ и много от тези дистрибутори-сътрудници, избират БЪЛГАРСКОТО, с по-добрия ПРОДУКТ, а драги доброжелатели, ако сте вие и сте се потили за да изградите за 5-10 години 1000-2000 човека-МРЕЖА от ДИСТРИБУТОРИ, които да продават тези продукти и вие да печелите % от тези продажби и изведнъж започнат да ви намалят продавачите и продажбите, вие ще мразите ли СЦИ, вие ще ПЛАЩАТЕ ЛИ НА МЕДИИ и на ХЕЙТЪРИ за да пишат НЕГАТИВИЗМИ за СЦИ …. ОООО ДА! АКО БЯХ АЗ ЩЯХ ДА ДАВАМ ЛУДИ ПАРИ ЗА ДА СЕ ЗАТРИЕ СЦИ, АЗ СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ И ВИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИТЕ
              5. СЦИ поражда страх в управляващите, защо ли? Ами защото структурата на СЦИ има голямо влиание върху хората, а нали знате, че, който има ГОЛЯМО влиание върху хората, той може да прави много неща!?
              (досещате се какви) А драги доброжелатели, ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ, КОЙ ДЪРЖИ МЕДИИТЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ) това пак ще го оставя на вас, вие да прецените! )

Мога много примери да ви давам ЗАЩО ПЛЮЯТ СЦИ, но ще ми се изтъркат пръстите

Вижте, ние не търсим СТРАХЛИВИТЕ хора, ние ТЪРСИМ ПОБЕДИТЕЛИТЕ, хора, които имат собствено мнение ( това от управниците, не се харесва) и нека ви кажа нещо … АКО ЧОВЕК ИСКА ДА РАЗБЕРЕ ДАЛИ ТОВА, ЧЕ КОМПАНИЯТА ЩЕ СЕ РАЗВИЕ, ДАЛИ КОМПАНИЯТА ЩЕ УСПЕЕ, МОЖЕ ДА МИ СЕ ОБАДИТЕ ЗА ДА ВИ ПРИДРУЖА НА СЪБИТИЕТО, КОЕТО ЩЕ ВИ ПРОМЕНИ НАГЛАСИТЕ ЗА ТАЗИ ГЕНИАЛНА СТРАТЕГИЯ И ГЕНИАЛНА КОМПАНИЯ, КОЕТО ЩЕ Е НА 09.02.2014г.(имам доста гости, но съм сигурен, че всеки, който иска да остане във България и да развие и реализира мечтите си тук в родината си, може да дойде просто и да чуе на този ден, точно какво и как се прави МЛМ във България и КАК ТОЧНО СЕ ВЛИЗА И СТРАТЕГИРА МЛМ КОМПАНИЯ В ДРУГИ ДЪРЖАВИ ЧРЕЗ "РАЗЛИЧНИ ФИРМИ"
              Когато дойдете и се запознаете в детайли с нещата, тогава ще уважа вашите упреци, нападки, убиди и всякакъв тип коментари, другото си е чиста проява, на злоба, завист, хейтърство и невежест !

Благодаря Ви !
              https://www.facebook.com/martin.burn...01637132114772

Коментар

• Утре сутрин темата по БНТ продължава, този пък с мнението на икономическа полиция. Много се надявам поне там да има по-добре осведомени хора, най-малкото четящи този форум и темата във Facebook. Журналисти също няма да сбъркат ако се запознаят по-подробно с темата. Най-малкото може да взаимстват въпросите си от многократно задаваните тук.

С пирамидата естествено е свършено, сега въпроса е дали пастора ще успее да укрие парите се и да драсне към залеза преди да му се потърси сметка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Братко, не се нервирай, Сребролин е хванал 5 агента тук да пишат от различни никове.
                  Утре се надявам пред БНТ София да докараш поне 100 човека, аз съм писал вече до шефовете на агитките на Ботев и Локомотив да дойдат пред БНТ Пловдив и да защитят едрия бизнес в пловдив ако искат града да се развива.
                  Надявам се и Варенските БП да сме размърдат и да затворят булевард Варненчик при катедралата и Еон, както пътя за Добрич и Златните. Крайно време е да защитим правата си със сила~!!!
                  А Добричлии ако са истински хора в знак на съпричастност към техния буден съгражданин, утре в знак на протест трябва да окупират Общината и да се заключат в нея докато не ни остават да си експанзираме на спокойствие.
                  Черкезов, забравил си хапчетата днес!
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    ЗАЩОТО САМО ЕДИН СЕ Е НАБУТАЛ!!!

МИ НОРМАЛНО, КАТО НЕ ПОЛОЖИШ ДАЖЕ 1% УСИЛИЕ ДА СЕ НАБУТАШ....

ОСТАНАЛИТЕ СА ПЛАТЕНИТЕ ХОРА НА ГРАБО И БЕНЕ
                    Братко, не се нервирай, Сребролин е хванал 5 агента тук да пишат от различни никове.
                    Утре се надявам пред БНТ София да докараш поне 100 човека, аз съм писал вече до шефовете на агитките на Ботев и Локомотив да дойдат пред БНТ Пловдив и да защитят едрия бизнес в пловдив ако искат града да се развива.
                    Надявам се и Варенските БП да сме размърдат и да затворят булевард Варненчик при катедралата и Еон, както пътя за Добрич и Златните. Крайно време е да защитим правата си със сила~!!!
                    А Добричлии ако са истински хора в знак на съпричастност към техния буден съгражданин, утре в знак на протест трябва да окупират Общината и да се заключат в нея докато не ни остават да си експанзираме на спокойствие.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                      Много ми е интересно, защо след като има много хора, които са дали пари на пирамидата и след време са се осъзнали не са подали жалби!?

Ей тва е българската черта. Аз се набутах, няма да кажа на никой да се набутат и другите. Гадна работа.
                      От срам е. Не е лесно човек да се признае за по- тъп от някакво си пловдивско цигане.

Коментар

• БЕЗПЛАТНО мразя цялата порочна практика на ЕС ЦИ АЙ.
                        Много важен ден наближава,интересно е дали фараоните ще обявят експанзия в Германия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение

Защо викаш?
                          Аз ви мразя безплатно.

Коментар

• По новините на БНТ1 даваха за някаква пирамида. И шефа даже се изказа. Някой си Петров. Да не е пастор Петров?
                            А пирамидата да е SCI?
                            Май скоро ще я погнат и нея за пирамидалната и дейност. А пастор Петров ще трябва да обмени опит с оня... как му беше името.... на Ийст Уест Интернешънъл пирамидата.
                            Недялко...някой си.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Ето затова бъдещи SCI зомбита, като решите да си купите въздух - ТК1, ТК2, ТК3 си искайте фактура,че един ден като се набълбукате с парите и решите отидете в КЗП да имате черно на бяло,че сте техен клиент. Че отчето ще ви изтрие виртуалния офис и ще каже: " Ми той не е наш клиент." Иди докажи после, че нямаш сестра

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                                Много ми е интересно, защо след като има много хора, които са дали пари на пирамидата и след време са се осъзнали не са подали жалби!?

Ей тва е българската черта. Аз се набутах, няма да кажа на никой да се набутат и другите. Гадна работа.

Коментар

Working...
                                X