IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ХА ХА ХА ХА ХА

borntorace, мнооого яко казано!

Ще ми позволиш да те цитирам тук-таме...
    Това си заслужава и обява в джобс.беге ха ха ха

Е, не... мноого яко казано, наистина!
    Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Перфектната работа е това: Плащам първоначално на работодателя ми, самоосигурявам се, заплата не взимам, трябва сам да си докарвам доходите, продукт не продавам,задължен съм всеки месец да плащам от джоба си на работодателя ми да ме обучава,длъжен съм да си слагам костюма от бала постоянно,дават ми всеки месец да си правя снимки пред БМВ-та и да ги качвам в социалните мрежи и да мечтая,че един ден евентуално и аз ще карам едно такова,не ми разрешават да се информирам от Интернет за фирмата, забраняват ми да вярвам на медиите и на форумни групи, позволяват ми да ходя надут като паун,въпреки че имам 2 лева в джоба. Работа-мечта,баце.

Коментар

• Ще ударят на камък...

Освен това близо ПОЛОВИНАТА от тези 50 000 са ФИКТИВНИ карти.
        А едва една трета от останалата половина - бизнес партньори. Ако не и по малко... не гледай какво ти приказват.

НИКЪДЕ НЯМА доказателство за тези цифри.

Също така много по-малко от една трета от бизнес партньорите са действащи.
        По скоро мърдащи... Третина на тази третина са активно действащи.

И тук най-страшната цифра... ПО-МАЛКО от 5% от БП са щастливо облагодетелствани ...
        Някой беше споменал в тази тема едни проценти, в които БП са на нулата или мааалко на печалба, без да се броят нервите, времето, таксите, почерпките... Този процент е по-малък от 10% !!!

Не разбирате ли? Това е пирамида и съотношението на процентите е ГЕОМЕТРИЧНО, не равномерно или така, както предполагаме. Реалността е малко по страшна и всеки, който разбира от математика може да я види.

Коментар

• 1% от гласоподавателите е равен на около 50 000 гласа. Интересно , ако решат да си направят партия !!!!!! Кеф ти държавна субсидия....

Коментар

• Е аз за 1500 лева знаеш ли колко по яко ще те накарам да се чувстваш...
            И си 50% на далавера

Черкезов, хубаво е да попрочеш малко специализирана литература и да излезеш от тази приказка, в която си затънал
            Били регистрирани в НАП...

Коментар

• ...пгледнете от "добрата" страна, 90% от тези хора не са стъпвали в Кенпински или присъствали на бизнес ден ! За тях това е израстване, да се чувстват като част от "ИЗБРАНО" общество !!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvoArsov Разгледай мнение
                А какъв процент от хората ви ( тези , които се занимават само с вербуване на хора и нямат друг доход ) са самоосигуряващи се лица ?

Не се заяждам , само питам , щото ми е интересно .... и изказвам лично мнение .
                Иво,и на мен ми е интересно това.Според общите условия трябва вербовчиците да се самоосигуряват,но познай дали и една трета от тях го правят.Имат си достатъчно харчове покрай бизнеса си,кой ти мисли за НАП Ако не вкарат за месеца никой и не продадат нито една карта,са принудени да платят 2 карти по 50 лв от джоба си,за да поддържат активен статус и да не изпаднат от схемата Отделно плащат по 50-70 лв за безценните бизнес-дни,разходи по път и други,кафета-мафета за демонстрации,хаха,кви осигуровки бате.
                Last edited by meko; 26.02.2014, 11:48.
                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• А какъв процент от хората ви ( тези , които се занимават само с вербуване на хора и нямат друг доход ) са самоосигуряващи се лица ?

Не се заяждам , само питам , щото ми е интересно .... и изказвам лично мнение .

Коментар

• Още един култов цитат.

"Не клати зелената ябълка. Щом узрее, тя сама ще ни падне."

" Ако лъжеш, бъди кратък."

Митко мрежовака
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• OK

Коментар

• Първоначално изпратено от IvoArsov Разгледай мнение

Интересно ми е , като продавате тия карти издавате ли касова бележка ?
                        Корпорацията е регистрирана в НАП.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Дам , седиш си , сърбаш си кафенцето и разправяш глупости на хората - 100 % -това далавера . Направо ми се гади , когато някой започне да ме зарибява за тоя фалш и започва да обяснява как тая шитня била уникална и революционна Все едно мрежовия маркетинг и кешбека са измислени точно в някоя пловдивка кръчма от ония двамата алчни и хитри кавали . Даже на презентация ходих ... Първата част ОК , обаче във втората част когато започнаха да разправят за BMWтата .... доволен съм , защото се посмях на воля

Интересно ми е , като продавате тия карти издавате ли касова бележка ?

Коментар

• Да ги покани, но нищо конкретно да не им казва!

Че току виж избягали

Казах - подсъдимо е да се заблуждават хората!
                            Но правосъдието ни е на**ано

Коментар

• Това по-долу е култово, е този ментор наистина ще прослави клета маика България.

"Можеш ли да простиш на невежите си приятели за объркването им? Бог ще им прости. Твоята задача е да ги поканиш на презентацията довечера."

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=yBZNk0AHmbg Тази песен трябва да се превърне в химн за всеки БП. Тя е символа за това което направи П-р Петров с тях, а то е пълно преобразяване.
                                Някой от тях, от едни истински мизерници, се превърнаха в достойни човеци. Дамите от едни невежи трътки, се превъплатиха в сияйни лебеди.
                                Ако мога да направя следното сравнение, до преди човеците да дойдат в корпорацията ги оприличавах на македонско кисело мляко, но след школовката (бизнес дните, духовните семинари и дрийм нощите), те се превърнаха във френско шампанско.
                                Респект, заслугата която всички натупаха е огромна!

Коментар

Working...
                                X