IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Преди малко в кварталното магазинче/алк. и циг./, един млад мъж преди мен си купи две кутии цигари и хартийки за цигари и подаде сеифкартон на касата. Стана ми интересно и видях в сайта на пирамидата, че в магазинчето ТО е 2% и до колкото разбрах без цигарите, бахти и чудото, колко спести този човек от едни или две опаковки хартии за цигари ?Това е ултра спестовност........
    Last edited by briko; 03.03.2014, 18:00.

Коментар

• ИМАЛИ БАЛЪЦИ ЩЕ ИМА И ТАРИКАТИ

ВИНАГИ ЩЕ ИМА ТАКИВА ПИРАМИДАЛНИ СТРУКТУРИ БИЛО ТО SCI ИЛИ ДРУГИ ПОДОБНИ.ИНТЕРЕСА ВЪРХУ ТЯХ СЕ ГРАДИ НА МЪРЗЕЛА НА ХОРАТА И ТЯХНАТА АЛЧНОСТ ОТ БЪРЗО ЗАБОГАТЯВАНЕ С МАЛКО СРЕДСТВА,

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
        ... Не проумявам, как никой контролен орган в държавата не ги е натиснал?
        До момента има 1 (една)официална жалба до КЗП, която доведе до заповед за забрана на Секторамидата да работи в този си вид, и то, подчертавам дебело, при ревизия на светлата част на далаверата. Заповедта се обжалва, поради което и не е влязла в сила.Новите общи условия а.к.а. паническото отърваване от писмени доказателства и излизането на всякаквите по размер звезди едва ли не в нелегалност са пряк резултат от тази заповед. Сега, защо от минимум 6900 набутани се е оплакал един...имам си теория, но ще прозвучи обидно за осъзналите се БП, така, че ще си спестя излагането и...

Коментар

Беше малко по вълшебна, имаше общи условия и нещо като споразумение, а сега чисто и просто събират едни пари от едни хора, без никакви документи, задължения, стоки и т.н. които да получат, тъй наречените БП или купувачи на услугата предлагана от падретата. Не проумявам, как никой контролен орган в държавата не ги е натиснал?
          Пирамидата е на изживяване и обратното броене тече, последно щипване на кинти от алчни наивници в БГ и от емигрантите в чужбина ако лапнат въдицата и в рамките от 8 до 12 месеца всичко ще приключи

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение

Ти пък... че те досега необикновена измама ли извършваха?
            Беше малко по вълшебна, имаше общи условия и нещо като споразумение, а сега чисто и просто събират едни пари от едни хора, без никакви документи, задължения, стоки и т.н. които да получат, тъй наречените БП или купувачи на услугата предлагана от падретата. Не проумявам, как никой контролен орган в държавата не ги е натиснал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              И така да е, нека не сравняваме национални герои, Левски, Ботев, с национални предатели и мастии ,болен и дудука
              Нямаш ли поне малко срама в този свят ден да плюеш по най-истинските родолюбци и последователи на великите ни революционери от възраждането???

Поне днес всички платени соросоидчета си спестете опорните точки за вас и не засягайте енергийното поле на празника. Оставяш много лош кармичен отпечатък върху душата си за следващото и прераждане, помисли над това!!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

От доста време, чета темата без да пиша и си мисля, че ситуацията със сектата/пирамида коренно се промени. Според мен в момента падретата извършват, най-обикновена измама.

Ти пък... че те досега необикновена измама ли извършваха?

Коментар

• От доста време, чета темата без да пиша и си мисля, че ситуацията със сектата/пирамида коренно се промени. Според мен в момента падретата извършват, най-обикновена измама.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Аз мисля, че доктора визираше г-н Сидеров и Никито Бареков.
                    И така да е, нека не сравняваме национални герои, Левски, Ботев, с национални предатели и мастии ,болен и дудука
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                      Както винаги мислим като една духовна същност, това е още едно доказателство че пространството е информация и всички ние сме взаимно свързани с нашите мисловни потоци.
                      Относно сравненията, не мога да си позволя да сравня П-р Петров просто с едно човешко същество.
                      Весели празници братия Българи!
                      https://www.youtube.com/watch?v=A6iNMx7w8i8#t=172
                      Last edited by Черкезов; 03.03.2014, 15:55.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                        Черкез, принципно ти се радвам на идиотщините и как осмиваш SCI, ама хайде моля ти се да не намесваме Левски и Ботев и дори на шега да не ги сравняваш в този ден с пастора и плешо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          И аз мога да пиша че съм правил тройка с Алисия и Николета Божинова, и какво от това! Моля не ни занимавайте с глупости, Днес е патриотичен ден в който трябва да се радваме че имаме достойни наследници на Левски и Ботев които да продължат мисията им.
                          Черкез, принципно ти се радвам на идиотщините и как осмиваш SCI, ама хайде моля ти се да не намесваме Левски и Ботев и дори на шега да не ги сравняваш в този ден с пастора и плешо.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                            17.04.2013, 13:30
                            Re: SCI - Save Company International
                            от Ilian Petrov » Пон Ное 26, 2012 2:11 pm

От тази компания има полза - можеш да получиш безплатно секс услуги - е после ще трябва да си платиш карта, вноска за ниво..... Аз вече съм част от SCI.
                            Но аз си приспах и с колежката БИИИП и с другата колежка БИИИП, и си взех само карта за 50 лв. - това е стартовия пакет.
                            Не я ползвам често, защото основно ползвам заведенията и там ме е срам да извадя картата и да ми връщат някакви стотинки, а в това време оставям два пъти повече бакшиш.
                            Малко да вземат да си разширят кръга от фирми и услуги, за да е по-полезна тази карта.
                            Но на мене лично ми върши работа. Нека ми се събират парите от отстъпките.

Що ме караш да ровя в архива сега, че и имена да заличавам
                            И аз мога да пиша че съм правил тройка с Алисия и Николета Божинова, и какво от това! Моля не ни занимавайте с глупости, Днес е патриотичен ден в който трябва да се радваме че имаме достойни наследници на Левски и Ботев които да продължат мисията им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              ..Това са долни лъжи, никой не се продава за пари от корпорацията....

17.04.2013, 13:30
                              Re: SCI - Save Company International
                              от Ilian Petrov » Пон Ное 26, 2012 2:11 pm

От тази компания има полза - можеш да получиш безплатно секс услуги - е после ще трябва да си платиш карта, вноска за ниво..... Аз вече съм част от SCI.
                              Но аз си приспах и с колежката БИИИП и с другата колежка БИИИП, и си взех само карта за 50 лв. - това е стартовия пакет.
                              Не я ползвам често, защото основно ползвам заведенията и там ме е срам да извадя картата и да ми връщат някакви стотинки, а в това време оставям два пъти повече бакшиш.
                              Малко да вземат да си разширят кръга от фирми и услуги, за да е по-полезна тази карта.
                              Но на мене лично ми върши работа. Нека ми се събират парите от отстъпките.

Що ме караш да ровя в архива сега, че и имена да заличавам

Коментар

• Докато целото ООН и НАТО се занимава с тоя черноморски полуостров-хемороид, днес ми дойде патриотичната идея да се възползваме от сътресенията в Турция и корупционните скандали с Ерголям и да си нападнем и най-после корпорацията икономически да превземе Цариград в името на Българиа.

Коментар

Working...
                                X