IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
    Oсвен от безбройните политически и социални проблеми,държавата се клати и от призивите на най-отдадените членове на Християно-жътварската интернационална компания SCI/Saveway.
    http://mlmbulgaria.org/%D1%81%D0%BA%...8%D0%B4%D0%B0/
    Тия плачат утре да се исипем 500 човека в офиса им да видим ще се извиняват или ще се наказваме.
    Държавата Германиа вече е признала корпорацията, а тези ще мишкуват с черен пияр.

П.П.
    А Ален Делон не е отишал просто ей така в Берлин, той там се пренесе. През идните 30 години това момче ще има много задачи там!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
      Oсвен от безбройните политически и социални проблеми,държавата се клати и от призивите на най-отдадените членове на Християно-жътварската интернационална компания SCI/Saveway.]

НИЕ СМЕ ЦЕЛУНАТИ ОТ ГОСПОД, АКО ИСКАТЕ И ВИЕ – „SAVEWAY“ is the RIGHT WAY!“
      Много ме радва, когато разни медии цитират Черкезов в различните му проявления из мрежата

Черкезов, тази вечер искам да те поздравя с една специална песен:
      http://www.youtube.com/watch?v=9jK-NcRmVcw

Коментар

• Oсвен от безбройните политически и социални проблеми,държавата се клати и от призивите на най-отдадените членове на Християно-жътварската интернационална компания SCI/Saveway.
        http://mlmbulgaria.org/%D1%81%D0%BA%...8%D0%B4%D0%B0/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Ако все още не знаете защо СЦИ заслужи да е лицето на Българиа в Европа, то това се дължи на култовата подкрепа от вдъхновени на всички нива БП.

Какво прави великият учител?
          https://www.facebook.com/sci.save.co...if_t=notify_me
          -10

Коментар

• Ако все още не знаете защо СЦИ заслужи да е лицето на Българиа в Европа, то това се дължи на култовата подкрепа от вдъхновени на всички нива БП.

Какво прави великият учител?

https://www.facebook.com/sci.save.co...type=1&theater
            Attached Files
            Last edited by Черкезов; 04.03.2014, 18:39.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от navy
              ...Тарикатите съвсем законно ще си спасят кожите и ще доиздоят шараните колкото могат.

На мен вече не ми е смешно...
              Скука, какво да се прави, Черкезов спори с Черкезов и Черкезов...през това време, според непотвърдена вътрешна информация бизнес-елит-звездата ХХL с име на френски актьор е заминал на гурбет и мишкува из Берлин, досаждайки на българската общност там. Дано падрето го е предупредил, че офисът на Сейвуей на Кудам 21 е с размери 40Х30Х20 см. и виси на входа на стъклената сграда, чиято снимка предизвиква искрения телешки възторг на бизнес шараните в Сураттефтера

Коментар

• Мили господа от холдинга,
                обръщам се и към Вас защото живеем в мъжки времена.
                Затова времето е каквито са вашите души, агресвини и непревидими.
                България страда от рядка подмяна и пълна липса на характер. .
                Много от смисълът на живота се загуби, информациионните потоци носят невроза, нормалните отношения между хората съвсем се загубиха.
                Последните три месеца не върнаха логиката на политическите решения от които имат нужда хората, за да работят. Затова се замислят за други земи, Берлин и Лондон станаха повод за радост.
                Остана ни надеждата, да демаскирате мъжките перчения между едни двама грабовци.
                Затова Ви моля, озаптете воюващите, защото зад тези сценки се крият реални заплахи за увеличаване на трансферите през Терминал 2 !1!11!!
                Затова моля Ви, бъдете повече от убедителни и отговорни, не позволявайте да бъдат правени компромиси с правилата, които ни връщат много години назад.
                Не се ядосвайте, не викайте и не сменяйте невидимите си отбори. Не участвайте в необявеното първенство по популизъм за лични цели, защото това подменя живота на всички ни.
                Уважаеми господа, бъдете спокойни и безкомпромисни към правилата, които правят живота на хората нормален.
                Жените ще продължават да ни обичат, макар че делата Ни да ни карат да живеем на живо кошмарът, че по всички улици светят само червени фенери.
                Накратко, зарадвайте ни клети наши бизнес партньорки. И ние няма да спрем да се усмихваме и ще ви излекуваме скоро в времето, независимо в коя точка на планетата се намирате, зовът за помощ ще бъде чут, защото ние сме истинските мъже принадлежащи на клета маика Българиа.
                Нека Бог е с нас и мъжките ни молитви да не останат реещи се в пространството.

Коментар

• Мили дами от Грабо и Бизнес Партньорки от СЦИ, обръщам се към вас, защото влезнахме във вашият месец. Обикновено март е като женската душа, та затова, може би има смисъл от тези редове.
                  Българиа страда от безводие. Много чешми пресъхнаха, много речни корита са празни, а язовирите са с критично ниски води. Последните три месеца не донесоха снега, от който имаме нужда, за да е богата реколтата, и за да има доостатъчно вода в чешмите ни през годината. Остана ни надеждата за сняг през този месец - март.
                  Затова, моля ви дами, бъдете мирни и обичливи, дарявайте, за да е такъв и месеца. Усмихвайте се и бъдете красиви, за да е приказно снежно и красиво навън. Не се ядосвайте и не сменяйте бързо настроението си, за да не се стопи бързо снега и да няма големи температурни разлики, които да унищожат реколтата.
                  Мили дами, бъдете балансирани! Бъдете добри и спокойни!
                  Ние, истинските мъже от корпорацията, ще продължаваме да ви обичаме, независимо от настроението ви.
                  Но за да са пълни изворите, зелени полята и блеснали житата, бъдете изпълнени с хармония! И ни зарадвайте с хубаво време и мисли подчинени на вярата в просперитета.
                  Last edited by Черкезов; 03.03.2014, 22:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                    Момче мило, ти си последният, който има право на глас за нашата страна. Ти сам си избрал да си родоотстъпник и да избягаш в САЩ. Докато ти си живееш живота в Америка, хора като мен, д-р Черкезов, Волен, Никито и п-р Петров милеят за клета майка Българиа и не спират да работят за нея и вместо да черниш най-българската корпорация, която е вече и лице на Българиа в Европа по-добре се попитай как може да ни помогнеш... Не вярвай на всичко, което четеш в сороисдните вестничета на кръгът икономедия - истинския олигархичен кръг съсипващ Българиа
                    -10

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                      Спри да се излагаш моля те, нямам против глупостите дето пишеш да ни веселиш тук с многото си никове. Ама не се подигравай с национални герои, прекалено е. Дудука и Болен не са герои а боклуци, като тебе.
                      Момче мило, ти си последният, който има право на глас за нашата страна. Ти сам си избрал да си родоотстъпник и да избягаш в САЩ. Докато ти си живееш живота в Америка, хора като мен, д-р Черкезов, Волен, Никито и п-р Петров милеят за клета майка Българиа и не спират да работят за нея и вместо да черниш най-българската корпорация, която е вече и лице на Българиа в Европа по-добре се попитай как може да ни помогнеш... Не вярвай на всичко, което четеш в сороисдните вестничета на кръгът икономедия - истинския олигархичен кръг съсипващ Българиа

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                        Не мога да ви разбера тия,които сте се захапали с Черкезов,Просперити и т.н. Деца ли сте,тъпи ли сте,какви? И аз знам че е против пирамидата,радвах му се и аз в началото,но вече ми се изтърка и ми лази по нервите.А него това го кефи.Затова и не се ям с него.Просто правете така и вие- видите ли Черкезов,Просперити и други такива- подминавайте като малка гара.С друга цел сме се събрали тука в тази тема,не да се хапем с някой като нас,който е избрал ролята на хахо.
                        +1

Коментар

• Не мога да ви разбера тия,които сте се захапали с Черкезов,Просперити и т.н. Деца ли сте,тъпи ли сте,какви? И аз знам че е против пирамидата,радвах му се и аз в началото,но вече ми се изтърка и ми лази по нервите.А него това го кефи.Затова и не се ям с него.Просто правете така и вие- видите ли Черкезов,Просперити и други такива- подминавайте като малка гара.С друга цел сме се събрали тука в тази тема,не да се хапем с някой като нас,който е избрал ролята на хахо.
                          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                            Нямаш ли поне малко срама в този свят ден да плюеш по най-истинските родолюбци и последователи на великите ни революционери от възраждането???

Поне днес всички платени соросоидчета си спестете опорните точки за вас и не засягайте енергийното поле на празника. Оставяш много лош кармичен отпечатък върху душата си за следващото и прераждане, помисли над това!!
                            Спри да се излагаш моля те, нямам против глупостите дето пишеш да ни веселиш тук с многото си никове. Ама не се подигравай с национални герои, прекалено е. Дудука и Болен не са герои а боклуци, като тебе.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                              няма значение важен е смс-а и броя транзакции
                              В смисъл, че им трябва суха статистика без подробности, за да имат с какво да парадират?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                                Преди малко в кварталното магазинче/алк. и циг./, един млад мъж преди мен си купи две кутии цигари и хартийки за цигари и подаде сеифкартон на касата. Стана ми интересно и видях в сайта на пирамидата, че в магазинчето ТО е 2% и до колкото разбрах без цигарите, бахти и чудото, колко спести този човек от едни или две опаковки хартии за цигари ?Това е ултра спестовност........
                                няма значение важен е смс-а и броя транзакции

Коментар

Working...
                                X