Първоначално изпратено от horhe7
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениенегова Светославост въртолии шараните както си иска. По думи на едно зомби им спира тока направо. Аз ходих на негова промивка, добър е. Много е добър. Ама си трябва да си тъп де, като Черкенеза/Просперити. Да не ползваш буквата "я" когато пишеш.
Коментар
-
негова Светославост въртолии шараните както си иска. По думи на едно зомби им спира тока направо. Аз ходих на негова промивка, добър е. Много е добър. Ама си трябва да си тъп де, като Черкенеза/Просперити. Да не ползваш буквата "я" когато пишеш.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСамиа факт че подбуждаш човек към углавно престъпление, също е престъпление което се наказва с цялата строгост на немското законодателство.
Хубаво си помисли, ще черпиш ли или да цъкна няколко емотикони на Адвокат Кастов по скайпа да концентрира внимание тук?Човек,който се бори срещу интересът на българина за финансова независимост
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеИнтересно ми е като си имал достъп до онлайн офиса на БП .. колко пари му идваха месечно можеше ли да видиш? Просто от любопитство. Пет цифрена сума ли беше както обещават по семинарите?Last edited by borntorace; 05.03.2014, 09:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеИнтересно ми е като си имал достъп до онлайн офиса на БП .. колко пари му идваха месечно можеше ли да видиш? Просто от любопитство. Пет цифрена сума ли беше както обещават по семинарите?
Хубаво си помисли, ще черпиш ли или да цъкна няколко емотикони на Адвокат Кастов по скайпа да концентрира внимание тук?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеИнтересно ми е като си имал достъп до онлайн офиса на БП .. колко пари му идваха месечно можеше ли да видиш? Просто от любопитство. Пет цифрена сума ли беше както обещават по семинарите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntoraceNavy тези клипове са качени в онлайн офисите на всеки БП на SCI, т.е. всеки заплатил 600 + лева за онлайн офис има достъп до тези клипове.Клиповете са заснети от професионален оператор. Обаче понеже аз имам връзки с маниаци така да се каже, клиповете бяха свалени от хакнат онлайн офиси бяха сведени до мой достъп
и бяха качени
от въпросният маниак и бяха сведени до мой достъп
Това обяснява всичко предполагам
Коментар
-
След като бъдещите милионери, дефакто настоящи шаранчета, се канят на такива презентации, някои от които се плащат... как са позволили да се снима в залата?
Коригирай го това изречение, че дори и аз не мога да му фана смисала?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Обаче аз едно нещо НЕ проумявам!
След като бъдещите милионери, дефакто настоящи шаранчета, се канят на такива презентации, някои от които се плащат... как са позволили да се снима в залата?
И това е заснето от човек, който знае как да снима и с техника, която не е любителска...
Явно клипа е правен с някаква цел. Но не ми се вярва да е за свободно показване.
... освен ако народът ни наистина е толкова тъпТърсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнениеНе знам някой дали е имал търпението да изгледа втория клип до 28-та минута където почва да говори за разни превключватели в човешките клетки ... но аз до там го издържах и го изключих. Пълни глупости. Не знам как някой от аудиторията му вярва на този шмекер.
Извинете се ако нямате доказателства.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеКакво точно продавате , което да остане след като затворите ?
От WS майка ми си купи тиган дето за нищо не става освен да ви подбара човек с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntoraceПризовавам, всички потенциални милионери, които все още се двoумят дали да инвестират в една уникална система за бъдеща финансова независимост да изгледат двете клипчета на финансовия гуру пастор Петров и да си зададат въпроса ние продукт ли продаваме или изграждаме мрежа от хора? Защото това е едно от основните неща, които различава легален МЛМ от финансова пирамида. http://vimeo.com/user25511026
От WS майка ми си купи тиган дето за нищо не става освен да ви подбара човек с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение...А Ален Делон не е отишал просто ей така в Берлин, той там се пренесе. През идните 30 години това момче ще има много задачи там!
Между другото, непрестанното ти споменаване на светлите братя ме накара да си припомня кои бяха седемте смъртни гряха
Гордост
Скъперничество
Чревоугодие
Гняв
Похотливост
Леност
Завист
Ся, като прегледа човек сайта на Непирамидата и особено снимките от мероприятия, според теб дали е останал поне един от тях, в който богоугодният пастор да не е въвел паството си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеТия плачат утре да се исипем 500 човека в офиса им да видим ще се извиняват или ще се наказваме.
Държавата Германиа вече е признала корпорацията, а тези ще мишкуват с черен пияр.
П.П.
А Ален Делон не е отишал просто ей така в Берлин, той там се пренесе. През идните 30 години това момче ще има много задачи там!
Освен сам да ходиш ама да не ушамарят.
Коментар
Коментар