IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    От 100км. си личи че това е измислена история от някой от вас.
    Много е лесно да го кажеш това, вярваш ли си?
    Хайде защитавай бизнеса де, отговори ми откъде дойдоха този 90% от милионерите, кой ти го каза?

Ти с колко си на загуба? Имам доста приятели които се хванаха на въдицата и абсолютно никой не се е похвалил с печалба вече 2 години
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
      Аха, значи число някъде надолу под нулата А има ли в близкото ви обкръжение от бизнес неПартньори такъв, който след плащане на данъци и осигуровки да изкарва повече от минималната работна заплата за страната?
      Аз изкарвам минимална заплата, но съм само от десет месеца в компанията и без да се ангажирам много вървя напред.

Коментар

Тайна е. Не съм тук да си пишем глупости, а да защитя бизнес модела ни и да ви кажа в очите че ние успяваме и ще успеем въпреки всичко.
        Хриси,

ако ще ни съдиш, душко в Германския съд и ти - моля те нареди се на опашката

Коментар

Тайна е. Не съм тук да си пишем глупости...
          Аха, значи число някъде надолу под нулата А има ли в близкото ви обкръжение от бизнес неПартньори такъв, който след плащане на данъци и осигуровки да изкарва повече от минималната работна заплата за страната?

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Пфф какво мернах във фейса:
            http://19min.bg/news/8/51535.html?allr=true&#comments
            От 100км. си личи че това е измислена история от някой от вас.

Коментар

Бизнеса НИ? Каква е личната ТИ печалба от бизнеса за последните 3 месеца, ако не е тайна?
              Тайна е. Не съм тук да си пишем глупости, а да защитя бизнес модела ни и да ви кажа в очите че ние успяваме и ще успеем въпреки всичко.

Коментар

• Пфф какво мернах във фейса:
                http://19min.bg/news/8/51535.html?allr=true&#comments

Благодаря на 107 за съпричастността. Явно синът ми наистина е лабилен и податлив. Постоянно съм бил с него, имахме общо хоби, с една дума никога не е страдал от внимание и не е лишаван от нищо. Наистина една година в редовете на SCI се оказва страшно много време. Затова ви пиша за съвет!!! ОСЕМНАДЕСЕТ години му спестявахме пари, от рождени дни където му даваха близки и роднини, както и от абитуриентския му бал и имаше една не малка сума в банка от 20000 лв. Оказва се, че в момента няма и следа от тях, трябвали му за набиране на хора, разходи по пътувания и др. Та за каква и минимална печалба въобще говорим... Преди ми казваше, че до 1 година ще започне да печели, сега му трябвали още 5 години. Страшно сме притеснени със майка му, тя постоянно плаче и не знаем каква ще е неговата следваща стъпка. Даже тя казва "По добре да изгубим тези пари, но да си върнем сина..."

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                  Книжките на Киосаки ли?
                  Такава глупост може само някой като него и пастора да измислят

Дай ресурс откъдето изкара тези 90% щом си толкова начетена.
                  Веднага ти давам ресурса вместо нея:

www.stancho-vi-gavri-iako.sc

Коментар

... Нямаме забрана да пишем никъде, просто препоръка да не влизаме в контакт с хейтъри и хора настроени отрицателно към бизнеса ни.
                    Бизнеса НИ? Каква е личната ТИ печалба от бизнеса за последните 3 месеца, ако не е тайна?

Коментар

Няма такъв човек, това е една долна мижитурка под чужда самоличност, която ще яде скоро шамарите. Няма ненаказано зло в живота.
                      Черки,

светли братко - даже ние не те наричаме мижутурка, да'е ...

П.П. Момето поне са я научили как да си пише името по изискванията на БАН от 2006 година, че с това мейл-че в абв и hristiqna - счупи тъпомера по правопис на латинеца.

Коментар

Аз някак си не вярвам, че ти си тая мацка
                        http://mihaylova.saveway.de/
                        която е решила да извърши публично евангелистко- МЛМски вариант на сепуко, пишейки постове в тази тема

Признай си, Черкезов, без друго в момента вероятно санитарите тропат по вратата, а дежурният лекар дърпа кабела на рутъра
                        Разбира се че не пиша с истинското си име. Не защото ме е страх от някого, а защото не обичам публичност. Нямаме забрана да пишем никъде, просто препоръка да не влизаме в контакт с хейтъри и хора настроени отрицателно към бизнеса ни.

Коментар

която е решила да извърши публично евангелистко- МЛМски вариант на сепуко, пишейки постове в тази тема

Признай си, Черкезов, без друго в момента вероятно санитарите тропат по вратата, а дежурният лекар дърпа кабела на рутъра
                          Хубаво момиче но е попаднала на лоши хора

И аз имам едно усещане за Черкезов ама е рано да се каже.

Коментар

Няма такъв човек, това е една долна мижитурка под чужда самоличност, която ще яде скоро шамарите. Няма ненаказано зло в живота.

Коментар

Ресурса съм го дала вече, и имам нужната информация за да продължа напред. Съветвам ви да направите същото, обучение, обучение и пак обучение ви трябва ако искате да се реализирате в каквато и да е сфера на живота.
                              Къде си го дала като имаш 3 мнения и в нито едно от тях го няма?

Обучение да, съгласен съм, но от легитимни източници. Не в някаква секта където те промиват и смучат парите ти и тези на приятелите ти.

Не можеш да дадеш ресурс защото няма такъв, някой "обучен" от лидерите ви пак е дрънкал глупости. МЛМ е направил милионери само собствениците на самите компании, не рибите дето вършат работата. Ама вие не сте МЛМ, а сте секта+пирамида.

Съветвам да ти преглътнеш загубата и да зарежеш тази простотия, ще си навредиш и то не само във финансово отношение.

Коментар

Само дето доста по-отдавна е трябвало да започнеш с четенето на полезни книжки

П.С. Черкезов, мола ти съ...пак ли те изтърваха санитарите

Коментар

Working...
                                X