IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Тук съм, просто вече тази тема ми е скучна и обикалям другите http://www.investor.bg/forum/showthr...16#p1394492648
    В тази само като Prosperity си писал
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Тук съм, просто вече тази тема ми е скучна и обикалям другите http://www.investor.bg/forum/showthr...16#p1394492648
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
        Някой да има информация защо ДоХтора Черкезов днес не е писал в темата ?
        Защото се е превъплатил днес в женския си образ, внучка на видна реститутка

Коментар

• Относно писането във форуми, единственият който има забрана е г-н Ламбрев. Просто защото се изразява малко нецензурно и не подхожда на стила който налагаме на обществото ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            Къде сте вий,къде е той? (Пегъзи Музовски)
            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• ДоХтуре, къде си ?

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                Накъде вървиш, напред ли? За десет месеца си извървяла пътя до жизнен стандарт на чистачка, колко още ще ти трябват за да стигнеш до такъв на...таксиметров шофьор, да речем?
                Този бизнес ми е хоби. Нямам нужда да работя по принцип, защото баба ми е реститутка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                  Ако някой от вас има мъжество да излезе с истинските си имена ви гарантирам че ще има осъдени, но тук в България.
                  Ще дойдеш с белезниците и камшиците ли, душко?

Аз се размечтах, па за колегите не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                    Каква формулировка на изказването от 9:10 до 9:53 мин.
                    Най-вече от 9:36 до 9:53
                    Станкето съм го признал,царя на кондорите в Мачу Пикчу.
                    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                      Аз изкарвам минимална заплата, но съм само от десет месеца в компанията и без да се ангажирам много вървя напред.
                      Накъде вървиш, напред ли? За десет месеца си извървяла пътя до жизнен стандарт на чистачка, колко още ще ти трябват за да стигнеш до такъв на...таксиметров шофьор, да речем?

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                        Да си припомним видеото,в което и до днес ме забавлява пърхането на Станчо орлето с лявото крилце.Беше се осъзнал,че не е кокошче,искаше да налага и да полети във висинето,но микрофонът в дясното му крилце му попречи да стори това в ефир.
                        http://bnt.bg/part-of-show/kak-da-ra...ovite-piramidi
                        Каква формулировка на изказването от 9:10 до 9:53 мин.
                        Най-вече от 9:36 до 9:53

Коментар

• Ааааааа,ние искаме в Германия,на равна нога с вас,нали правата ви само и единствено там се защитават?

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                            Ако трябва,имам съученик с туроператорска фирма - ще осигурим един голям автобус до Шарлотенбург,за нас-подсъдимите.
                            Ако някой от вас има мъжество да излезе с истинските си имена ви гарантирам че ще има осъдени, но тук в България.

Коментар

• Ако трябва,имам съученик с туроператорска фирма - ще осигурим един голям автобус до Шарлотенбург,за нас-подсъдимите.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Хриси,

ако ще ни съдиш, душко в Германския съд и ти - моля те нареди се на опашката
                                Отдавна Ви чета глупостите, и мога да Ви кажа че Вие вече сте осъден от невежеството си душко...
                                Вие се запитайте защо нямате семейство още, при положение че сте в напреднала възраст!

Коментар

Working...
                                X