IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Мога да влезна в момента с 6 профила едновременно. Да ти имам логиката.
    Можеш, ако някой забележи, че досега влизаш последователно, иначе за какво ти е?

Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    ...а още по нормално е бизнес партньорите да влизат в контакт с новите хора за да ги предразположат да се почувстват като у дома си....
    Баси...да не мислиш, че за всяко прибиране у дома ме таксуват по 4 бона

Извън откровения майтап, който се заформи, Християна може и да е съществуващ човек, но по нищо не личи този профил тук да е неин. В смисъл досега Дедо Поп да и е спрял тока на виртуалния офис ако беше истинската

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
      За Hristiyana ще кажа само, че е реален човек. Реших преди 6 месеца да отида да видя от психологическа гледна точка как този пастор промива мозъци и въпросното момиче заедно с приятелят и започнаха най-нагло да ме зарибяват и да ми казват как едва ли не ще стана мултимилионер от тази велика идея. Личи си, че това момиче е лесно манипулируемо и за нея вече е късно. Жал ми е за родителите и. От форума разбрах, че баба и била реститутка. Горката жена. На нейно място бих се отрекъл от тези пиявици. Явно момичето е "зарибено" от приятелят и в тази пирамида.

Hristiyana , твърдите ,че не си давате много зор и затова изкарвате малко, нали правилно ви разбирам. Искам да знам защо тогава ме зарибявахте като зомбирана и не ме оставихте да слушам презентацията. За толкова тъп ли ме имате да ви дам дори и 50 ЛВ. Тази ваша фирмичка ще ви я изкараме през носа. Още малко и ще ви затворят а вие продължавайте да мислите как ще завладеете света и ще станете БИЛИОНЕРИ
      Не съм ви зарибявала, нормално и на подобни семинари да идвате да търсите информация, а още по нормално е бизнес партньорите да влизат в контакт с новите хора за да ги предразположат да се почувстват като у дома си. След като сте дошли да ни шпионирате, явно нямате много ум в главата.

Коментар

Е как е възможно толкова много хора да познаваш?!
        Аз освен тези които бачкат за мен, никой не познавам друг.
        Споко, и тебе никой не те познава!
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Братко Черки,

виж какви лоши сигнали постъпват за Хриситу - някаква телефонна измамница май ще излезе. Ърмм ..?

Сигнализирай на Свети Падре и светия Му Дух Станчо да почистят храма от търговците.

П.П. Ето, баба й била реститутка, а още не я е дарила имотките на кУрпорацията да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
            Няма такова нещо. черкенеза го играе контра с черен пиар на пирамидата. Докато Hristiyana ми изглежда реална овчица, с добре огладено мозъче и взор вперен в светлото (и далечно) бъдеще. Толкова е промита, че ако спипа черкенеза ще му издере очите.
            За Hristiyana ще кажа само, че е реален човек. Реших преди 6 месеца да отида да видя от психологическа гледна точка как този пастор промива мозъци и въпросното момиче заедно с приятелят и започнаха най-нагло да ме зарибяват и да ми казват как едва ли не ще стана мултимилионер от тази велика идея. Личи си, че това момиче е лесно манипулируемо и за нея вече е късно. Жал ми е за родителите и. От форума разбрах, че баба и била реститутка. Горката жена. На нейно място бих се отрекъл от тези пиявици. Явно момичето е "зарибено" от приятелят и в тази пирамида.

Hristiyana , твърдите ,че не си давате много зор и затова изкарвате малко, нали правилно ви разбирам. Искам да знам защо тогава ме зарибявахте като зомбирана и не ме оставихте да слушам презентацията. За толкова тъп ли ме имате да ви дам дори и 50 ЛВ. Тази ваша фирмичка ще ви я изкараме през носа. Още малко и ще ви затворят а вие продължавайте да мислите как ще завладеете света и ще станете БИЛИОНЕРИ

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
              Има ли смисъл да споменавам, че профил Христиана мина офлайн в момента, в който на линия излезе профил Черкезов...и че вчера беше същото?
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Няма такова нещо. черкенеза го играе контра с черен пиар на пирамидата. Докато Hristiyana ми изглежда реална овчица, с добре огладено мозъче и взор вперен в светлото (и далечно) бъдеще. Толкова е промита, че ако спипа черкенеза ще му издере очите.
                Има ли смисъл да споменавам, че профил Христиана мина офлайн в момента, в който на линия излезе профил Черкезов...и че вчера беше същото?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Дохтура ли е голямата лове на Хриситу, че пак съм отървал новината?

Коментар

• Дохтура ли е голямата лове на Хриситу, че пак съм отървал новината?

Коментар

...Аз освен тези които бачкат за мен, никой не познавам друг.
                      Тез дето бачкат за теб и ние ги знаем
                      Attached Files

Коментар

С тоя срам преигравате. Ако беше така, момите нямаше да водят полов живот на 15г.
                        черкенез, не бъркай срама с хормоните.

Коментар

Точно така. Срам. Новата звезда например- непрекъснато се тупка в гърдите и се хвали навсякъде как ще превземе вселената, пък изведнъж да осъзнае що е геометрична прогресия и да си признае, че едно хитро падре от мижава секта я е остригал до кожа като мериносова овца.
                          С тоя срам преигравате. Ако беше така, момите нямаше да водят полов живот на 15г.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                            От срам не си искат собствените пари обратно?
                            Точно така. Срам. Новата звезда например- непрекъснато се тупка в гърдите и се хвали навсякъде как ще превземе вселената, пък изведнъж да осъзнае що е геометрична прогресия и да си признае, че едно хитро падре от мижава секта я е остригал до кожа като мериносова овца.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                              Аз познавам десетки дето са вътре. И един елит стар, който е на плюс с БМВ. Отношение над 1:10 на база лични приятелства.
                              Е как е възможно толкова много хора да познаваш?!
                              Аз освен тези които бачкат за мен, никой не познавам друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                                Никой от компанията не ни е обещавал да ставаме милионери, но това е напълно възможно ако всичко върви по вода.
                                Всеки който е инвестирал в компанията ни, знае какви са рисковете и ползите.
                                Колко бизнес партньора са се оплакали някъде че са загубили??????? Николко, защото това което учим в Saveway / SCI , не можем да го научим в никой университет или фирма. Връзките които създадохме там, са нещо което няма цена. Емоциите които преживях на всичките девет обучения, ще останат завинаги в спомените ми като едни от най-прекрасните дни в живота ми.
                                В Saveway срещнах любовта на живота си, това не може да се купи с пари или нещо подобно.
                                Аз си мислех, че инвестират в собствен бизнес и да си изкарват пари, ама явно съм се лъгал. Всичко било за обучение, спомени и любовта на живота.

Успех.

Коментар

Working...
                                X