IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
    Oткрийте десетте разлики в двете Непирамиди

http://www.youtube.com/watch?v=YgJ264S_coc

http://www.youtube.com/watch?v=AlkId...2481398C80B6A9

Даже мазната муцуна на лидера е копирана почти едно към едно

Единадесетата и доста съществена вече разлика е, че срещу Лионес са образувани вече повече от 60 дела от измамени бизнес-партньори
    Аз чакам Моди-то да ме изтрие тук и да подпукам Инвестор в съучастничество в престъпление.

Че щяла да ме трие ... - хохо

П.П. Ами, то тук не трябва да се изказва юзер на Сейфуей, бре, щот' им забранено по Общите условия, а тя ще ме трие.

Много готин съдебен спор ще стане. Има едни секси клаузи по НПК за прикриване и съучастие в престъпление

П.П. На Лионес регистрацията ( картата ) е безплатна мисля ( по памет ).
    Last edited by marandi; 12.03.2014, 19:37.

Коментар

• Oткрийте десетте разлики в двете Непирамиди

http://www.youtube.com/watch?v=YgJ264S_coc

http://www.youtube.com/watch?v=AlkId...2481398C80B6A9

Даже мазната муцуна на лидера е копирана почти едно към едно

Единадесетата и доста съществена разлика е, че срещу Лионес са образувани вече повече от 60 дела от измамени бизнес-партньори
      Last edited by fremd; 12.03.2014, 19:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от el.t Разгледай мнение
        Моля, придържайте се към темата! Коментарите за трети лица или тези извън темата ще бъдат изтривани!
        Е, нали всичко е по темата - как неграмотно същество ръси простотии за "партньорства", "собственик" и т.н. смешки.

П.П. Иди им дай 4 бимберици за една юзерска регистрация и после ни трий пак.

Нали утре твой роднина ще изреве от тия.

Бай дъ уей Падрето директно им е забранил в новите Общи условия по регистрацията да се изказват публично, ясно е дефинирал, че не са никакви партньори, па камо ли собственици в компанията, пардон фрайчайз получатели.

Ко да прайм? Да четем простотиите на неграмотници ли? И да чакаме междугалактическата експанзия?
        Last edited by marandi; 12.03.2014, 19:29.

Коментар

• Моля, придържайте се към темата! Коментарите за трети лица или тези извън темата ще бъдат изтривани!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
            Съмнявам се въпросната лейка да се извини, още повече, след като самата тя каза,че баба и била реститука. Момиче ще докараш недай боже на баба си някой инфаркт.
            Ама, ти вярваш ли на тая, че е завършила испанска езикова гимназия и че има баба реститутка?

----------------------
            Ето ти 2 линк-а за Пловдив с езиковите испанска езикови гиназии, навсякъде в програмата им пише + изучаването на още 1+1 езика, обикновено английски.

Момето не различава немски от английски
            ----------------------
            ЕГ "Иван Вазов"

Осигурява
            • ИНТЕНЗИВНО ИЗУЧАВАНЕ НА ИЗБРАНИЯ ЧУЖД ЕЗИК - ИСПАНСКИ, ИТАЛИАНСКИ, АНГЛИЙСКИ, НЕМСКИ И ФРЕНСКИ
            • ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА ОЩЕ ДВА ЧУЖДИ ЕЗИКА.
            • БИЛИНГВАЛНО ОБУЧЕНИЕ.

http://egiv.net/enter.php?l=bg&nav=reception
            ------------------------------

Частна Езикова Гимназия "ЕДМЪНД БЪРК" ПЛОВДИВ

С интензивно преподаване на английски, испански езици и източни езици по желание: японски, корейски, китайски.

http://contacts.bg/katalog/obrazovan...d-bark-plovdiv
            -------------------------------------

Аз не съм виждал досега Езикова гимназия, в която да се учи само 1 език ( най-малко са 2 )

Коментар

Ами реших да пиша какъв е проблема. Я погледни да видиш от кога имам регистрация и че основно съм коментирал под статиите в сайта, а не във форума. Въпросната Християна се появи след като някой беше пуснал инфо с някакви обяви за БП лично си направих труда и я намерих. А според мен е минала покрай испанската гимнязия, още повече,че не прави разлика между англииски и немски. Това е характерно за учениците на спортните училища
              Sorry, моя грешка. Но наистина не е ок ако някой й е краднал самоличността. Но може и да се бъркам и това да не е Черкезов. Просто не е реално да има чак толкова кухи лейки.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Долно е, да продължаваш да дрънкаш простотии за "партньорства", "независим бизнес аунър" и сие дивотии ...

Най-прост юзер си, който си е платил за една пиклива регистрация.

П.П. По твоя пачи акъл, всеки който има регистрация във Фейс, Туитър и няколко имейла, трябва да се праска, че бил "партньор" и "аунър" на тия компании.

Иди се извини поне на приятелчетата си, които си подвела, че си била куха лейка да си купиш юзърска регистация за 4 бимберици
                Съмнявам се въпросната лейка да се извини, още повече, след като самата тя каза,че баба и била реститука. Момиче ще докараш недай боже на баба си някой инфаркт. Би ли споделила колко точно от нейните пари инвестира в това УНИКАЛНО бизнес начинание и колко от собствените си. Лесно е да се харчат чужди пари нали. От това което чета разбирам,че има доста завлечени и то хора похарчили парите на майките и бащите си работещи на минимална заплата.Не ви ли е поне малко срам и жал за това,че те работят като волове,а вие подарихте техният труд на падрето, който на всяка презентация прави една и съща грешка с държавите.
                Last edited by el.t; 12.03.2014, 18:34. Причина: нападки

Коментар

Това сте точно вие. Няма да ви мине номерът. Аз съм ви виждал и знам вашият речник и какво точно приказвате. Сега падрето да не ви направи проблем и да ви отлъчи
                  Другия път си вземи 2-ма свидетели ( мисля, че до 5к беше с 1 свидетел само ), ама за всеки случай.

После й дъниш една жалба за изнудване, рекет и тормоз и глей ко става от Прокуратурата

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                    Това е долно, да обсъждате другите хора анонимно. Нямам нищо общо с тези колеги, освен че сме партньори в една фирма.
                    Долно е, да продължаваш да дрънкаш простотии за "партньорства", "независим бизнес аунър" и сие дивотии ...

Най-прост юзер си, който си е платил за една пиклива регистрация.

П.П. По твоя пачи акъл, всеки който има регистрация във Фейс, Туитър и няколко имейла, трябва да се праска, че бил "партньор" и "аунър" на тия компании.

Иди се извини поне на приятелчетата си, които си подвела, че си била куха лейка да си купиш юзърска регистация за 4 бимберици

Коментар

Т...Аз съм ви виждал и знам вашият речник и какво точно приказвате...
                      Ми те всичките 7000 приказват едно и също, как ги различаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        На инфото й пише Спортно училище "Васил Левски " Пловдив, тази наща Християнка е от испанска гимназия. . И ти как точно вчера се появи да кажеш че я познаваш и друго тук не коментираш.
                        Ами реших да пиша какъв е проблема. Я погледни да видиш от кога имам регистрация и че основно съм коментирал под статиите в сайта, а не във форума. Въпросната Християна се появи след като някой беше пуснал инфо с някакви обяви за БП лично си направих труда и я намерих. А според мен е минала покрай испанската гимнязия, още повече,че не прави разлика между англииски и немски. Това е характерно за учениците на спортните училища

Коментар

Реален човек е и не смятам, че под този псевдоним пише Черкезов, защото на презентацята отново толкова разпалено ми говореше. Едва ли не ме очаква светло бъдеще, а падрето е новият Исус Христос, а те са неговите последователи и след време ще ги пише в учебниците по икономика като най-успешната млм компания
                          Ето ви нейният Фейбук както и на гаджето и БП с което ме зарибяваха

https://www.facebook.com/Hristiyana.Mihaylova
                          https://www.facebook.com/ivan.anchev.12
                          На инфото й пише Спортно училище "Васил Левски " Пловдив, тази наща Християнка е от испанска гимназия. . И ти как точно вчера се появи да кажеш че я познаваш и друго тук не коментираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
                            Това е долно, да обсъждате другите хора анонимно. Нямам нищо общо с тези колеги, освен че сме партньори в една фирма.
                            Това сте точно вие. Няма да ви мине номерът. Аз съм ви виждал и знам вашият речник и какво точно приказвате. Сега падрето да не ви направи проблем и да ви отлъчи

Коментар

Реален човек е и не смятам, че под този псевдоним пише Черкезов, защото на презентацята отново толкова разпалено ми говореше. Едва ли не ме очаква светло бъдеще, а падрето е новият Исус Христос, а те са неговите последователи и след време ще ги пише в учебниците по икономика като най-успешната млм компания
                              Ето ви нейният Фейбук както и на гаджето и БП с което ме зарибяваха

https://www.facebook.com/Hristiyana.Mihaylova
                              https://www.facebook.com/ivan.anchev.12

Коментар

• А защо в профила й пише БИВШ независим бизнес оунър на SCI?

Решили са с гаджето да привличат хора с един бизнец център и са се отказали от единия?

След като той я е хакнал разбира се

Коментар

Working...
                                X