IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
    Не ми е до наздраве, адаш :-(
    Заради пастора....щерката мина индивидуално обучение....
    Как пък най-добрата и приятелка се оказа една от дъщерете му...
    Та....предпочетох да се ръся по едно ТК1 на месец за частни учители, пред алтернативата дъщеря ми да попадне в идиотската им секта....
    Та такива ми ти работи, адашка....
    Иначе по темата....въпросната дъщеря я изнасят в Америката.....първо тя....после те :-)
    Абе...да са живи и здрави и Господ да ги пази
    Адаш,

ако имаш нужда от помощ само свиркай и знаеш ко става - имам читав екип от 20 адвокати по всякакви дела.

П.П. Иначе този ник "Християна" излезе на името Ст. Станишев по АйПи адрес - повече няма да ти казвам как мога да ги пръсна, ако ти досаждат

Дет' пишат тук в "женски" род, че ме и заплашва шматката на лични съобщения. Дали не се смях? Тия вярно доста са се объркали с кого се заяждат и да не ме карат да ги закрия точно за 1 месец.

Пази щерка и при нужда от помощ - знаеш - винаги съм насреща

Ха, наздраве!
    Last edited by marandi; 19.03.2014, 00:25.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Отново ви казвам, секта е когато шефа на организация разделя човеците от обществото с цел финансово облагодеталстване.
      В нашия случай пастор Петров обединява човеците , съединява ги към един мултинационален холдинг и то напълно открито пред лицето на цялата държава , Европейския съюз и немския съд в Шарлоте. Плюс това се дава шанс на всеки да се облагодеталства като инвестира минимум 50лв. и това е отново открито и се знае от всички.
      Така че не е уместно с това постоянно спамене, че корпорацията е секта.
      ДоХтуре, твоя колега Просперити писа преди няколко дни, че си бил изпратен в Карачи-Пакистан по бизнес дела лично от Пастор Петров, как се движат нещата на кУрпУрацията там ?
      Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Та....предпочетох да се ръся по едно ТК1 на месец за частни учители, пред алтернативата дъщеря ми да попадне в идиотската им секта....
        Иначе по темата....въпросната дъщеря я изнасят в Америката.....първо тя....после те :-)

Отново ви казвам, секта е когато шефа на организация разделя човеците от обществото с цел финансово облагодеталстване.
        В нашия случай пастор Петров обединява човеците , съединява ги към един мултинационален холдинг и то напълно открито пред лицето на цялата държава , Европейския съюз и немския съд в Шарлоте. Плюс това се дава шанс на всеки да се облагодеталства като инвестира минимум 50лв. и това е отново открито и се знае от всички.
        Така че не е уместно с това постоянно спамене, че корпорацията е секта.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Ооо .. Адаш

Не те ли оферираха вече - като бек ин БГ?

Ха, наздраве!

Коментар

Хайде ако може, да не се гъбаркате с комшиите
            От седмица са сложили и два фризьорски стола, търсят персонал...та ще има и 333 Name : Beauty box- фризьорски услуги Address : Пловдив
            Та....бизнеса си е гоУем де и продължава да се разраства
            Ооо .. Адаш

Не те ли оферираха вече - като бек ин БГ?

Ха, наздраве!

Коментар

• Братя, това е пирамида, без никакъв продукт а само обещания http://forum.imoti.net/read.php?15,140527,140676

А при корпорацията освен обещания, във всеки момент можеш да пазаруваш и да си прибереш отстъпката на секундата.
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                За това говорим.

330 Name : Beauty Box - соларни услуги Address : Пловдив
                331 Name : Beauty Box - парфюмерия Address : Пловдив
                332 Name : Beauty box- облекла Address : Пловдив

Ще речеш- 3 магазина, бизнес гоУем . А дано, ама надали
                Хайде ако може, да не се гъбаркате с комшиите
                От седмица са сложили и два фризьорски стола, търсят персонал...та ще има и 333 Name : Beauty box- фризьорски услуги Address : Пловдив
                Та....бизнеса си е гоУем де и продължава да се разраства

Коментар

• Първоначално изпратено от SciScammers Разгледай мнение
                  За това говорим.

330 Name : Beauty Box - соларни услуги Address : Пловдив
                  331 Name : Beauty Box - парфюмерия Address : Пловдив
                  332 Name : Beauty box- облекла Address : Пловдив

Ще речеш- 3 магазина, бизнес гоУем . А дано, ама надали

П.С. Преди време на едно друго място се заформи спор с участието на двама надъхани БП. Като свалихме картите се оказа, че единият е също търговски партньор -собственик на ресторант, а другият му е сервитьор в ресторанта и рибка в левия крачол на шефа по съвместителство
                  Attached Files
                  Last edited by fremd; 18.03.2014, 21:46.

Коментар

• Я предлагам и остров Света Анастасия, ей го,лято иде.
                    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

952 Name : Яхта Света Анна Address : Варна ?????????

Тези нещо откачиха!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                        Мда...Събуей, регистриран като 30 или колкото там са им баничарниците, отделни заведения, автосервиз, регистриран 1. като сервиз, 2. като автомивка, 3.като магазин за авточасти и 4.като кафе, фризьорски салон, регистриран 1.като такъв,2.като магазин за козметика и 3.като студио за красота(тия са ми любимите)и т.н. и т.н. да не изброявам нататък, но пък и да не пропусна, понеже тази информацийка я има назад, но непрекъснато се затрупва от тоновете спам на Черкезов,Черкезов и Черкезов, повечето обекти на така наречените търговски партньори са собственост на бизнес неПартньори на отчето, които се опитват да седнат на два стола и по този начин хем си мислят, че се докопват до безплатна реклама, хем си мислят, че докарват допълнителен доход...
                        http://pastebin.com/CFc575fQ

Коментар

• Сетих се ей тука какво има - пасивен доход 20 лв, "Предай нататък" пирамиден доход 3000 лв ,това е бизнеса на Спестовната компания в една фотка: http://www.investor.bg/forum/showthr...p?p=1059433784
                          Last edited by meko; 18.03.2014, 18:50.
                          Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

... 1391 преди седмица (от които повечето на един и същи адрес или една и съща фирма с различни клонове) ...
                            Мда...Събуей, регистриран като 30 или колкото там са им баничарниците, отделни заведения, автосервиз, регистриран 1. като сервиз, 2. като автомивка, 3.като магазин за авточасти и 4.като кафе, фризьорски салон, регистриран 1.като такъв,2.като магазин за козметика и 3.като студио за красота(тия са ми любимите)и т.н. и т.н. да не изброявам нататък, но пък и да не пропусна, понеже тази информацийка я има назад, но непрекъснато се затрупва от тоновете спам на Черкезов,Черкезов и Черкезов, повечето обекти на така наречените търговски партньори са собственост на бизнес неПартньори на отчето, които се опитват да седнат на два стола и по този начин хем си мислят, че се докопват до безплатна реклама, хем си мислят, че докарват допълнителен доход...

Коментар

• И защо бре Амстердаме ми затри мнението? Не е ли очевидно, че голяма част от хората пишещи в тая тема се нуждаят от специализирана медицинска помощ? И един вече сериозен въпрос:

ЗАЩО, КОГАТО ТРИЕ, МОДЕРАТОРЪТ НЕ ИЗПИСВА ПРИЧИНИТЕ ЗА ТОВА ДЕЙСТВИЕ? Повечето модератори го правят, но не и Амстердам. Явно пак ще трябва да пиша на ръководството - преди няколко години имахме разправии на подобна тема. Съвсем сериозно го пиша и не се заяждам.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_
                                Това е, хм, интересен въпрос.
                                Дали Черкеза е истинска самоличност, или е присвоена и ошизофринена, и Hristiyana е едно от превъплъщенията с цел забава или друго, кой знае/*админа може би*/.
                                За всякакъв друг сценарий Hristiyana е твърде нереална с тези си изказвания.
                                Ами отговорът е, че Николай Черкезов е истинско лице, но това не е човекът, който пише тук. След като му обърнах внимание, че това е кражба на самоличност и не е правилно, той изчезна и премина изцяло на измислени герои като Prosperity и евентуално Hristiyana

Edit:

Оо Черкез herzlich willkommen!

Edit 2:

Абе много бързо му изчезна коментара?
                                Last edited by mktmkr; 18.03.2014, 16:46.

Коментар

Working...
                                X