IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    http://images.webcafe.bg/2010/05/27/5452521/618x346.jpg

Адвокат Костов трябва да подпука бизнес членовете които рушат имиджа с подобни простотии. По добре БЧ до пишат по форумите че бизнеса е 100% безрисков, защото ако не си избиеш парите, поне като утеха ще спечелиш безценни другари по съдба за цял живот.

Ще се пръсна от смях! черкенеза е страхотен: идиотите трябвало да плащат пари дето не могат да избият за да се запознаят с други идиоти дето плащат пари които не могат да избият и това било много ценно.
    Казвам ви аз, че го играе контра на пирамидата с черен пиар.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение
      Въпрос !!!! Колко куха трябва да ти е кейката, и колко трябва да си дагъл, че да обявиш деиност в 10 европейски държави
      Ако искаме до 10 години бранда да се вижда във всяка точка на света където живеят повече от 50 човека в населено място , трябва ударно да се започне. Все пак живота е кратък, не можем да чакаме 50 години да се точи инвазията.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Въпрос !!!! Колко куха трябва да ти е кейката, и колко трябва да си дагъл, че да обявиш деиност в 10 европейски държави

Коментар

• Пичът е достатъчно нахален да дава линк към сайта на КЗП, където не можело да бъде открита такава заповед Ей богу, такива елементарни елементи като него ще ме накарат да се почувствам неповторим и гениален, че само през моя акъл е минало да погледна в "Актове на КЗП" Да влезе докторът, моля
          Last edited by fremd; 21.03.2014, 13:23.

Коментар

• Тоя mlmbg и тука се е обадил,ма му е запушена устъта : http://phoenix-books.com/bulgarian-c...e/#comment-100
            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
              ... Какъв е капацитета на офиса?...
              50 X 40 Х 25 сантиметра, Tова обаче изобщо не пречи на по- нахалните първи птички да започнат плахо да чуруликат по форумите:

http://forum.gofeminin.de/forum/f124...aveway-de.html
              ...Jetzt ist der Moment, wenn Sie aktiv sind und finanzielle Freiheit erreichen wollen, ein Partner des Unternehmens zu werden. Es bietet kein Produkt und ist an allen Bereichen des alttäglichen Lebens angezielt...

и, каква изненада, съобщението препраща към сайтче-грубо нарушение на указанията за тотална омерта
              http://www.en.mlmbg.net/
              Last edited by fremd; 21.03.2014, 12:53.

Коментар

Кога ще започнат бизнес дните в берлинския офис, който показваха на снимка? Какъв е капацитета на офиса? Колко БП-та ще могат да се поместят вътре?
                Колкото слона могат да се поместят в едно БМВ 5-та серия.
                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Кога ще започнат бизнес дните в берлинския офис, който показваха на снимка? Какъв е капацитета на офиса? Колко БП-та ще могат да се поместят вътре?

Коментар

• http://www.fbi.gov/scams-safety/fraud

Малко челен опит от братята американци, дефиниции на различи измами, включително Понзи схеми тип Сейвуей

ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ТОЗИ ТЕКСТ НЕ Е НА НЕМСКИ!!!
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Защо картата се представя като уникална, като в Европа и Сащ, а вече и в БГ, има кредитни карти с кеш бек без значение къде харчиш.

Примерно аз в САЩ имам карта която ми дава 3% кеш бек за покупка на гориво във всяка една бензиностанция, 2% кеш бек на хранителни стоки-всички магазини регистрирани като хранителни и 1% кеш бек на всичко останало.
                      Дават ми реални пари по сметката, не точки, не калинки.
                      Пак питам кое е толкова уникално на сейвкартата?

За бизнеса разбрахме, че е пълна пирамида.

П.П.Имам и кредитна карта на ПИБ която също има кеш бек.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
                        Моля всички прочетете коментарите под блога.
                        Силно впечатление ми направи това: Но компанията дори ти дава още нещо - инструмент, с който ако начинанието ти като БП не потръгне, ти все пак да можеш да си избиеш парите, а именно SaveCard. Дали ще го направиш за година или 10 години, няма никакво значение, защото няма друг бизнес, който да ти предостави инструмент за възвръщане на инвестицията.

Черки благодаря за блога който ни предостави, за пореден път се убедихме какви тъпанари са БП,
                        http://images.webcafe.bg/2010/05/27/5452521/618x346.jpg

Адвокат Костов трябва да подпука бизнес членовете които рушат имиджа с подобни простотии. По добре БЧ до пишат по форумите че бизнеса е 100% безрисков, защото ако не си избиеш парите, поне като утеха ще спечелиш безценни другари по съдба за цял живот.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Ей бога ми, диверсанти на всяка крачка, а адвокат Костов вместо да кибичи в Германиа, да вземе да опандизи некой

Обратно към Кръста

http://salvation-bulgaria.blogspot.c...l-saveway.html
                          Моля всички прочетете коментарите под блога.
                          Силно впечатление ми направи това: Но компанията дори ти дава още нещо - инструмент, с който ако начинанието ти като БП не потръгне, ти все пак да можеш да си избиеш парите, а именно SaveCard. Дали ще го направиш за година или 10 години, няма никакво значение, защото няма друг бизнес, който да ти предостави инструмент за възвръщане на инвестицията.

Черки благодаря за блога който ни предостави, за пореден път се убедихме какви тъпанари са БП,

Коментар

• Ей бога ми, диверсанти на всяка крачка, а адвокат Костов вместо да кибичи в Германиа, да вземе да опандизи некой

Обратно към Кръста

http://salvation-bulgaria.blogspot.c...l-saveway.html

Коментар

• Някои знае ли какъв е компесационния план на тая пирамида за който постояно се говори от БП. Тия хора имам чувството,че са зомбирани с някакви наркотици. Според мен нещата са стигнали много по далеч от обикновена секта !!!

Коментар

Като напиша Saveway в Гугъл тази тема вече ми излиза преди официалния им сайт. Дано да има повече хора. които преди да си дадат парите в пирамидата просто да и напишат името в търсачката.
                                Странно, на мен все още ми излиза под техния сайт. Но не това е важното, според Alexa, ключовата дума SCI е на трето място по search трафик..... за Investor.bg
                                Така че дори от Черкезов има полза... малка, но все пак.

Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                                Благодаря много, ще ти прегледам. Целта с общите условия е да се види, че не само настоящите има 1. неправомерни клаузи (а те са ужасно написани), но и 2. че са променени едностранно и в ущърб на потребителите
                                Last edited by mktmkr; 20.03.2014, 22:31.

Коментар

Working...
                                X