IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
    Аз разчитам, че съдията няма да даде ход или дори и да даде, да отхвърли обвинението. Не съм видяла приложените доказателства, но създадената група е за юридическото лице SCI, а тъжбата е от физическото лице С.П. С решението на КЗП за нелоялна пирамидална практика би трябвало да се отхвърли и обвинението за "клевета"... Колажите, до колкото помня. не са качвани от обвинения...

Ще поживеем, ще видим...

ПП. Не забравяйте винаги да пишете "аз мисля", "по мое мнение" и "според мен", когато "клеветите" някого Никой нищо не може да ви каже, ако според вас съдията е педераст
    И наглееш, вместо да си благодарна че п-р Петров не те изпрати в затвора, ти даваш съвети как да се разпространяват клевети без възможност за съдебно преследване!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Делото със сигурност ще го пратят на 2-ра инстанция
      Аз разчитам, че съдията няма да даде ход или дори и да даде, да отхвърли обвинението. Не съм видяла приложените доказателства, но създадената група е за юридическото лице SCI, а тъжбата е от физическото лице С.П. С решението на КЗП за нелоялна пирамидална практика би трябвало да се отхвърли и обвинението за "клевета"... Колажите, до колкото помня. не са качвани от обвинения...

Ще поживеем, ще видим...

ПП. Не забравяйте винаги да пишете "аз мисля", "по мое мнение" и "според мен", когато "клеветите" някого Никой нищо не може да ви каже, ако според вас съдията е педераст

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
        Хайде бе. За много фирми това е идеалният служител- ще изпълни най-идиотската заповед, без да се замисли и най-важното-не му плащаш ти, а той на теб, за да ходи на работа
        Имах предвид като умствени способности

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
          Хайде бе. За много фирми това е идеалният служител- ще изпълни най-идиотската заповед, без да се замисли и най-важното-не му плащаш ти, а той на теб, за да ходи на работа

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
            ... А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Внимавай, че адвокат Лостуфф не спи и плюнчи химикалката и в неделя
              Въх, много мъ и страх
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Aма те и сега са на пазара на труда, Бп-тата, че някой са и и извън него даже
                Внимавай, че адвокат Лостуфф не спи и плюнчи химикалката и в неделя

Коментар

Много ми е интересно след скорошния фалит на пирамидата, какво ще правят всички БП-та дето са обучени, че трябва да са "орли". Че трябва да си в десния квадрант според Кийосаки, а не да са работници и т.н. Като излязат на пазара на труда сигурно ще е голям шок за тях. А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.
                  ама те и сега са на пазара на труда, Бп-тата, че някой са и и извън него даже
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Много ми е интересно след скорошния фалит на пирамидата, какво ще правят всички БП-та дето са обучени, че трябва да са "орли". Че трябва да си в десния квадрант според Кийосаки, а не да са работници и т.н. Като излязат на пазара на труда сигурно ще е голям шок за тях. А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.
                    Искам да ти съобщя, че 2-3-4к лева не са кой знае колко, дето се вика прежалват се. Проблема е, че са облъчени и живеят в измислен свят, който след фалита ще ги комплексира адски много. Истинската драма ще настъпи когато тези полетели орлета осъзнаят, че всъщност са бройлери за заколване. С какви очи ще погледнат близките си и първи квадрант ще им се стори райско кътче

Коментар

• Аз пък ще се размажа да видя Лайонес да съди Сейвуей за откраднатия софтуер и ноу-хау, хау,хахаха.
                      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Съвет към БП-тата в SCI / SAVEWAY

Както ви учат в мрежовия маркетинг? - Най-важно е дублицирането! Вие се опитвата да се дублирате в някой от вашите "крачоли", но сте изпуснали същественото. Вие сте на грешен път! Трябва да осъзнаете какво направиха падретата. Те правят ли опит да се дублират?

Не, не, и не. Те не се дублират. Те бяха в Лайонес, и вместо да опитват дублиране, напуснаха и създадоха собствена компания.

Вие БП-та от средния и ниския ешалон, осъзнайте се и направете едно образцово мрежово дублиране. А именно, напуснете SCI - SAVEWAY и основете нова мрежова компания SAVEWAY 2. Основете компанията в София или Варна и започнете от там. Там е най-платежоспособното население на България.

С една нова SAVEWAY 2, вие ще обърнете мрежите наобратно! Вие ще включите вашите спонсори под вас.

Бизнес Партньори, спрете усилията в сегашната фирма! Дори и да сте умни и енергични, нямате шанс, поради насищане на пазара, лошата репутация на единия съдружник, поради религиозни причини, както и личен конфликт, заради откраднат персонал със шефа на гработо - Сребролин.

Разходите ви за хостинг ще бъдат максимум 100 EUR на месец, а самия уебсайт около 3000 лева - това е по-малко отколкото ТК3.
                        Ще се възползвате от познанствата ви, придобити по време на бизнес събиранията, и ще направите летящ старт, като привлечете хора с опит и изградени мрежи. Може да постигнете нивото на падретата само за една година. На падретата им беше трудно, защото те бяха пионери и обучаваха пазара и търговците на отстъпки, а също и обучиха няколко хиляди млади хора на мрежов маркетинг. Вие с една нова мрежова компания SAVEWAY 2 ще спестите време и няма да обучавате никой.

Аз и моят екип сме готови да ви консултираме безплатно!

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                          Приходите на корпорацията обърнаха тренда си надолу в четвъртото тримесечие на 2013-та, и това не дава покой на алчния пастор и Шрек. Ограничават разходите, вдигат таргетите ( за БМВ - елит стар 2 вместо 1, за групов бонус 5000 евро вместо 500 евро и т.н.), разреждат презентациите по 2 пъти месечно вместо 4, надуват цената на ТК3 и като цяло започват да затягат примката около вратовете на БП-тата с новите общи условия. Тази година съм ходил 3 пъти на презентации и мога да ви уверя, че има адски малко хора по 40-50 човека, от които 80 % са БП-та. Дори ребрандирането SCI -> Saveway и умопомрачителната експанзия не помага особено. Пастора втвърди тона дори към най-близките си ибрикчии, а имам информация, че Чанев, Делчев и Вл. Младенов си правят secret team, и стратегират бизнеса на тайни вечеринки по подобие на политиците ни. Забелязвам наченки на недоволство сред редовите БП-та, които лека полека започват да се освестват и да излизат от матрицата на облъчването, защото листите и чертежите на кратки презентации вече не помагат. Оказа се, че 10-те % от усвоения пазар в БГ се оказаха май 90% . Светльо и Станчо се чудят какви маймунджолъци да измислят, за да удължат живота на прогнилата пирамида. Със сигурност трябва да очакваме нови услуги и чудесии, предоставящи ни компанията. Искам да вметна за последно, че Станчо е откраднал на флашка целия софтуер и ноу-хау от Лайънес и двамата с пастора са много долни и лицемерни същества

Коментар

• Приходите на корпорацията обърнаха тренда си надолу в четвъртото тримесечие на 2013-та, и това не дава покой на алчния пастор и Шрек. Ограничават разходите, вдигат таргетите ( за БМВ - елит стар 2 вместо 1, за групов бонус 5000 евро вместо 500 евро и т.н.), разреждат презентациите по 2 пъти месечно вместо 4, надуват цената на ТК3 и като цяло започват да затягат примката около вратовете на БП-тата с новите общи условия. Тази година съм ходил 3 пъти на презентации и мога да ви уверя, че има адски малко хора по 40-50 човека, от които 80 % са БП-та. Дори ребрандирането SCI -> Saveway и умопомрачителната експанзия не помага особено. Пастора втвърди тона дори към най-близките си ибрикчии, а имам информация, че Чанев, Делчев и Вл. Младенов си правят secret team, и стратегират бизнеса на тайни вечеринки по подобие на политиците ни. Забелязвам наченки на недоволство сред редовите БП-та, които лека полека започват да се освестват и да излизат от матрицата на облъчването, защото листите и чертежите на кратки презентации вече не помагат. Оказа се, че 10-те % от усвоения пазар в БГ се оказаха май 90% . Светльо и Станчо се чудят какви маймунджолъци да измислят, за да удължат живота на прогнилата пирамида. Със сигурност трябва да очакваме нови услуги и чудесии, предоставящи ни компанията. Искам да вметна за последно, че Станчо е откраднал на флашка целия софтуер и ноу-хау от Лайънес и двамата с пастора са много долни и лицемерни същества

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                              Ел Падре съди създателя на ФБ групата в качеството си на физическо лице и мрънкоти, че 7000 човека ежедневно му "сипвали" върху имиджа и доброто име, с което се ползвал в обществото. Освен това се засегнал и на фараонските колажи с неговия лик. На 26.03 се очаква шоу, но според мен ще има дежурното протакане и не изключвам възможността дори да оттегли тъжбата си. Не е в негов интерес да се шуми около пирамидата, освен ако не крои поредния пъклен план да използва делото като оправдание пред злощастните БП-та, да обвини съдебната система и да сложи катинара окончателно, с което да сложи и край на веселбата по форумите
                              Делото със сигурност ще го пратят на 2-ра инстанция - БГ Съд и те са пирамида и колкото по-нагоре се ходи, толкова повече разходи да си зобят.

Демек, кой ще издъхне първи финансово и ще свърши кинти за дело.

П.П. По принцип е пълно самоубийство Падрето да се захваща за думата пирамида, защото с 2 вещи лица и няколко свидетели ( 5-6 ) и абсолютно ще се докаже, че е чиста пирамида

Пуканки и ще хвърляме по едно око на мача

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
                                Някой по-запознат може ли да информира как така падрето се е захванало да съди организатора на фейсбук-групата против пирамидата Не е ли в Германия да съзерцава глобалното-интергалактическо разрастване? Какво прави в Пловдив по съдилищата??? Да не са намалели нещо приходите пак?
                                Ел Падре съди създателя на ФБ групата в качеството си на физическо лице и мрънкоти, че 7000 човека ежедневно му "сипвали" върху имиджа и доброто име, с което се ползвал в обществото. Освен това се засегнал и на фараонските колажи с неговия лик. На 26.03 се очаква шоу, но според мен ще има дежурното протакане и не изключвам възможността дори да оттегли тъжбата си. Не е в негов интерес да се шуми около пирамидата, освен ако не крои поредния пъклен план да използва делото като оправдание пред злощастните БП-та, да обвини съдебната система и да сложи катинара окончателно, с което да сложи и край на веселбата по форумите

Коментар

Working...
                                X