If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз разчитам, че съдията няма да даде ход или дори и да даде, да отхвърли обвинението. Не съм видяла приложените доказателства, но създадената група е за юридическото лице SCI, а тъжбата е от физическото лице С.П. С решението на КЗП за нелоялна пирамидална практика би трябвало да се отхвърли и обвинението за "клевета"... Колажите, до колкото помня. не са качвани от обвинения...
Ще поживеем, ще видим...
ПП. Не забравяйте винаги да пишете "аз мисля", "по мое мнение" и "според мен", когато "клеветите" някого Никой нищо не може да ви каже, ако според вас съдията е педераст
И наглееш, вместо да си благодарна че п-р Петров не те изпрати в затвора, ти даваш съвети как да се разпространяват клевети без възможност за съдебно преследване!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Делото със сигурност ще го пратят на 2-ра инстанция
Аз разчитам, че съдията няма да даде ход или дори и да даде, да отхвърли обвинението. Не съм видяла приложените доказателства, но създадената група е за юридическото лице SCI, а тъжбата е от физическото лице С.П. С решението на КЗП за нелоялна пирамидална практика би трябвало да се отхвърли и обвинението за "клевета"... Колажите, до колкото помня. не са качвани от обвинения...
Ще поживеем, ще видим...
ПП. Не забравяйте винаги да пишете "аз мисля", "по мое мнение" и "според мен", когато "клеветите" някого Никой нищо не може да ви каже, ако според вас съдията е педераст
Хайде бе. За много фирми това е идеалният служител- ще изпълни най-идиотската заповед, без да се замисли и най-важното-не му плащаш ти, а той на теб, за да ходи на работа
Хайде бе. За много фирми това е идеалният служител- ще изпълни най-идиотската заповед, без да се замисли и най-важното-не му плащаш ти, а той на теб, за да ходи на работа
... А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.
Много ми е интересно след скорошния фалит на пирамидата, какво ще правят всички БП-та дето са обучени, че трябва да са "орли". Че трябва да си в десния квадрант според Кийосаки, а не да са работници и т.н. Като излязат на пазара на труда сигурно ще е голям шок за тях. А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.
ама те и сега са на пазара на труда, Бп-тата, че някой са и и извън него даже
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Много ми е интересно след скорошния фалит на пирамидата, какво ще правят всички БП-та дето са обучени, че трябва да са "орли". Че трябва да си в десния квадрант според Кийосаки, а не да са работници и т.н. Като излязат на пазара на труда сигурно ще е голям шок за тях. А и това да кажеш, че предната работа си работил в СЦИ ще е повече в твой ущърб от колкото от полза.
Искам да ти съобщя, че 2-3-4к лева не са кой знае колко, дето се вика прежалват се. Проблема е, че са облъчени и живеят в измислен свят, който след фалита ще ги комплексира адски много. Истинската драма ще настъпи когато тези полетели орлета осъзнаят, че всъщност са бройлери за заколване. С какви очи ще погледнат близките си и първи квадрант ще им се стори райско кътче
Както ви учат в мрежовия маркетинг? - Най-важно е дублицирането! Вие се опитвата да се дублирате в някой от вашите "крачоли", но сте изпуснали същественото. Вие сте на грешен път! Трябва да осъзнаете какво направиха падретата. Те правят ли опит да се дублират?
Не, не, и не. Те не се дублират. Те бяха в Лайонес, и вместо да опитват дублиране, напуснаха и създадоха собствена компания.
Вие БП-та от средния и ниския ешалон, осъзнайте се и направете едно образцово мрежово дублиране. А именно, напуснете SCI - SAVEWAY и основете нова мрежова компания SAVEWAY 2. Основете компанията в София или Варна и започнете от там. Там е най-платежоспособното население на България.
С една нова SAVEWAY 2, вие ще обърнете мрежите наобратно! Вие ще включите вашите спонсори под вас.
Бизнес Партньори, спрете усилията в сегашната фирма! Дори и да сте умни и енергични, нямате шанс, поради насищане на пазара, лошата репутация на единия съдружник, поради религиозни причини, както и личен конфликт, заради откраднат персонал със шефа на гработо - Сребролин.
Разходите ви за хостинг ще бъдат максимум 100 EUR на месец, а самия уебсайт около 3000 лева - това е по-малко отколкото ТК3.
Ще се възползвате от познанствата ви, придобити по време на бизнес събиранията, и ще направите летящ старт, като привлечете хора с опит и изградени мрежи. Може да постигнете нивото на падретата само за една година. На падретата им беше трудно, защото те бяха пионери и обучаваха пазара и търговците на отстъпки, а също и обучиха няколко хиляди млади хора на мрежов маркетинг. Вие с една нова мрежова компания SAVEWAY 2 ще спестите време и няма да обучавате никой.
Аз и моят екип сме готови да ви консултираме безплатно!
Приходите на корпорацията обърнаха тренда си надолу в четвъртото тримесечие на 2013-та, и това не дава покой на алчния пастор и Шрек. Ограничават разходите, вдигат таргетите ( за БМВ - елит стар 2 вместо 1, за групов бонус 5000 евро вместо 500 евро и т.н.), разреждат презентациите по 2 пъти месечно вместо 4, надуват цената на ТК3 и като цяло започват да затягат примката около вратовете на БП-тата с новите общи условия. Тази година съм ходил 3 пъти на презентации и мога да ви уверя, че има адски малко хора по 40-50 човека, от които 80 % са БП-та. Дори ребрандирането SCI -> Saveway и умопомрачителната експанзия не помага особено. Пастора втвърди тона дори към най-близките си ибрикчии, а имам информация, че Чанев, Делчев и Вл. Младенов си правят secret team, и стратегират бизнеса на тайни вечеринки по подобие на политиците ни. Забелязвам наченки на недоволство сред редовите БП-та, които лека полека започват да се освестват и да излизат от матрицата на облъчването, защото листите и чертежите на кратки презентации вече не помагат. Оказа се, че 10-те % от усвоения пазар в БГ се оказаха май 90% . Светльо и Станчо се чудят какви маймунджолъци да измислят, за да удължат живота на прогнилата пирамида. Със сигурност трябва да очакваме нови услуги и чудесии, предоставящи ни компанията. Искам да вметна за последно, че Станчо е откраднал на флашка целия софтуер и ноу-хау от Лайънес и двамата с пастора са много долни и лицемерни същества
Приходите на корпорацията обърнаха тренда си надолу в четвъртото тримесечие на 2013-та, и това не дава покой на алчния пастор и Шрек. Ограничават разходите, вдигат таргетите ( за БМВ - елит стар 2 вместо 1, за групов бонус 5000 евро вместо 500 евро и т.н.), разреждат презентациите по 2 пъти месечно вместо 4, надуват цената на ТК3 и като цяло започват да затягат примката около вратовете на БП-тата с новите общи условия. Тази година съм ходил 3 пъти на презентации и мога да ви уверя, че има адски малко хора по 40-50 човека, от които 80 % са БП-та. Дори ребрандирането SCI -> Saveway и умопомрачителната експанзия не помага особено. Пастора втвърди тона дори към най-близките си ибрикчии, а имам информация, че Чанев, Делчев и Вл. Младенов си правят secret team, и стратегират бизнеса на тайни вечеринки по подобие на политиците ни. Забелязвам наченки на недоволство сред редовите БП-та, които лека полека започват да се освестват и да излизат от матрицата на облъчването, защото листите и чертежите на кратки презентации вече не помагат. Оказа се, че 10-те % от усвоения пазар в БГ се оказаха май 90% . Светльо и Станчо се чудят какви маймунджолъци да измислят, за да удължат живота на прогнилата пирамида. Със сигурност трябва да очакваме нови услуги и чудесии, предоставящи ни компанията. Искам да вметна за последно, че Станчо е откраднал на флашка целия софтуер и ноу-хау от Лайънес и двамата с пастора са много долни и лицемерни същества
Ел Падре съди създателя на ФБ групата в качеството си на физическо лице и мрънкоти, че 7000 човека ежедневно му "сипвали" върху имиджа и доброто име, с което се ползвал в обществото. Освен това се засегнал и на фараонските колажи с неговия лик. На 26.03 се очаква шоу, но според мен ще има дежурното протакане и не изключвам възможността дори да оттегли тъжбата си. Не е в негов интерес да се шуми около пирамидата, освен ако не крои поредния пъклен план да използва делото като оправдание пред злощастните БП-та, да обвини съдебната система и да сложи катинара окончателно, с което да сложи и край на веселбата по форумите
Делото със сигурност ще го пратят на 2-ра инстанция - БГ Съд и те са пирамида и колкото по-нагоре се ходи, толкова повече разходи да си зобят.
Демек, кой ще издъхне първи финансово и ще свърши кинти за дело.
П.П. По принцип е пълно самоубийство Падрето да се захваща за думата пирамида, защото с 2 вещи лица и няколко свидетели ( 5-6 ) и абсолютно ще се докаже, че е чиста пирамида
Някой по-запознат може ли да информира как така падрето се е захванало да съди организатора на фейсбук-групата против пирамидата Не е ли в Германия да съзерцава глобалното-интергалактическо разрастване? Какво прави в Пловдив по съдилищата??? Да не са намалели нещо приходите пак?
Ел Падре съди създателя на ФБ групата в качеството си на физическо лице и мрънкоти, че 7000 човека ежедневно му "сипвали" върху имиджа и доброто име, с което се ползвал в обществото. Освен това се засегнал и на фараонските колажи с неговия лик. На 26.03 се очаква шоу, но според мен ще има дежурното протакане и не изключвам възможността дори да оттегли тъжбата си. Не е в негов интерес да се шуми около пирамидата, освен ако не крои поредния пъклен план да използва делото като оправдание пред злощастните БП-та, да обвини съдебната система и да сложи катинара окончателно, с което да сложи и край на веселбата по форумите
Коментар