IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
    То даже и адвокат Лостов няма, всичко е измишльотина на Шльоко Черкезов от Попово, представител на Монсанто за света. Адвоката на падрето по делото се казва Валери Петров и видимо не му беше приятно, че е там и че трябва да води това безсмислено дело.... все пак разбираемо като се има предвид, че основното му доказателство беше принтирана картинка с колаж на фараон
    Има адвокат Костов и даже казва едно две изречения в този репортаж на НОВА ТВ. http://novanews.bg/news/view/2014/03...0%B2-facebook/ Адвоката Костов е втория адвокат на пастора по това дело за клевета срещу Коцето и в репортажа го изписаха като адвокат Атанас Иванов. Ето го и на този линк любимеца на доХтура Черкезов, адвокат Костов http://www.iusauthor.com/Biografiya-...as-Kostov.html
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Според мен падрето стяга куфарите вече. Нищо не може да направи, всички медии го надушиха и каквото и да се случи свързано със СЦИ ще му се лепка все на него.

Предполагам нахални журналисти ще го причакват тези дни за интервю.
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Поискаха война, получиха я, и когато настана момента на битката, вдигнаха бялото знаме. Толбухинският проповедник сгъна байряка, поради що имал работа, другите двама ...... Петров и Костов искали да сплашат и да морализират Константин и FB групата. Алоооо, да не сме 85 година, да ни налагате цензура, да наричаме нещата с истинските им имена. Дайте да водим съдебна битка,че такива интересни неща са събрани срещу Не-пирамидата,че ще има да обясняваме, кое е ляв и десен крачол,кое е продукт и кое не е, колко печелим от продажба на карти и колко от продажба на Бизнес-център. Ама присъствието на финансови специалисти ще е задължително.Готови сме за битка. Вие готови ли сте? Защото наближава.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Пошегувал се е п-р Петров според мен, той дарява живот и никога не отнема такъв. Събрал е стотици двойки през живота си.
          Другия вариант е някой хейтър да пише от профила му, на мен ми замириса нещо, дано не е работа Сребролин, че тогава лошо му се пише.
          Докторе на Вас не ви ли бяха хакнали профила също? Не трябва да се толерира такъв вид тероризъм, ако бях на Вас бих сезирал прокуратурата неимоверно, все пак не всички сме длъжни да сме великодушни като пастора
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Ъъъ, с това в полицията и падрето ще има много да обяснява.
            Губи контрол, да напише такава глупост във фейса.
            Пошегувал се е п-р Петров според мен, той дарява живот и никога не отнема такъв. Събрал е стотици двойки през живота си.
            Другия вариант е някой хейтър да пише от профила му, на мен ми замириса нещо, дано не е работа Сребролин, че тогава лошо му се пише.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
              хахаха, култово, вижте какво ми попадна преди малко, един приятел, който е добавил падрето във фейсбука ми го пейстна по скайпа от профила на падрето Полюбувайте се малко на духовното великодушие на смешника и защо не бил решил да осъди админа на фейсбук групата:
              "Във връзка с поредното насаждане на невярна информация и медийна манипулация

Скъпи приятели,

Свидетели сме на поредния не професионализъм , липса на каквато и да било етика и морал в медийното пространство.

Избора на ценности и принципи е право на всеки.
              Но подмяната на истината с лъжата е загуба за всички.

Живеем в свят, в който е нормално суверенна държава пред лицето на целия свят да бъде ограбена и завладяна. В 21 век!!!

Не се чудете!

Това, което се случва със Saveway в медийното пространство е нормално.

Да!

Нормално е да крадеш 25 години народа и държавата и все още да си от добрите политици, които сочат светлото бъдеще.

Нормално е три часа да се запознаваш с модела на работа на една невероятна компания, да останеш впечатлен, напишеш констативен протокол, че нямаш забележки и накрая да се „объркаш“ и издадеш заповед, че нещо не е наред.

Нормално е да взимаш интервю, в което осъзнаваш и разбираш гениалността на идеята, развитата технология, процеси и управление на пазарно чудо и накрая да заявиш, че е финансова схема и авторите й са мошеници.

Нормално е да клеветиш и насаждаш омраза с цинизъм и простащина и да си герой борещ се за истината.

Скъпи приятели,
              Welcome to the club! В България всичко е нормално!

Ето защо аз искам да бъда Не-нормален!

Искам да съм не-нормално неподправен, не-нормално честен, не-нормално открит, не-нормално прозрачен, не-нормално вежлив, не-нормално порядъчен, не-нормално истински..

Искам да съм не-нормално вярващ в доброто, не-нормално вярващ в хората, не-нормално вярващ в мечтата си, не-нормално вярващ в бъдещето.

Искам да съм не-нормално посветен на успеха на другите и не-нормално посветен на промяната на света.

Признавам си, простете ми, аз просто съм пристрастен Не-нормалник!

Между другото. Днес, случайно трябваше да избирам.

Да бъда нормален като допусна на някой да му счупят главата и да го съдя до дупка с чувство на отмъщение и реваншизъм или бъда не-нормален,.... отново!

Избрах второто. Защо?

Защото съм пристрастен....! Завършен Не-нормалник!

В този нормален свят не очаквам не-нормална присъда, затова моята вяра ме учи да предам делото си на Великия Съдия.
              Неговата присъда ще е справедлива.
              Повярвайте ми, страшно е да попаднеш в ръцете Му!

Някои от вас /които не ме познават добре/ е възможно да си помислят, че отстъпвам назад.

О, не! Просто се засилвам!

И така,

Златото се пречиства през огън.
              Радвайте се на тези предизвикателства, защото нищо друго, но изпитанията изграждат нашата личност и характер.

Някой беше казал / за съжаление/, че когато хората се отказват от мечтите си, конкуренцията по пътя към успеха е по-малка!

Не се отказвай Не-нормалнико!
              Твоят час удари!

С обич:
              Светослав Петров

P.S. Да, забравих...;–)
              Не ме занимавайте с глупости. Имам работа да върша!"
              Чиста проба евтин популизъм, примесен с патетични нотки от есе на седмокласник. Трябва да си много елементарен, за да се вържеш на такава простотия. Или да си орле, родено в кокошарник.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                Явно се тресе горкото от "праведна" и "бого-вдъхновена" злоба към гадните хулници и неверници хахаха

Коментар

• Много драматично го представя пред зомбитата си, но в края на краищата падрето напълни гащите пред това, което можеше да излезе наяве при едно продължително съдебно дело. То и сега го отнесе здраво по медиите, наглото копеленце.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение

Да бъда нормален като допусна на някой да му счупят главата и да го съдя до дупка с чувство на отмъщение и реваншизъм или бъда не-нормален,.... отново!

Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• хахаха, култово, вижте какво ми попадна преди малко, един приятел, който е добавил падрето във фейсбука ми го пейстна по скайпа от профила на падрето Полюбувайте се малко на духовното великодушие на смешника и защо не бил решил да осъди админа на фейсбук групата:
                      "Във връзка с поредното насаждане на невярна информация и медийна манипулация

Скъпи приятели,

Свидетели сме на поредния не професионализъм , липса на каквато и да било етика и морал в медийното пространство.

Избора на ценности и принципи е право на всеки.
                      Но подмяната на истината с лъжата е загуба за всички.

Живеем в свят, в който е нормално суверенна държава пред лицето на целия свят да бъде ограбена и завладяна. В 21 век!!!

Не се чудете!

Това, което се случва със Saveway в медийното пространство е нормално.

Да!

Нормално е да крадеш 25 години народа и държавата и все още да си от добрите политици, които сочат светлото бъдеще.

Нормално е три часа да се запознаваш с модела на работа на една невероятна компания, да останеш впечатлен, напишеш констативен протокол, че нямаш забележки и накрая да се „объркаш“ и издадеш заповед, че нещо не е наред.

Нормално е да взимаш интервю, в което осъзнаваш и разбираш гениалността на идеята, развитата технология, процеси и управление на пазарно чудо и накрая да заявиш, че е финансова схема и авторите й са мошеници.

Нормално е да клеветиш и насаждаш омраза с цинизъм и простащина и да си герой борещ се за истината.

Скъпи приятели,
                      Welcome to the club! В България всичко е нормално!

Ето защо аз искам да бъда Не-нормален!

Искам да съм не-нормално неподправен, не-нормално честен, не-нормално открит, не-нормално прозрачен, не-нормално вежлив, не-нормално порядъчен, не-нормално истински..

Искам да съм не-нормално вярващ в доброто, не-нормално вярващ в хората, не-нормално вярващ в мечтата си, не-нормално вярващ в бъдещето.

Искам да съм не-нормално посветен на успеха на другите и не-нормално посветен на промяната на света.

Признавам си, простете ми, аз просто съм пристрастен Не-нормалник!

Избрах второто. Защо?

Защото съм пристрастен....! Завършен Не-нормалник!

В този нормален свят не очаквам не-нормална присъда, затова моята вяра ме учи да предам делото си на Великия Съдия.
                      Неговата присъда ще е справедлива.
                      Повярвайте ми, страшно е да попаднеш в ръцете Му!

Някои от вас /които не ме познават добре/ е възможно да си помислят, че отстъпвам назад.

О, не! Просто се засилвам!

И така,

Златото се пречиства през огън.
                      Радвайте се на тези предизвикателства, защото нищо друго, но изпитанията изграждат нашата личност и характер.

Някой беше казал / за съжаление/, че когато хората се отказват от мечтите си, конкуренцията по пътя към успеха е по-малка!

Не се отказвай Не-нормалнико!
                      Твоят час удари!

С обич:
                      Светослав Петров

P.S. Да, забравих...;–)
                      Не ме занимавайте с глупости. Имам работа да върша!"

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        Много от БП се отрекоха от тези дяволски коли БМВ-тата, защото са със задно предаване и предизвикват множество катастрофи и много човеци берат душа заради това.
                        Забелязах го, Черкезов. Едно челно ударено такова с прясно свалени брандови лепенки се продава в немското Мобиле за 19 000 ойро със забележката, че колата се намира в България. Да ти припомня ли името на фирмата -реален собственик, която го продава? Ке паса? Беемветата са фейк, щото даже и на СЦИ не са собственост , офисът в Берлин е фейк, разрастването в Европа е фейк(бавят се картите нещо), колко залагаш, че и доходите на горните нива БнПса фейк, при положение, че Елит Стар 1 нЕма пари да си сипе нафта? С малки съкращения тук едно ЛС от осъзнал се бизнес-партньор:

...след това един от топ лидерите ми наля 3000 бимберици, за да вдигне ранга на друг, който да вземел баварец и да затвърди елит стар 1...
                        уговорката ни е да му върна парите като ги изкарам от сци, а това не виждам да се случи в близкия век...

Ще се окаже май, че сичкото Елит Стар реинвестира печалбите си в кухи бизнесцентрове...мисля аз? О, Понци наш, който си на небесата...

Коментар

• Пирамидата вън от България!

Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                            Много от БП се отрекоха от тези дяволски коли БМВ-тата, защото са със задно предаване и предизвикват множество катастрофи и много човеци берат душа заради това.
                            Братко, тук не си струва да правим рекрутиране за нашата кауза, "България свободна от БМВ със задна предавка" Повечето човеци няма да ни разберат, ако не са загубили близак от злополука с БМВ.
                            П.П.
                            За хората незнаещи какво означава този термин, ще дам пример: ако сме в бизнеса с тарговия:
                            За да ни дадат хората парите си трябва да ни се доверят.Съществува цяла система правена от психолози.Това се нарича рекрутиране/вербовка/.

Коментар

• Кой каза,че спирам-Черкезов к*рво,Черкезов к*рво,,Черкезов к*рво

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              П-р Петров никога не е имал истинско намерение да съди човеците, просто искаше да даде един урок по храброст, съчувствие и мъжество на изстрадалите български човеци от порочната фейсбук група, пълна с грешници!!
                              След това дело, вече никой не може да си помисли да прави колажи и да се подиграва с братството и западно германскиа Холдинг, защото следващият път няма да има фарс а съдебно разглеждане от берлинскиа съд в Шарлота.
                              Гледай сега дали спираме!
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                                Тва е върло интересно. Павлик Филипов, Елит Стар 1 с доходи 10 бона на месец и "собственик" на БМВ за 50 000 ойро търси едно място за пътуване в кола от Търново за Севлиево?

Коментар

Working...
                                X