IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    По отношение на църквите, там всичко е точно и никой не може копче да каже.
    Всички дарения към църквата могат да се регистрират като ежемесечен христянски десятък. Затова си мисля че момчето си изпусна нервите накрая и сега ако п-р Петров реши да го съди, адвокат Костов ще го закове без да му мигне окото и без да му трепне химикалката.
    Значи викаш останалото е лъжа и измама, ама поне сектата е читава?
    Пък тоз страшен Лостов досега веднъж го видяхме да плюнчи един голям черен химикал и после да се чуди как да се отърве от резултата. А и защо ли ми се струва, че не беше точно химикал голямото черно наплюнчено нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Зависи - може Падре и Плехун да са ги прецакали с авал и авалат - тогава лизинг ще е най-вероятно финансов, но с поръчител ( бай балък ).

Т.е. като падне месечния таргет за вноските, те да прибират возилото и да го дават на следващия балама и пак да му побутват документи да става авалист

П.П. Със сигурност го превъртат през друга фирма тогава бонусната им система за возилата.
      Аз само не мога да разбера вие сериозно ли мислите, че тези двамата пал..., искам да кажа бизнесмени, са измислили цялата тази схема?

P.S. : Btw, Падре и Плехун много им отива

Коментар

Тази реплика ще му навлече ново дело за убида на верска и расова основа.
        Е, що, в неговите очи е поп-ментак

Дзак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
          След като Пахтулева, най-верната духовна застъпница на НХЦ от месец и половина нищо не е споделяла за Холдингите, нещата не са добре.
          https://www.facebook.com/krassy.palhuteva
          Отделно си е изтрила Saveway от профила, и е написала нещо друго за месторабота Пастора направо да я уволнява, голямо предателство от уж верен до гроб човек.
          Защо никой от БП-тата не е коментирал на стената си във фейсбук нищо по темата с медийните им изяви последните дни? Мога да гледам стените на няколко от БП-тата на високите нива и ни вопъл, ни стон.
          Сигурно чакат изказването на пастора и Плешо през седмицата, че да могат всички да започнат дружно да повтарят каквото са им казали.

Коментар

Като дойдат 1000 правоверни пловдичани в съдебната зала, ще оборят това за попа ментак...
            Бавно мислиш, Черкезов...и криво. Поп-музика, поп изпълнител, поп ментак...капиш?

...Сред хората, инвестирали в компанията, обещаваща бързо забогатяване, има известни лекари, адвокати, полицаи, бизнесмени и директори на държавни структури...

Един от тия директори на държавни структури случайно дали не е директорът на Драматичния Театър в Пловдив, един от първите търговски партньори на ПиАрмидата? Щото мен едно недоучено БП ме убеждаваше по едно време, че нямало как ПиАрмидата да е пирамида, щом държавният театър и бил партньор...

Коментар

• След като Пахтулева, най-верната духовна застъпница на НХЦ от месец и половина нищо не е споделяла за Холдингите, нещата не са добре.
              https://www.facebook.com/krassy.palhuteva
              Отделно си е изтрила Saveway от профила, и е написала нещо друго за месторабота Пастора направо да я уволнява, голямо предателство от уж верен до гроб човек.
              ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• SCI / Saveway е умряло куче за мен, мисля да насоча енергията си към по-важни неща.

Поздравления за упорството на всички тук!
                Черкезов, ти получаваш и виртуално потупване по рамото
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                  Сигурен ли си? Колко трудно се доказва "поп-ментак?"Щото кой предполагаше в съдебна зала да се извадят убедителни доказателства, че някой си е кандидат-марсианец, ама на, човек се учи докато е жив
                  Като дойдат 1000 правоверни пловдичани в съдебната зала, ще оборят това за попа ментак. Плюс това има снимков материял от водно кръщене с над 50 човека в реката с вода до кръста, което доказва че п-р Петров си е нормален, действащ свещенодеец и духовник.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

...момчето си изпусна нервите накрая и сега ако п-р Петров реши да го съди, адвокат Костов ще го закове без да му мигне окото и без да му трепне химикалката.
                    Сигурен ли си? Колко трудно се доказва "поп-ментак?"Щото кой предполагаше в съдебна зала да се извадят убедителни доказателства, че някой си е кандидат-марсианец, ама на, човек се учи докато е жив
                    Attached Files

Коментар

Идеално!

Защо ли си мисля, че и това дело ще загуби, ама ще си съсипе и т.нар. "църква" Жътвата - ли беше?
                      Ами тя жътвата мина

Коментар

Идеално!

Защо ли си мисля, че и това дело ще загуби, ама ще си съсипе и т.нар. "църква" Жътвата - ли беше?
                        По отношение на църквите, там всичко е точно и никой не може копче да каже.
                        Всички дарения към църквата могат да се регистрират като ежемесечен христянски десятък. Затова си мисля че момчето си изпусна нервите накрая и сега ако п-р Петров реши да го съди, адвокат Костов ще го закове без да му мигне окото и без да му трепне химикалката.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Идеално!

Коментар

Тия от НоваТВ много зле като журналисти - общо взето отбиха номера, демек запълниха ефирно време.

Поне пича накрая завърши, че - Няма как поп-ментак да го учел на морал

Коментар

• Първоначално изпратено от Sh00tHer Разгледай мнение
                              Правилно ли съм разбрал, че пастора и станчо вече са извън България?
                              Стига си навявал порочни мисли сред БЧ. Най-вероятно са в Берлин.
                              Понеже и аз съм извън Българиа, дали е окупация от имало БЧ пред Нова тази сутрин?

Коментар

• ЕТО ВИ И РЕПОРТАЖА ЗА ПИРАМИДАТА ПО НОВА ТВ

ЗА КОЙТО НЕ ГО Е ГЛЕДАЛ ТАЗИ СУТРИН http://novanews.bg/news/view/2014/03...5%D0%BD%D0%B8/
                                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Working...
                                X