Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеБаш в немското посолство е рвгистрирана. Велик лидер Али, ти ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеМаги,компанията не е пирамида -регистрирана е в НАП и в Немското посолство,има данъчно приключване.За 20013 -та година бяха раздадени 10 милиона бонуси както обеща г-н Рангелов.Германия е с едно от най-строгите законодателства в света и там е немислимо компания да развива дейност във вреда на клиентите си и е абсурдно някой да се старае да сее съмнения в легитимността на бизнесмодела, който налагаме при положение, че властите в Германия и Германските експерти са признали дейността на фирмата след близо едногодишен мониторинг на всички финансови потоци и процеси в нея.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеНе,но и честно казано БМВ-то не ме вълнува за разлика от хилядите мои млади и по-стари колеги.Аз съм реалист и се стремя към един стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно.А съгласете се,с тези пари ще мога да си позволя лизинга на един нов Форд Мондео примерно,защо е нужно да робуваме на елитните немски марки,нищо че компанията е немска.
Д-р Черкезов
Първо опитай с товаМоже и да комбинираш пасивен и активен доход
Коментар
-
Не,но и честно казано БМВ-то не ме вълнува за разлика от хилядите мои млади и по-стари колеги.Аз съм реалист и се стремя към един стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно.А съгласете се,с тези пари ще мога да си позволя лизинга на един нов Форд Мондео примерно,защо е нужно да робуваме на елитните немски марки,нищо че компанията е немска.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеЗащото не пазарува,за да печели и не реализира директни продажби на Бизнес класовете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМеко, като сте толва коректни, защо Черкезов няма БМВеДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМеко, като сте толва коректни, защо Черкезов няма БМВеАко Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Маги,компанията не е пирамида -регистрирана е в НАП и в Немското посолство,има данъчно приключване.За 20013 -та година бяха раздадени 10 милиона бонуси както обеща г-н Рангелов.Германия е с едно от най-строгите законодателства в света и там е немислимо компания да развива дейност във вреда на клиентите си и е абсурдно някой да се старае да сее съмнения в легитимността на бизнесмодела, който налагаме при положение, че властите в Германия и Германските експерти са признали дейността на фирмата след близо едногодишен мониторинг на всички финансови потоци и процеси в нея.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Просто всички трябва кристално ясно да разберат , че говорим за ПИРАМИДА а не за млм бизнес . Тук няма нито продукт нито пасивен доход.
Изрично в общите условия на пирамидата е записано , че потенциалния пасивен доход се анулира ако не правите нови продажби.
Толкова ви е зомбирал пастора , че не смятате а вече сигурно и не можете да четете.
Меко , бягай далеч от СЦИ докато все още не са ти изпили и останалия мозък!
Коментар
Коментар