IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
    Не,но и честно казано БМВ-то не ме вълнува за разлика от хилядите мои млади и по-стари колеги.Аз съм реалист и се стремя към един стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно.А съгласете се,с тези пари ще мога да си позволя лизинга на един нов Форд Мондео примерно,защо е нужно да робуваме на елитните немски марки,нищо че компанията е немска.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
      Баш в немското посолство е рвгистрирана. Велик лидер Али, ти ли си?
      Немското посолство се явява като последна инстанция. Ти нищо не разбираш

Коментар

• Понякога, направо се държа за корема от смях като чета тук.

Коментар

Маги,компанията не е пирамида -регистрирана е в НАП и в Немското посолство,има данъчно приключване.За 20013 -та година бяха раздадени 10 милиона бонуси както обеща г-н Рангелов.Германия е с едно от най-строгите законодателства в света и там е немислимо компания да развива дейност във вреда на клиентите си и е абсурдно някой да се старае да сее съмнения в легитимността на бизнесмодела, който налагаме при положение, че властите в Германия и Германските експерти са признали дейността на фирмата след близо едногодишен мониторинг на всички финансови потоци и процеси в нея.
          Баш в немското посолство е рвгистрирана. Велик лидер Али, ти ли си?
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Не,но и честно казано БМВ-то не ме вълнува за разлика от хилядите мои млади и по-стари колеги.Аз съм реалист и се стремя към един стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно.А съгласете се,с тези пари ще мога да си позволя лизинга на един нов Форд Мондео примерно,защо е нужно да робуваме на елитните немски марки,нищо че компанията е немска.
            Цитат : Осигурявам работа и активни доходи на закъсали бизнес членки от корпорациата, става въпрос за работа на beach bar в Слънчев бряг. Осигурени твърда заплата + процент + спане. За повече инфо на лично!

Д-р Черкезов

Първо опитай с това Може и да комбинираш пасивен и активен доход

Коментар

• Не,но и честно казано БМВ-то не ме вълнува за разлика от хилядите мои млади и по-стари колеги.Аз съм реалист и се стремя към един стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно.А съгласете се,с тези пари ще мога да си позволя лизинга на един нов Форд Мондео примерно,защо е нужно да робуваме на елитните немски марки,нищо че компанията е немска.
              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Защото не пазарува,за да печели и не реализира директни продажби на Бизнес класовете.
                А на теб дадоха ли БМВ?
                Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Меко, като сте толва коректни, защо Черкезов няма БМВе
                  Защото отказах да промотирам и налагам бизнес плана в Пакистан и ИслЯмабат.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Защото е масов психолог, маркетингов гений и неотразим промотър.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Меко, като сте толва коректни, защо Черкезов няма БМВе
                      Защото не пазарува,за да печели и не реализира директни продажби на Бизнес класовете.
                      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Меко, като сте толва коректни, защо Черкезов няма БМВе

Коментар

• Осигурявам работа и активни доходи на закъсали бизнес членки от корпорациата, става въпрос за работа на beach bar в Слънчев бряг. Осигурени твърда заплата + процент + спане. За повече инфо на лично!

Д-р Черкезов
                          Attached Files
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Маги,компанията не е пирамида -регистрирана е в НАП и в Немското посолство,има данъчно приключване.За 20013 -та година бяха раздадени 10 милиона бонуси както обеща г-н Рангелов.Германия е с едно от най-строгите законодателства в света и там е немислимо компания да развива дейност във вреда на клиентите си и е абсурдно някой да се старае да сее съмнения в легитимността на бизнесмодела, който налагаме при положение, че властите в Германия и Германските експерти са признали дейността на фирмата след близо едногодишен мониторинг на всички финансови потоци и процеси в нея.

Коментар

• Няма по голям промотар а Корпорацията от Черкезов, а още няма БМВе

Коментар

• Просто всички трябва кристално ясно да разберат , че говорим за ПИРАМИДА а не за млм бизнес . Тук няма нито продукт нито пасивен доход.

Изрично в общите условия на пирамидата е записано , че потенциалния пасивен доход се анулира ако не правите нови продажби.

Толкова ви е зомбирал пастора , че не смятате а вече сигурно и не можете да четете.

Меко , бягай далеч от СЦИ докато все още не са ти изпили и останалия мозък!

Коментар

Working...
                                X