Радо 42, най-добре заповядайте на на презентация или се свържете с колегите,пуснали обяви в Продавалник.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеИмам усещането , че не се разбираме нещо. "Добре дошли - дайте 50 лв.", или "Ето ти Бизнес клас на достъп - дай 2000 Е" ми звучи леко , несериозно , недостойно !!
Аз лесно ще ви ги дам , но какво получавам срещу тях ? И какво мога да правя с това , дето ще ми дадете срещу тези пари ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеПродуктите са Пакет Добре дошли за 50 лв и три вида Личен софтуер(Бизнес класове) с различни нива на достъп,като таванът е 2000 евро за най-скъпия.Отстъпките са от пазаруването със Сейвкард в около 2000 търговски обекта в страната.Допълнително удобство е услугата потребление,което се случва навсякъде около нас.Моля не ме разбирайте погрешно,не се опитвам да продавам,просто отговарям на въпросите.
"Услугата потребление " е нещо , което само вие предлагате или се предлага и на други места ? Т.е. мога ли да потребявам и продукти на друг доставчик или съм задължен само към вашите маркет - мениджъри ?
Имам усещането , че не се разбираме нещо. "Добре дошли - дайте 50 лв.", или "Ето ти Бизнес клас на достъп - дай 2000 Е" ми звучи леко , несериозно , недостойно !!
Аз лесно ще ви ги дам , но какво получавам срещу тях ? И какво мога да правя с това , дето ще ми дадете срещу тези пари ?
Коментар
-
meko, братко, ще те помоля когато пишеш в най-инвесторския форум на Балканите, и защитаваш най-светлата и иновативна пловдиска компания на земята, да не споделяш личните си стремежи и предпочитания за това какво си мечтаеш да си купиш.
Смисъла на корпорациата, холдингите и братството , стремежа и завета на пастор Петров е в най-скоро време да направим всички хора на планетата финансово независими!!!!!!!! А това ще стане само и единствено когато всички Членове на корпорациата мислят като един, а именно за другите, не за себе си и собствените материални желаниа.
Прикчам това кълбо, с горещата молба всички партньори да си го закачат по стените там където живеят, това да им напомня че имат висша цел, да преборим световната бедност. Този съвет ще ни измъкне от духовната ни нищета и егото ни.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Продуктите са Пакет Добре дошли за 50 лв и три вида Личен софтуер(Бизнес класове) с различни нива на достъп,като таванът е 2000 евро за най-скъпия.Отстъпките са от пазаруването със Сейвкард в около 2000 търговски обекта в страната.Допълнително удобство е услугата потребление,което се случва навсякъде около нас.Моля не ме разбирайте погрешно,не се опитвам да продавам,просто отговарям на въпросите.Last edited by meko; 23.05.2014, 23:14.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение...това е една модерна софтуерна и продуктова МЛМ компания все пак...
С каква отстъпка ще ми го продадете и има ли ценови таван за крайни клиенти ?
Коментар
-
meko, братко, според мен тези които цитират мечо пух, за създаване на детски имидж на Холдингите, трябва да се санкционират с по 500 евро, при повторно нарушение 1000 евра и тн. докато се научат че това не им е детската градина, въпреки че г-н Еленко Ангелов често ни сравнява с индиговите деца. Може да сме деца по изначална природа, както и по детски обичаме веселието и разтухата, но всеки знае че всъщност сме великани на финансовите пазари и дори си мисля че Ванга тропайки гневно по масата викайки "Ке бидат пловдичани" е предсказала за идването на мускетарския ни Ореден.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеmeko, зарежи ги тези несретници, те никога не са имали честа да бъдат поканени да членуват в братство. Те не знаят какво е кръв за кръвта, и чест за честа. Те са от новото поколение което ще ни затрие като нациа и баба Ванга е предсказала за него.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
meko, зарежи ги тези несретници, те никога не са имали честа да бъдат поканени да членуват в братство. Те не знаят какво е кръв за кръвта, и чест за честа. Те са от новото поколение което ще ни затрие като нациа и баба Ванга е предсказала за него.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеЗащо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеЗащо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?
сега се смея на червеното
Коментар
-
Защо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНемското посолство се явява като последна инстанция. Ти нищо не разбирашДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар