Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Приатели, разглеждайки фейсбук приятелите си се натъкнах на тази снимка, която ме разтърси и последните резерви, които имах към корпорацията. Сега осъзнах, че ние сме нещо повече от фирма или фамилия, братство или учение. Saveway се е превърнал в отличителен отпечатък за човеците. Saveway не е просто част от икономиката на един народ, а е част от биологията - това е ГЕНЕТИКА. Saveway залага генетичен материал във всеки един от силно вярващите и ги доближава до Бог, както на тях самите, така и на децата им точно както само генетичните отличителни знаци могат.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Eй, дочакахме значи, официалният, одобрен от Него за гледане от вярващи, вариант на пресконференцията:
https://www.youtube.com/watch?v=S4inp9YcrQc#t=1511
Открийте разликите
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТа, за 2 часа висяха на 1-но кафе или чайче.
П.П. Викам - ей, т'ва е - "бизнеса" - даже не могат да стоят в тях, че ще харчат ток
НО щом имат пари за бизнес ден по 50-100 лв ще съберат, ако трябва ще вземат на заем, ще пропуснат един ден. (то и без това след 2 години повтаряне на едни и същи глупости няма да е голяма загуба).
Коментар
-
Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнениеНачи ако ще раздавате пари може ли и аз да се запиша, ще поема таз тежка карма
Един път Krisana ме убеди да работя про боно и после други им пратиха фактура за "рекламна дейност" (а моята фактура нямаше да е за 1 лв)
Та, той както е главния финансист на Общината с над 20 милки бюджет се оказа, че го "канили" преди 2-3 месеца настоятелни тия гладници.
И аз само се изсмях и викам - Браус на тИбя - ха, гледай ся какво ще си поръчат.
Та, за 2 часа висяха на 1-но кафе или чайче.
П.П. Викам - ей, т'ва е - "бизнеса" - даже не могат да стоят в тях, че ще харчат ток
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеДокторе най-лесното е да и дадем БМВто и да се утрепе някъде с това задно предаване. Преди всички трябва да сме светли човеци, нищо, че тя ни е черна. По-скоро трябва да и се отворят очите за благодатите на вярата и топлината на учителя Петров. Все още имам вяра, че е останало и малко позитивно заредена карма в душата и.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПросперити, днес Божиновица от нейния профил намекна публично че иска от наште БМВ. Kris Bojinova "Аз лимузините ви ги харесвам отвътре, не обичам да се подпирам на тях "
Ако тя те изнудва, дай най-после да и купим една баварка и да миряса
П.П. На Божиновица, колкото деца да й направиш - все ще й малко, ама няма да ги роди на скъсаняци дали последните спестявания на бабите си на Падре и Плехун.
Чак се чудя тия как не ги е гръмнал някой досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПросперити, днес Божиновица от нейния профил намекна публично че иска от наште БМВ. Kris Bojinova "Аз лимузините ви ги харесвам отвътре, не обичам да се подпирам на тях "
Ако тя те изнудва, дай най-после да и купим една баварка и да мирясаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеИскам да ви осведомя, че някои агнета в този форум се оказаха вълци!!Изнудват ме за пари, за да прекратят очернянето на светлата ни компания и нашия учител Петров.
Ако това е цената за да се спре негативната кампания срещу нас - ще съберем пари от верните БЧ, но ви предупреждавам че такава тежка карма се чисти в порядъка на 3-4 човешки живота на една душа.
Един път Krisana ме убеди да работя про боно и после други им пратиха фактура за "рекламна дейност" (а моята фактура нямаше да е за 1 лв)
Коментар
-
Просперити, днес Божиновица от нейния профил намекна публично че иска от наште БМВ. Kris Bojinova "Аз лимузините ви ги харесвам отвътре, не обичам да се подпирам на тях "
Ако тя те изнудва, дай най-после да и купим една баварка и да мирясаДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнениеИскам да ви осведомя, че някои агнета в този форум се оказаха вълци!!Изнудват ме за пари, за да прекратят очернянето на светлата ни компания и нашия учител Петров.
Ако това е цената за да се спре негативната кампания срещу нас - ще съберем пари от верните БЧ, но ви предупреждавам че такава тежка карма се чисти в порядъка на 3-4 човешки живота на една душа.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Искам да ви осведомя, че някои агнета в този форум се оказаха вълци!!Изнудват ме за пари, за да прекратят очернянето на светлата ни компания и нашия учител Петров.
Ако това е цената за да се спре негативната кампания срещу нас - ще съберем пари от верните БЧ, но ви предупреждавам че такава тежка карма се чисти в порядъка на 3-4 човешки живота на една душа.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Кратко резюме от пресконференцията на SAVEWAY / SCI
1. Бизнеса на SAVEWAY е продажба на софтуер.
2. Единия съдружник имал опит от търговия на едро - продавал вино.
3. Другия съдружник е пастор протестант.
4. Спомена се думата "патентоваме" - лесно може да се провери дали това е лъжа или истина.
5. Даде се за пример привличането като партньор на Subway България. Събуей били много доволни от партньорството.
SAVEWAY / SCI, подготвяли експанзията си в другите страни, съвместно със Subway.
6. За да имате пасивен доход от SAVEWAY, трябвало здрава работа от 2 до 5 години.
7. Имало Бизнес Партньори, които погрешно си мислели, че SAVEWAY / SCI е пирамида и нищо не правели и чакали.
Коментар
Коментар