IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пастор Петров е над тези неща,той ни учи да си хвърлим CV -то, да разтоварим камилата от богатството си, да го оставим на съхранение при него и да влезем в Божието царство при великия мегалидер Павел (Апостол Павел,не Червенков). 48 - 57 мин.
    http://www.ustream.tv/recorded/43629730
    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
      Не знам дали се е прикачила. Не знам само защо са с автобус а не с БМВ-тата.
      На тез не 2000е ами 2ст няма да дам.
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Меко, поне Пастора да ви снима пред БМВетата

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
          Ултиматуми ли се поставят на независимите?
          Братко, аз ако бях на местото на Пастор Петров, не само ултиматум а лицеви опори и коремни преси щях да ви карам да правите, поне малко да възмажеете. Какви са тия лигави снимки дето си правите, трябва малко преса и бицепс да заголите, да може обикновен човек като ви види, да хлъцне и да се респектира.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
            Не ми се отваря по няква причина
            Не знам дали се е прикачила. Не знам само защо са с автобус а не с БМВ-тата.
            Attached Files

Коментар

• Ултиматуми ли се поставят на независимите?
              Attached Files
              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Ако някой грък е толкова прост, че да даде 2 бона евро след тази смешна презентация, значи си заслужава да му ги вземат
                Това вече сме го гледали в 10 различни варианта. Брънков за толкова години толкова ли няма умствения потенциал да измисли нещо ново?
                Че защо изобщо да мисли ? Те си карат по отработена американска схема - как се правят пари от секта.

Много ме е яд , че точно такива недорасли ментални инвалиди могат да поведат няколко хиляди овце към стригалницата

В същото време съм и горда , че само толкова им се вързаха защото когато нещо такова се пръкне в америка обикновено изгарят няколко стотин хиляди преди да ги окошарят

Коментар

Иначе ето го тима от милионери на Шопов по време на заветния тим билдинг.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Вижте тези лица излъчващи вид на стабилни бизнесмени с много житейски и бизнес опит. Как да не дадеш 4 бона на такива хора като ти ги поискат?
                  Не ми се отваря по няква причина
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Откривате ли разлика?
                    Attached Files

Коментар

• Иначе ето го тима от милионери на Шопов по време на заветния тим билдинг.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

Вижте тези лица излъчващи вид на стабилни бизнесмени с много житейски и бизнес опит. Как да не дадеш 4 бона на такива хора като ти ги поискат?

Коментар

Развиваме се и в Гърция,ето кратка презентация на гръцки: http://www.slideshark.com/Landing.as...&intk=87656500
                        Ако някой грък е толкова прост, че да даде 2 бона евро след тази смешна презентация, значи си заслужава да му ги вземат
                        Това вече сме го гледали в 10 различни варианта. Брънков за толкова години толкова ли няма умствения потенциал да измисли нещо ново?

Коментар

• Защо Падре не помисли за Черна гора и Албания

Коментар

• Развиваме се и в Гърция,ето кратка презентация на гръцки: http://www.slideshark.com/Landing.as...&intk=87656500

Коментар

Не е вярно това.Бизнесът в Сърбия бавно,но сигурно се разраства,еуфорията се пренася и там от един партньор-ударник,който за 2 месеца бе произведен в Стар 4.
                              Ама теб това какво те топли? Този партньор е завлекал 5-6 заблудени сърби и е докарал 20 бона на пастора. Естествено, че ще му дадат някакъв измислен ранг и мижав бонус да се мисли за голям. В крайна сметка си остават всички дребни мошеници, които ползват психологически трикове да вземат парите на хората с обещанията за охолен живот.

Коментар

• Не е вярно това.Бизнесът в Сърбия бавно,но сигурно се разраства,еуфорията се пренася и там от един партньор-ударник,който за 2 месеца бе произведен в Стар 4.

Коментар

Working...
                                X