IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
    Потвърждавам, току що писах на хотела. Не знаят за такова нещо. Баси цирка
    Колегата от пиар отдела, с тениската с надпис "ТВОРЕЦА".... е направил достояние тази тайна среща.

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    Attached Files
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Пиши на доня Иберийска да поеме националния отбор по волейбол, че тъкмо ги гледам и се ядосвам.

П.П. Знам, че ще й отнеме време за един крачол, ама само тя може да ги изведе на пътя към победите.
      В интерес на истината тя е бясна че са я давали по БНТ , но не за друго а защото е била пред договор с големи обекти, за малко да ги закрачоли.... и те след репортажа са се отказали, поне това прочетох от нейните кореспонденции с други БП.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Няма да отговоря, не искам Кенаров и Костов чрез немското посолство да ми повдигнат дело Все още Доня Еспаниа ме заплашва с адвокатите на лични по фейсбук, при положение че ти я обиди , не аз, просто се извиних от твое име. но не и се сърдя, всеки прави грешки в този живот.
        Пиши на доня Иберийска да поеме националния отбор по волейбол, че тъкмо ги гледам и се ядосвам.

П.П. Знам, че ще й отнеме време за един крачол, ама само тя може да ги изведе на пътя към победите.

Коментар

Марсианци ще има ли на секретната среща?
          Няма да отговоря, не искам Кенаров и Костов чрез немското посолство да ми повдигнат дело Все още Доня Еспаниа ме заплашва с адвокатите на лични по фейсбук, при положение че ти я обиди , не аз, просто се извиних от твое име. но не и се сърдя, всеки прави грешки в този живот.

Коментар

Не го знам обича ли да се боцка, ама швабката от хотела го отнесе с доживотна.

'двукат Лостуфф е новия Ей. Линкълн, а Падре новия Нелсон Мандела.

Плехун още се чудя кой е? Малко на Шрек мяза.
            Ако говориш за Светльо, по скоро може да се оприличи със Стиив Джобс, само дето нашия брат е по красив и пред него има шанс да сложи г-н Джобс в малкия си джоб, ако бизнес плана се реализира точка по точка, така както навремето Ванга е предсказала.

Коментар

Братко, добре ги избъзика човеците. Ясно е като бял ден че тази среща не е публична, а на нея са поканени подбрана част от немскиа политически и бизнес елит, включително посланиците на Г7, както и почетните прецедатели на клуба на Билдербергите и Рицарите на Малтийския орден от Малта.
              Ако в Германиа ще се правят публични лекции, на първо миясто ще бъде обявено във вестник Билд и телевизиите РТЛ и Прозибен.
              Марсианци ще има ли на секретната среща?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Ще си ги боде в гъзъ ли?
                Не го знам обича ли да се боцка, ама швабката от хотела го отнесе с доживотна.

'двукат Лостуфф е новия Ей. Линкълн, а Падре новия Нелсон Мандела.

Плехун още се чудя кой е? Малко на Шрек мяза.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                  Не знам за каква презентация в Берлин бълнувате. Днес мой приятел се е свързал с въпросния хотел и оттам му отговорили,че нямат информация за такава презентация в техния хотел.Как някой в България обявява събитие в Берлин,за което самият хотел домакин не знае 3 дни преди провеждането му? Ето,който знае немски може и сам да попита.
                  Братко, добре ги избъзика човеците. Ясно е като бял ден че тази среща не е публична, а на нея са поканени подбрана част от немскиа политически и бизнес елит, включително посланиците на Г7, както и почетните прецедатели на клуба на Билдербергите и Рицарите на Малтийския орден от Малта.
                  Ако в Германиа ще се правят публични лекции, на първо миясто ще бъде обявено във вестник Билд и телевизиите РТЛ и Прозибен.

Коментар

'двукат Лостуфф точи химикалките
                    Ще си ги боде в гъзъ ли?
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Потвърждавам, току що писах на хотела. Не знаят за такова нещо. Баси цирка
                      'двукат Лостуфф точи химикалките

Коментар

• Падре ги лъже както си иска и те идиотите вярват

Коментар

• Падре може да провежда секретна операция в Германия

Коментар

• Потвърждавам, току що писах на хотела. Не знаят за такова нещо. Баси цирка
                            Last edited by Jason_Thorn; 07.06.2014, 20:42.

Коментар

• Не знам за каква презентация в Берлин бълнувате. Днес мой приятел се е свързал с въпросния хотел и оттам му отговорили,че нямат информация за такава презентация в техния хотел.Как някой в България обявява събитие в Берлин,за което самият хотел домакин не знае 3 дни преди провеждането му? Ето,който знае немски може и сам да попита.
                              Attached Files
                              Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Не ги раздавам аз, ако искаш да знаеш отворил съм тема във форума с предложение за забрана на тези коли на територията на България.

------------------------------------
                                Братя и сестри, дъщери и майки!
                                Най-сетне презентация в Берлин!!! Няма да се спи! Най-после Немеца е покорен! Пишем история и доказваме на Европа защо сме Немска корпорациа и Холдинг!!!Малеййй ши закрачолвам немци скоро, усещам! Да живей! Deutschland uber alles!!!Gott mit uns!
                                https://www.facebook.com/permalink.p...00004243475819
                                ВУНДА БА!
                                А бизнес-презентация в Берлин.Сега му е майката немските журналисти да налазят залата и да се облещят , като почнат нашите хубавци да прожектират триъгълните фигури на екрана. Ще има Oh Mein Gott! Das ist eine bulgarische Finaz-Pyramide

Коментар

Working...
                                X