IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Ти по добре организирай среща на Петров и Станчо с Марин, за общи съвместни действия между двете империи във финансовия сектор а защо не и в други области.
    По-скоро трябва да обединим обектите ни включени в SCI с тези на GraboClub-VivaClub, че току-виж ако не сме с тях, може да ни ударят лошо.

Коментар

Ти по добре организирай среща на Петров и Станчо с Марин, за общи съвместни действия между двете империи във финансовия сектор а защо не и в други области.
      Да бе, ще се занимава Марин със Станчо и Пасторанчо
      А и нямам нищо общо с ТИМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Е ти нали купуваш пакети на едро
        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
          Ние се развиваме, ние растем, ние даже правим 2 презентации по едно и също време.

Презентациите на SCI за днес:
          14.08.2013 гр. Пловдив 19:00 часа
          14.08.2013 гр. Варна 19:00 часа

Лошото само е, че така автопарка ни от BMW-та пред залите за презентации изглежда два пъти по-малък
          План има да се гони. Ама балъците май са на приключване

Коментар

• Ние се развиваме, ние растем, ние даже правим 2 презентации по едно и също време.

Презентациите на SCI за днес:
            14.08.2013 гр. Пловдив 19:00 часа
            14.08.2013 гр. Варна 19:00 часа

Лошото само е, че така автопарка ни от BMW-та пред залите за презентации изглежда два пъти по-малък

Коментар

• Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнение
              Изобщо не се записвайте никъде ,по добре идете на море с някоя кака и си изкарайте добре ,отколкото да влизате във някаква мега ултра иновативна и вълшебна схема пълна със цветен прашец и цветни фантазии
              На море винаги можеш да отидеш и да си изхарчиш парите за ниско-качествена блок маса и евтина жена.
              Но да вземеш осъзнато решение да си закупиш бизнес пакет, не всеки го може.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Аз отдавна предлагам да пуснат по скъпи пакети, защото си има пътници за всеки влак.
                Е ти нали купуваш пакети на едро

Коментар

Умни или глупави приятели няма значение. Работиш с познати, познатите на твоите познати или напълно непознати.

А само си представи, че от BMW-то слезе една кака в строго бизнес облекло и почне да ти води презентация на твоите познати - направо ще им спре часовника и не 600лв. ами ако има пакет от 60 000 лв. ще купят
                  Аз отдавна предлагам да пуснат по скъпи пакети, защото си има пътници за всеки влак.

Коментар

• И аз се зачетох назад и не знам за кво иде реч наистина
                    Ама тва за кучката с Бемвето ми хареса

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Кво става тук? Нова дзвиздъ ли си имаме?
                      Честно казано, леко съм объркан. От някои постове ми се стори, че neural_network е наясно с пирамидата SCI и заробващия модел, но по-късно като че ли е преминал към тъмната страна?
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Кво става тук? Нова дзвиздъ ли си имаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                          Грешка - ако от 300 човека не можеш да накараш поне един да стане БП, значи имаш много умни приятели
                          Умни или глупави приятели няма значение. Работиш с познати, познатите на твоите познати или напълно непознати.

В мрежовия бизнес ако добре те е обучил твоя спонсор ти знаеш няколко правила, които носят успех.

Никога, значи никога не се опитвай да запишеш хора под теб. Ти само уреждаш срещата и ти и твоя познат се срещате с твоя спонсор. Твоя спонсор води презентацията, ти само мълчиш и слушаш. Така твоя спонсор е длъжен да работи в дълбочина и да ти помогне да запишеш твоите първи 5 човека на твое първо ниво.

Това се прави по няколко причини, но не ми се пише толкова дълго. С две думи, най-общо казано, твоите познати не те признават като авторитет в това за което им говориш. Познатите ще те прекъсват и разводняват разговора с всякакви теми.

Когато обаче ги представиш пред твоя спонсор, той е непознат за тях и те ще го приемат за авторитет в това кето им говори. А пък само си представи ако дойде и с BMW-последен модел

А само си представи, че от BMW-то слезе една кака в строго бизнес облекло и почне да ти води презентация на твоите познати - направо ще им спре часовника и не 600лв. ами ако има пакет от 60 000 лв. ще купят
                          Last edited by neural_network; 14.08.2013, 21:55.

Коментар

Точно така, идете на море, забавлявайте се, но съкратете почивката си с 3 дена. Само три дена по-кратка почивка и ето ви спестени 600 лв. за едно ново начинание - Бизнес Център от SCI
                            Смях през сълзи.....
                            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                              2. Въпрос от любопитство само: Ако седнат 5 БП-та на маса- да ядат и пият на SCI-заведение и сметката накрая е 100 лева и всеки е с карта на SCI , как плащате накрая? Молите сервитьорката да маркира на всеки поотделно сметката,че да му се цъкне на картата отстъпката или как?
                              Ако са в една линия трябва да даде картата си БП-то което най-късно се е включил.

По принцип БП-та не сядат да ядат и пият с други БП-та. За тях яденето и пиенето по заведенията е работна среща и служи за презентация как работи SaveCard пред някой кандидат за включване в SCI

Коментар

• Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнение
                                Изобщо не се записвайте никъде ,по добре идете на море с някоя кака и си изкарайте добре ,отколкото да влизате във някаква мега ултра иновативна и вълшебна схема пълна със цветен прашец и цветни фантазии
                                Точно така, идете на море, забавлявайте се, но съкратете почивката си с 3 дена. Само три дена по-кратка почивка и ето ви спестени 600 лв. за едно ново начинание - Бизнес Център от SCI

Коментар

Working...
                                X