Първоначално изпратено от Anton Ker4ev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеТи по добре организирай среща на Петров и Станчо с Марин, за общи съвместни действия между двете империи във финансовия сектор а защо не и в други области.
А и нямам нищо общо с ТИМ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЕ ти нали купуваш пакети на едроНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеНие се развиваме, ние растем, ние даже правим 2 презентации по едно и също време.
Презентациите на SCI за днес:
14.08.2013 гр. Пловдив 19:00 часа
14.08.2013 гр. Варна 19:00 часа
Лошото само е, че така автопарка ни от BMW-та пред залите за презентации изглежда два пъти по-малък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнениеИзобщо не се записвайте никъде ,по добре идете на море с някоя кака и си изкарайте добре ,отколкото да влизате във някаква мега ултра иновативна и вълшебна схема пълна със цветен прашец и цветни фантазии
Но да вземеш осъзнато решение да си закупиш бизнес пакет, не всеки го може.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеАз отдавна предлагам да пуснат по скъпи пакети, защото си има пътници за всеки влак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеУмни или глупави приятели няма значение. Работиш с познати, познатите на твоите познати или напълно непознати.
А само си представи, че от BMW-то слезе една кака в строго бизнес облекло и почне да ти води презентация на твоите познати - направо ще им спре часовника и не 600лв. ами ако има пакет от 60 000 лв. ще купятНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво става тук? Нова дзвиздъ ли си имаме?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнениеГрешка - ако от 300 човека не можеш да накараш поне един да стане БП, значи имаш много умни приятели
В мрежовия бизнес ако добре те е обучил твоя спонсор ти знаеш няколко правила, които носят успех.
Никога, значи никога не се опитвай да запишеш хора под теб. Ти само уреждаш срещата и ти и твоя познат се срещате с твоя спонсор. Твоя спонсор води презентацията, ти само мълчиш и слушаш. Така твоя спонсор е длъжен да работи в дълбочина и да ти помогне да запишеш твоите първи 5 човека на твое първо ниво.
Това се прави по няколко причини, но не ми се пише толкова дълго. С две думи, най-общо казано, твоите познати не те признават като авторитет в това за което им говориш. Познатите ще те прекъсват и разводняват разговора с всякакви теми.
Когато обаче ги представиш пред твоя спонсор, той е непознат за тях и те ще го приемат за авторитет в това кето им говори. А пък само си представи ако дойде и с BMW-последен модел
А само си представи, че от BMW-то слезе една кака в строго бизнес облекло и почне да ти води презентация на твоите познати - направо ще им спре часовника и не 600лв. ами ако има пакет от 60 000 лв. ще купятLast edited by neural_network; 14.08.2013, 21:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеТочно така, идете на море, забавлявайте се, но съкратете почивката си с 3 дена. Само три дена по-кратка почивка и ето ви спестени 600 лв. за едно ново начинание - Бизнес Център от SCIМнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение2. Въпрос от любопитство само: Ако седнат 5 БП-та на маса- да ядат и пият на SCI-заведение и сметката накрая е 100 лева и всеки е с карта на SCI , как плащате накрая? Молите сервитьорката да маркира на всеки поотделно сметката,че да му се цъкне на картата отстъпката или как?
По принцип БП-та не сядат да ядат и пият с други БП-та. За тях яденето и пиенето по заведенията е работна среща и служи за презентация как работи SaveCard пред някой кандидат за включване в SCI
Коментар
-
Първоначално изпратено от Exodus Разгледай мнениеИзобщо не се записвайте никъде ,по добре идете на море с някоя кака и си изкарайте добре ,отколкото да влизате във някаква мега ултра иновативна и вълшебна схема пълна със цветен прашец и цветни фантазии
Коментар
Коментар