IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Специално за доХтура Черкезов страницата на Пастор Петров във Фейсбук

https://www.facebook.com/www.saveway.de
    Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
      Тва е поредния профил на Черкеза. Тва верно от какво живее тоя? Очевидно е нон стоп онлайн, за да може да пише от всичките ди профили по всички сайтове.
      Абе да не се шегуваме, че не знаеш какво му е на главата на човека стоящ зад ник-а Черкезов. Може да е някой болен човек и така просто да се разсейва.

Но евала му правим за осмиването на пирамидата сейвуей с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dordje Разгледай мнение
        Регистриран съм МЛМ група. Днес партньор от СЦИ ми написа следното:
        " Това е бизнеса с най-голяма далавера: http://www.goldmoneybars.com/
        Ако искаш да ползваш намаление трябва да те препоръчам на собствениците."
        Да не би Пастора да е създал още няколко МЛМ компании?
        Аз вече видя ли в някой сайт който ми пратят да се упоменава име на спонсор, който трябва да посоча, бягам надалеч.

Коментар

• Ежедневна мотивация му е майката.
          Attached Files
          ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Регистриран съм МЛМ група. Днес партньор от СЦИ ми написа следното:
            " Това е бизнеса с най-голяма далавера: http://www.goldmoneybars.com/
            Ако искаш да ползваш намаление трябва да те препоръчам на собствениците."
            Да не би Пастора да е създал още няколко МЛМ компании?
            ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
              Като се загледах в снимката от водното кръщене ми направи впечатление, че джобовете на новопокръстения са обърнати наопаки. Случайност?
              Докато верващия гълта водица, попа джоби
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Меко, пак се отвличаш, ама кръщението няма да замести Форда.

Коментар

• Като се загледах в снимката от водното кръщене ми направи впечатление, че джобовете на новопокръстения са обърнати наопаки. Случайност?

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                    Ама аз пак не разбрах .. ти кръстен ли си в сектата наречена savingsaway? Какъв беше точно ритуала по посвещаване? (поливане с вода, обрязване, попа ви го слага отзад)?
                    Едва ли е последното, той им го слага безритуално отзад, през гащите.
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                      Знам че скоро имаше водно кръщение на 100 души,но малко ме учудва че Преслава асистира на баща си в този ритуал. Прекалено е млада за Пастор,но може би сега се обучава,не зная. Тя е и Бизнес партньор в Компанията,с г-н Делчев участваха в един клип с обяснение на Позиционното дърво.
                      Ама аз пак не разбрах .. ти кръстен ли си в сектата наречена savingsaway? Какъв беше точно ритуала по посвещаване? (поливане с вода, обрязване, попа ви го слага отзад)?

Коментар

• Знам че скоро имаше водно кръщение на 100 души,но малко ме учудва че Преслава асистира на баща си в този ритуал. Прекалено е млада за Пастор,но може би сега се обучава,не зная. Тя е и Бизнес партньор в Компанията,с г-н Делчев участваха в един клип с обяснение на Позиционното дърво.
                        Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                          А Кийосаки като толкова знае защо не е станал някой проспериращ бизнесмен, а си вади хляба със семинари и книги за мотивация на личността?
                          Това не е вярно! Кийосаки има огромен бизнес в областта на недвижимите имоти,има мини за добив на сребро,има петролни кладенци и.....

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                            "Всеки един от вас е ботиково създание,което заслужава успеха и трябва да се бори за него със Силата на мечтите си и с уменията добити в Академията на Saveway."
                            "Мрежовият маркетинг не е свързан с продаването на продукти и услуги,свързан е с изкарването на Величието на хората на преден план."
                            С тези семпли но мъдри думи П-р Петров успя както никой досега да обедини хиляди мислещи хора в Едно чрез Силата на съгласиетто и Вярата в Божественното начало на личноста. И разберете най-после, Няма пари и острови и кохтейли без усилена работа!
                            Поне първите няколко години,след това тези материални блага си идват от самосебеси. Но само като плод на старателно положен и целеустремен ТРУД.
                            На тебе попа правил ли ти е водно кръщене във вярност като на младежа на снимката?
                            Attached Files

Коментар

• Меко, да ти напомня да не се отвличаш, ра да мислиш за Форда.

Коментар

• "Всеки един от вас е ботиково създание,което заслужава успеха и трябва да се бори за него със Силата на мечтите си и с уменията добити в Академията на Saveway."
                                "Мрежовият маркетинг не е свързан с продаването на продукти и услуги,свързан е с изкарването на Величието на хората на преден план."
                                С тези семпли но мъдри думи П-р Петров успя както никой досега да обедини хиляди мислещи хора в Едно чрез Силата на съгласиетто и Вярата в Божественното начало на личноста. И разберете най-после, Няма пари и острови и кохтейли без усилена работа!
                                Поне първите няколко години,след това тези материални блага си идват от самосебеси. Но само като плод на старателно положен и целеустремен ТРУД.
                                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Working...
                                X