If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тва е поредния профил на Черкеза. Тва верно от какво живее тоя? Очевидно е нон стоп онлайн, за да може да пише от всичките ди профили по всички сайтове.
Абе да не се шегуваме, че не знаеш какво му е на главата на човека стоящ зад ник-а Черкезов. Може да е някой болен човек и така просто да се разсейва.
Но евала му правим за осмиването на пирамидата сейвуей с коментарите си.
Регистриран съм МЛМ група. Днес партньор от СЦИ ми написа следното:
" Това е бизнеса с най-голяма далавера: http://www.goldmoneybars.com/
Ако искаш да ползваш намаление трябва да те препоръчам на собствениците."
Да не би Пастора да е създал още няколко МЛМ компании?
Аз вече видя ли в някой сайт който ми пратят да се упоменава име на спонсор, който трябва да посоча, бягам надалеч.
Регистриран съм МЛМ група. Днес партньор от СЦИ ми написа следното:
" Това е бизнеса с най-голяма далавера: http://www.goldmoneybars.com/
Ако искаш да ползваш намаление трябва да те препоръчам на собствениците."
Да не би Пастора да е създал още няколко МЛМ компании?
ГДБОП- гражданско движение за борба с организираната политическа престъпност.
Ама аз пак не разбрах .. ти кръстен ли си в сектата наречена savingsaway? Какъв беше точно ритуала по посвещаване? (поливане с вода, обрязване, попа ви го слага отзад)?
Едва ли е последното, той им го слага безритуално отзад, през гащите.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Знам че скоро имаше водно кръщение на 100 души,но малко ме учудва че Преслава асистира на баща си в този ритуал. Прекалено е млада за Пастор,но може би сега се обучава,не зная. Тя е и Бизнес партньор в Компанията,с г-н Делчев участваха в един клип с обяснение на Позиционното дърво.
Ама аз пак не разбрах .. ти кръстен ли си в сектата наречена savingsaway? Какъв беше точно ритуала по посвещаване? (поливане с вода, обрязване, попа ви го слага отзад)?
Знам че скоро имаше водно кръщение на 100 души,но малко ме учудва че Преслава асистира на баща си в този ритуал. Прекалено е млада за Пастор,но може би сега се обучава,не зная. Тя е и Бизнес партньор в Компанията,с г-н Делчев участваха в един клип с обяснение на Позиционното дърво.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
"Всеки един от вас е ботиково създание,което заслужава успеха и трябва да се бори за него със Силата на мечтите си и с уменията добити в Академията на Saveway."
"Мрежовият маркетинг не е свързан с продаването на продукти и услуги,свързан е с изкарването на Величието на хората на преден план."
С тези семпли но мъдри думи П-р Петров успя както никой досега да обедини хиляди мислещи хора в Едно чрез Силата на съгласиетто и Вярата в Божественното начало на личноста. И разберете най-после, Няма пари и острови и кохтейли без усилена работа!
Поне първите няколко години,след това тези материални блага си идват от самосебеси. Но само като плод на старателно положен и целеустремен ТРУД.
На тебе попа правил ли ти е водно кръщене във вярност като на младежа на снимката?
"Всеки един от вас е ботиково създание,което заслужава успеха и трябва да се бори за него със Силата на мечтите си и с уменията добити в Академията на Saveway."
"Мрежовият маркетинг не е свързан с продаването на продукти и услуги,свързан е с изкарването на Величието на хората на преден план."
С тези семпли но мъдри думи П-р Петров успя както никой досега да обедини хиляди мислещи хора в Едно чрез Силата на съгласиетто и Вярата в Божественното начало на личноста. И разберете най-после, Няма пари и острови и кохтейли без усилена работа!
Поне първите няколко години,след това тези материални блага си идват от самосебеси. Но само като плод на старателно положен и целеустремен ТРУД.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар