IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Малии, Тази Гешева е супер перверзница. Такава мацка и без СЦИ ще кара бмв-та, поршета и други там реактивни неща. Тя си има УРС- Универсално Разплащателно Средство, дето тази картичка на сектата може само да я ползва за махане на леда от стъклото на бавареца.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
      Могат, могат ...... и облекло си имат .....

Знам, че се повтарям, ама ми е много любима тази снимка
      Тоя най-вдясно да не е търговския директор на отдел "Международни експанзии и инвазии"?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        не всички могат от село да дойдят или не всички имат подходящо облекло за събития от такъв ранг.
        Могат, могат ...... и облекло си имат .....

Знам, че се повтарям, ама ми е много любима тази снимка
        Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от tiferet Разгледай мнение
          Черкезов стига ги черни тия БПта. Те според тебе 20 000 са абсолютни търтеи. Айде стига вече, вдигайте цирка!
          Еми търтей са, изпихме фалшивата Лаваца в България която ни я представят за истинска и още не можем дори да се доближим до заветната цел от 100 000 български БП. Вместо да цъкат с айфоните по цял ден като мрежовия магнат, да вземат да правят презентации всеки ден, по къщите на хората, по дворовете, и тн. Не може само в 5 звездни хотели да ги мъкнеме хората, не всички могат от село да дойдят или не всички имат подходящо облекло за събития от такъв ранг.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Питагоре, за какъв съд мислиш, Станчо и Светльо не са винвни че БП са мързеливи и с месеци не могат да избият инвестицията! Който се е хванал на хорото няма право да мисли за съд а и основание.
            Докторе след sci коя ще бъде Вашата следваща кауза. Поздравявам Ви за тази. Успешно я водихте и доведохте до край.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Черкезов стига ги черни тия БПта. Те според тебе 20 000 са абсолютни търтеи. Айде стига вече, вдигайте цирка!

Коментар

• Не беше ли забранено организирането на пирамидални схеми. Едно добро разследване е нужно и дотам.

Коментар

• Питагоре, за какъв съд мислиш, Станчо и Светльо не са винвни че БП са мързеливи и с месеци не могат да избият инвестицията! Който се е хванал на хорото няма право да мисли за съд а и няма основание.
                  Last edited by Черкезов; 04.02.2014, 22:25.
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Възможно е чрез тази врътка да се опитат да скатаят няколко от милионите, платени от завлечените БП-та, ако играта стане на пожар. Предварително си опичат работата, за да може дори да ги осъдят, което е най-лошият вариант за тях, да не могат да им приберат по съдебен път милиончетата, взети от завлечените наивници.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                      За Германия ще им трябва и перфектен немски!
                      Мдаааа, трудно се обяснява схемата и далаверката на немски виж, на френски устен е по-лесно

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                        Понеже съм врял и кипял в подобни схеми ще ви споделя как стоят нещата според мен.
                        1. Винаги съм ви казвал, че Станчо има козове в ръкава си да не го подценявате
                        2. Собственик на капитала от физически лица минава в ръцете на 1 Юридическо лице. т.е. печалбата и дивидентите в БГ , вместо да се разпределят и облагат в БГ, спокойно могат да бъдат издърпани към Saveway. В подобни случаи, обикновено фирмата майка "Saveway" започва да дава вътрешни кредити на дъщерната фирма "SCI" и да я източва, така че каквото и да стане в БГ, капитала си е 5000 лв ограничено отговорен дружествен капитал и общо взето ще е без последствия за Станчо и Светльо. Няма да се учудя и някой циганин да сложат за собственик в последствие на немската фирма за да бъде цирка пълен
                        Прав си! Перфектна схема за източване на кинти!

Коментар

• Ха ха ха великия хуморист бай Черкез ,отново кърти мощно

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                            Може би там ще пробутват само карти? Няма да набират БП в Германия, "за да стоят парите в българите" (както обичат да залъгват), а и нали знаем, че в картите няма нищо лошо. В същото време ще се бият по гърдите, че са пробили в чужбина
                            За Германия ще им трябва и перфектен немски!

Коментар

• Понеже съм врял и кипял в подобни схеми ще ви споделя как стоят нещата според мен.
                              1. Винаги съм ви казвал, че Станчо има козове в ръкава си да не го подценявате
                              2. Собствеността на капитала вместо в 2 физически лица минава в ръцете на 1 Юридическо лице. т.е. печалбата и дивидентите генерирани в БГ през последната печеливша година 2013-та, преди рухването , вместо да се разпределят и облагат в БГ, спокойно могат да бъдат издърпани към Saveway под формата на резерви. В подобни случаи, обикновено фирмата майка "Saveway" започва да дава вътрешни кредити или супервайзорски услуги на дъщерната фирма "SCI" и да я източва, така че каквото и да стане в БГ, капитала си е 5000 лв ограничено отговорен дружествен капитал и общо взето ще е без последствия за Станчо и Светльо. Няма да се учудя и някой циганин да сложат за управител в последствие на немската фирма да го размъкват по съдилища и да бъде цирка пълен
                              Last edited by mizernik81; 04.02.2014, 21:06.

Коментар

Правилно, пред договор сме с верига магазини за крайно бедни "Ауди."
                                Абе Черкез такава верига няма, има "Алди"

Коментар

Working...
                                X