Малии, Тази Гешева е супер перверзница. Такава мацка и без СЦИ ще кара бмв-та, поршета и други там реактивни неща. Тя си има УРС- Универсално Разплащателно Средство, дето тази картичка на сектата може само да я ползва за махане на леда от стъклото на бавареца.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеМогат, могат ...... и облекло си имат .....
Знам, че се повтарям, ама ми е много любима тази снимка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениене всички могат от село да дойдят или не всички имат подходящо облекло за събития от такъв ранг.
Знам, че се повтарям, ама ми е много любима тази снимка
Коментар
-
Първоначално изпратено от tiferet Разгледай мнениеЧеркезов стига ги черни тия БПта. Те според тебе 20 000 са абсолютни търтеи. Айде стига вече, вдигайте цирка!Вместо да цъкат с айфоните по цял ден като мрежовия магнат, да вземат да правят презентации всеки ден, по къщите на хората, по дворовете, и тн. Не може само в 5 звездни хотели да ги мъкнеме хората, не всички могат от село да дойдят или не всички имат подходящо облекло за събития от такъв ранг.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПитагоре, за какъв съд мислиш, Станчо и Светльо не са винвни че БП са мързеливи и с месеци не могат да избият инвестицията! Който се е хванал на хорото няма право да мисли за съд а и основание.г-жа Фирдевс.2015г.
Коментар
-
Питагоре, за какъв съд мислиш, Станчо и Светльо не са винвни че БП са мързеливи и с месеци не могат да избият инвестицията! Който се е хванал на хорото няма право да мисли за съд а и няма основание.Last edited by Черкезов; 04.02.2014, 22:25.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Възможно е чрез тази врътка да се опитат да скатаят няколко от милионите, платени от завлечените БП-та, ако играта стане на пожар. Предварително си опичат работата, за да може дори да ги осъдят, което е най-лошият вариант за тях, да не могат да им приберат по съдебен път милиончетата, взети от завлечените наивници.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнениеЗа Германия ще им трябва и перфектен немски!виж, на френски устен е по-лесно
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеПонеже съм врял и кипял в подобни схеми ще ви споделя как стоят нещата според мен.
1. Винаги съм ви казвал, че Станчо има козове в ръкава си да не го подценявате
2. Собственик на капитала от физически лица минава в ръцете на 1 Юридическо лице. т.е. печалбата и дивидентите в БГ , вместо да се разпределят и облагат в БГ, спокойно могат да бъдат издърпани към Saveway. В подобни случаи, обикновено фирмата майка "Saveway" започва да дава вътрешни кредити на дъщерната фирма "SCI" и да я източва, така че каквото и да стане в БГ, капитала си е 5000 лв ограничено отговорен дружествен капитал и общо взето ще е без последствия за Станчо и Светльо. Няма да се учудя и някой циганин да сложат за собственик в последствие на немската фирма за да бъде цирка пълен
Коментар
-
Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнениеМоже би там ще пробутват само карти? Няма да набират БП в Германия, "за да стоят парите в българите" (както обичат да залъгват), а и нали знаем, че в картите няма нищо лошо. В същото време ще се бият по гърдите, че са пробили в чужбина
Коментар
-
Понеже съм врял и кипял в подобни схеми ще ви споделя как стоят нещата според мен.
1. Винаги съм ви казвал, че Станчо има козове в ръкава си да не го подценявате
2. Собствеността на капитала вместо в 2 физически лица минава в ръцете на 1 Юридическо лице. т.е. печалбата и дивидентите генерирани в БГ през последната печеливша година 2013-та, преди рухването , вместо да се разпределят и облагат в БГ, спокойно могат да бъдат издърпани към Saveway под формата на резерви. В подобни случаи, обикновено фирмата майка "Saveway" започва да дава вътрешни кредити или супервайзорски услуги на дъщерната фирма "SCI" и да я източва, така че каквото и да стане в БГ, капитала си е 5000 лв ограничено отговорен дружествен капитал и общо взето ще е без последствия за Станчо и Светльо. Няма да се учудя и някой циганин да сложат за управител в последствие на немската фирма да го размъкват по съдилища и да бъде цирка пъленLast edited by mizernik81; 04.02.2014, 21:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПравилно, пред договор сме с верига магазини за крайно бедни "Ауди."
Коментар
Коментар