If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм казал вече че на бизнес ден ще ходиа само когато дойде момента да се проведе в най-голямата зала на европарламента или на централния стадион в Пекин или на Маракана или на плоштада на ватикана.
Ти си "великан", "олигарх"... Гнездото, Маракана и Ватикана са малки за твоите възможности. Я се ориентирай нещо към Луната, към Слънцето. Можеш да се обърнеш за помощ към Ким Чен Ун, той с удоволствие и без проблеми би те изпратил там.
Не мога да повярвам,че тея двама тарикати са измислили такъв грандиозен план,за да промият още мозъците на зомбитата.Ясно е,че експанзия няма,няма и да има,в тези страни не може да им стъпи крака с тая пирамида,могат да минат само картите,нооо да не забравяме че там хората отдавна си имат такава система и картата им няма да е уникална,а едва ли конкуренцията ще им се даде.Замазват очи,за да смучат още и още пари,надяват се,че с приказките за експанзия народа ще се юрне бизнес пакети да купува за по 4 000.
Не вярвах,че такава наглост имат,но като се замисля,изсмукаха няколко милиона и няма да се спрат лесно.Ще доят и до последната капка.А щом има кой да им дава.......знаете приказката за лудия и баницата
Лошото е,че закон имаме,но явно се ползват с протекции и за тях законите не важат,иначе не мога да си обясня как една пирамида излиза чиста само с един акт за 10 000лв.Колкото и да се борим в групата,балъци има и ще има,а докато тях ги има тарикатите ще си живеят живота.Факт!
Какъв живот, какви тарикати бря ???
И тоя бизнес е като всеки друг в БГ...
Вие наистина ли вярвате, че пастора и Станчо са направили милиони ???
Ми не са...щерката на пастора в секънд хенд дрешки пазарува...
И това ако са милионери...
Надявам се да си права и да забранят дейността на пастора възможно най-скоро. Все пак не разбирам защо Лайънес все още оперира без проблем във всички (или почти всички) страни, където ще се извърши "експанзията" на пастора. Срещу Лайънес има заведени дела, така е, но официално не е представена като пирамида от нито едно правителство по света и не е забранена дейността й. Не е и като да е нова компания - има я от десет години ако не се лъжа. Изобщо не я защитавам, за мен е същата пирамидална схема като СЦИ и се надявам да бъде осъдена и забранена. Просто се чудя дали органите в Германия и Франция например си вършат работата.
Търсих много из нета, но не успях да намеря никъде инфо, че Лайънес към момента продават бизнес пакети във Франция или Германия. Продават, или са продавали в др държави като Австрия и Швейцария. Лайънес оперират от 2003 ако не се лъжа. Законите и на Франция и на Германия са мисля от 2007, поне от тази година е директивата на ЕК, която задължава всички страни членки да забранят пирамидалните продажби. Директивата е същата като българския закон, тя е един вид препоръка, държавите имат право да приложат по-строг закон, както е в случая с Франция и Германия, но нямат право да приложат закон, който е по лек от директивата. Австрия, например, е приложила директивата като България т.е забраняват се схеми, чиято основна цел не е продажбата на продукти или услуги, а вкарването на нови членове. И от тук идва вратичката, от която се възползват този тип организации. Трябва жалба и разследване, за да се определи съотношение. Но! СЦИ не е Лайънес, тяхното съотношение генериран оборот от отстъпки и от БП е по-различно. Те имат и много повече обекти и малко БП, което прави цялата процедура по мудна.
Аз съм казал вече че на бизнес ден ще ходиа само когато дойде момента да се проведе в най-голямата зала на европарламента или на централния стадион в Пекин или на Маракана.
Значи няма да ходиш!
А с Пакистан кво стана, нали имаше един партньор с цветущ хинглиш(горе-долу като твоя Български)?
Братко, недей така.
Чумата ми е приятелка и ако реши ще схруска кУрпорацията заедно с адв. Костов.
Ти защо не беше днес в Пловдив?
Аз съм казал вече че на бизнес ден ще ходиа само когато дойде момента да се проведе в най-голямата зала на европарламента или на централния стадион в Пекин или на Маракана или на плоштада на ватикана.
Не мога да повярвам,че тея двама тарикати са измислили такъв грандиозен план,за да промият още мозъците на зомбитата.Ясно е,че експанзия няма,няма и да има,в тези страни не може да им стъпи крака с тая пирамида,могат да минат само картите,нооо да не забравяме че там хората отдавна си имат такава система и картата им няма да е уникална,а едва ли конкуренцията ще им се даде.Замазват очи,за да смучат още и още пари,надяват се,че с приказките за експанзия народа ще се юрне бизнес пакети да купува за по 4 000.
Не вярвах,че такава наглост имат,но като се замисля,изсмукаха няколко милиона и няма да се спрат лесно.Ще доят и до последната капка.А щом има кой да им дава.......знаете приказката за лудия и баницата
Лошото е,че закон имаме,но явно се ползват с протекции и за тях законите не важат,иначе не мога да си обясня как една пирамида излиза чиста само с един акт за 10 000лв.Колкото и да се борим в групата,балъци има и ще има,а докато тях ги има тарикатите ще си живеят живота.Факт!
Jason_Thorn Ти по добре си слугувай на американците, аз оште утре си копувам холански и унгарски разговорник , за да мога да вдигна нивото на тамошния бизнез.
+10
кОпувай и вдигай, пред твоята мощ се прекланям!
+10, благодаря ти за този отговор. След като онеци мишоци от Лайънес оперират на тези пазари, корпорацията и чума не може да я спре да постави на колене конкурентите в останалия свят!
Братко, недей така.
Чумата ми е приятелка и ако реши ще схруска кУрпорацията заедно с адв. Костов.
Jason_Thorn Ти по добре си слугувай на американците, аз оште утре си копувам холански и унгарски разговорник , за да мога да вдигна нивото на тамошния бизнез.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Тая тема наистина ме кефи. Колко бързо се натрупват мненията......е, от това по-добра реклама - здраве му кажи. Open your eyes, пичове и не се занимавайте с глупости: http://www.youtube.com/watch?v=CG6UwDtAXbM
Аз викам да поизчакаме малко, все пак, на мен ми намирисва на кьор фишек, преди падрето да се оттегли на топло да си харчи парите, а балъците да ронят горчиви сълзи.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Надявам се да си права и да забранят дейността на пастора възможно най-скоро. Все пак не разбирам защо Лайънес все още оперира без проблем във всички (или почти всички) страни, където ще се извърши "експанзията" на пастора. Срещу Лайънес има заведени дела, така е, но официално не е представена като пирамида от нито едно правителство по света и не е забранена дейността й. Не е и като да е нова компания - има я от десет години ако не се лъжа. Изобщо не я защитавам, за мен е същата пирамидална схема като СЦИ и се надявам да бъде осъдена и забранена. Просто се чудя дали органите в Германия и Франция например си вършат работата.
+10, благодаря ти за този отговор. След като онеци мишоци от Лайънес оперират на тези пазари, корпорацията и чума не може да я спре да постави на колене конкурентите в останалия свят!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар