Нави,като не щат органите - има телевизии и специални предавания,брат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Колко време просъществува Галакси /Спейс/, докато не подведоха под отговорност фараоните му?
Е, сега вече 4-та година си търкалят бизнеса и се смеят в очите на правосъдието...
А схемата е същата. И доказателства има... Но народ няма, няма и нормално правосъдие.
Ще ида, ще се оплача... както са го направили много. И нищо.
Да не мислите, че има само едно оплакване... не вярвам.
Трябват ефективни мерки... за които все още не съм се сетил...Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
КОЙТО СМЯТА ДА ЗАПРЕТНЕ РЪКАВИ ПРОТИВ ЧУМАТА СЕЙВУЕЙ,МОЖЕ ДА ЗАПОЧНЕ ОТТУК.: https://www.facebook.com/Komisiazaza...apotrebitelite
ДА ПИШЕМ ПОВЕЧКО ХОРА,НЕ МОЖЕ ДА НЕ НИ ЧУЯТ И ДА УТОЛЯТ ЖАЖДАТА НИ ЗА ФИНАНСОВА ПРАВДА.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
ЕТО ТАКА СЕ ГУБЯТ ПРИЯТЕЛИ !!!
Прочетете го... мен ме натъжи и ядоса. Мисля да запрятам ръкави и сериозно да се включа в спъването на тази финансова ЧУМА!
Re: SCI - бизнес за милиони или от милиони спестовни балъци
Мнениеот Violetta » 02 Фев 2014, 17:44
Сега виждам темата и умирам от смях. Да ви разкажа каква история имах с въпросната "компания"...
В началото на юни, 2013, моя приятелка ме помоли за 3000 лева - заем, за кратък период от време, който бързо ще ми върне. Исках да и помогна, разбрахме се да ми ги върне в края на юли месец, това било нова идея, нова възможност за бизнес. Добре, исках да помогна, дадох и ги в ръцете, като на срещата тя ми продаде и карта "за големи отстъпки навсякъде". Имах пари, платих и за 50 лева получих пакет с документи и карта, които не отворих, докато не стана прекалено късно...Това било бъдещето на бизнеса, тя беше много ентусиазирана.
В края на юли започнах да и напомням, че съм и дала пари в заем. Въпрос на броени дни било да получи първата заплата и да ми ги върне, че и да ме черпи.
Потърси ме мъжът и, в последния ден на юли. Човекът ми каза, че приятелката ми не е получила още заплата и много неудобно се чувствала. Помоли ме да и звънна и да я успокоя. нали съм блага душа, обадих се, пихме кафе, смяхме се, тя ми предложи да ми покаже какво работи. И ме заведе на презентация.
От презентацията нищо не разбрах, освен това, че приятелката ми искаше да дам и аз 3000 лева, за да започне тя да ми връща парите, като аз и ще спечеля отгоре. Върнах се в Плевен, реших да отворя плика и да прочета повече за картата.
Останах зашеметена - това беше абсолютна измама. Да дам още 3000 лева, за да започне тя да ми връща от тях парите...Що за идея?
Позвъних и, за да я попитам няма ли друга възможност, съвсем деликатно я помолих да побърза, че искам да заведа децата си на море - разведена съм и имам две деца, които зависят от мен.
Мълчание...вече почти 6 месеца тя си чака "първата заплата", мъжът и /с него работим заедно/ го е срам и "Добър ден" да ми каже, а нея я виждам само да обикаля в костюм по кафенетата и да се мъчи да уговори някой да и даде пари, за да стартира и той бизнес сайт в прословутата успешна компания - SCI. Много е жалко, че има такива измамници, а няма кой да ги спре.Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Призив кьм разколебаните БП.
" О , неразумни юроде....
поради что се срамите да се наричете БП....???? "
....
И , да защо мили хора , защо позволяваме и защо се срамуваме ,
от едно начало , което ни е дадено даром ....от предците ни, от П-р Петров и от Бог !
Признавам , че и аз се обърках , мислех че може и да са по - справедливи сега, т.к. изкупуват стари грехове , но не....
" Вълка си мени козината , но нрава не "....
Така и те - няма и не може да има турски език в Българската държава ,
не може да има , в Европейски съюз и Европа - независима България ,
подчинена на друг народ, не мозе да има и свободни БП в клета маика Балгария.
И с цялото ми уважение , Моля Ви - опомнете се....
Към какво ни призоват КЗП - да се откажем от тези , дето си дадоха живота ,
за нашата финансова свобода и да изберем - да сме роби - това ли искаме - " Братя Българи Сциаици"????
Какво ни очаква - робството не е по - добро от свободата човешка....
Да , глад има , има и мизерия , но сме свободни да позиционираме роднини и приятели под нас....-Хора....
Моля Ви ,нека се осъзнаем ,
ние имаме корпоративна история ,
имаме Велики хора - бизнес патниори дето са се борили за нея.
Нека да я съхраним ,
да не я потъпкваме и горим ,
Моля Ви....Братя и сестри - български -
Да запазим корпорацията и България !
Да я съхраним !
Да не позволяваме на " душманете - КЗП "
да я опозорят ....
За България !
И за българският народ , за немскиа холдинг смело и напред !
И Бог е с нас мамка му !Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
И тука коментарите са огън,най-коментираната статия http://19min.bg/news/8/51535.htmlАко Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Eon Разгледай мнениеЧеркезов, предлагам ви да организирате бизнес ден, презентация или както там му викате ето тука:
http://www.svnaum.com/bg
пък даже и ще сте от научен интерес за служителите там.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kourion Разгледай мнениеГениално.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Черкезов, предлагам ви да организирате бизнес ден, презентация или както там му викате ето тука:
http://www.svnaum.com/bg
пък даже и ще сте от научен интерес за служителите там.Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениепочти нищо, бизнес ден в карачи имаше вчера.
Коментар
Коментар