IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Каква е тази нова пирамида на Краси Кирев- моля дай линк

Коментар

• Откъде идвал изразът "вайка се като обран поп"

Коментар

• Имам чувството, че е адски тъпо да виждаш деградацията на собствените си клонинги. Цветния свят от илюзии, които си им рисувал се сгромолясва, едно по едно орлетата започват да виждат собствената ти несъстоятелност и те напускат по най-долния начин, опетнявайки фалшивия ти имидж, който си градил с толкова труд. Влива се от време на време и свежа кръв в ниските редици на пидамидата, но не могат да компенсират изтичащата и раните, които ти нанасят напускащите. Говоря и за финансови и за имиджови рани. Стила на Падре е мазнишки и демагогски. Един през друг 20-30 ибрикчии му пригласят, възхваляват и опитват да мотивират останалата тълпа от наивници. Те се сменят, теглят му майните от немотията и излизат от порочната схема. Само той се има за вечен и морално възвишен. Ако може някой да ми опише как се нарича това състояние на духа, че нещо не мога да се сетя

Коментар

• За тези, които не знаят - финансовият гуру Ивайло Груев - който беше един от водещите елитковци с БМВ - също е спрял да се занимава с добричко-пловдивската пирамида на "американския възпитаник" падре и "немския възпитаник" шрек и е минал под крилото на Краси Кирев в португалската пирамида , която към този момент явно на алчните МЛМ-клошари им изглежда безкрайно по-перспективна. Все повече оредява армията от зомбита на падре и затова и такава бясна пяна е избила по устата на пастора.

Коментар

• "И така, в заключение...За тези от вас, които са се включили....някой от вас ще спечелят, защото сте в началото.
            Добре, ако това ви радва..да сте живи и здрави.
            За останалите.., няма шанс!"

Това за коя пирамида важи - за слейвуей или португалската??? Те и в пирамидата на стисльо и шрек някои спечелиха, които бяха в началото, а и повечето вече напуснаха, като им пресъхнаха печалбиците... А за останалите... няма шанс!

Коментар

• Някой може ли да ми обясни, защо компанията Х ще ти плаща 3 пъти стойността на някакъв уред за да го ползва под наем, а няма просто да го закупи?
              И щом се купуват тези устройства, къде са те? Нещо ми намирисва че няма нито едно устройство а само се пишат че имат продукт който никой не е виждал
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Това което казва п-р Петров е вярно и силно притеснително. Трудно ми беше да повярвам че има нова пирамида която краде хора от Компанията,но днес го изпитах на гърба си! Получих настоятелно предложение от Бизнес партньор на Saveway да закупя Supreme Pakage от 61 Гео-тракери на стойност 3200 евро,носещи пасивен доход годишно 300 % рента като наемодател.Аз отказах защото съм лоялен на Saveway, но се опасявам че много от по-успешните партньори с високи доходи ще се включат въпреки че п-р Петров предупреди.Иначе признавам,че условията са доста по-добри от тези на Saveway ,даже се плащат бонусите 4 пъти в месеца и днес е един от дните за плащане.
                Тoday is the 21th day of the mont. And again around the world thousads of people receve their rental-income - 300% /year. Just because of the fact that they're owners of GPS-locators which Geteasy rents to corporations, navy fleets, firms and governments. It's the same for the people that share Pleimo's musical world on Facebook.Therefore the 7th, 14th, 21th and 28th of every month are our payday. If you want to live off from rental-income contact me.
                Geteasy – Now it’s your turn!
                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
                  "Изключително тъжно е да видиш падението на хора, които са имали шанс да се превърнат в по-добри хора и лидери и въпреки всичко заради пустите му пари взривяват взаимоотношения, предават екипи и целенасочено насаждат лъжи за теб и компанията ни."

"заради пустите му пари" - падренце, "великата" ти компания, която щеше и фейсбук да задминава, не е ли най-страхотната и уникална бизнес възможност? Как така заради "пустите пари" взеха да те изоставят лидерите елитковци?
                  ЧОвечеството не е дорасло за за идеите на Пастор Петров

След години някой ще напише на гроба му :

Този велик човек се опита да носи бремето на всички пари на света на гърба си !

Коментар

• "Изключително тъжно е да видиш падението на хора, които са имали шанс да се превърнат в по-добри хора и лидери и въпреки всичко заради пустите му пари взривяват взаимоотношения, предават екипи и целенасочено насаждат лъжи за теб и компанията ни."

"заради пустите му пари" - падренце, "великата" ти компания, която щеше и фейсбук да задминава, не е ли най-страхотната и уникална бизнес възможност? Как така заради "пустите пари" взеха да те изоставят лидерите елитковци?

Коментар

• Щом Пастор Петров казва, че са пирамида - пирамида са.

Ако има нещо, от което преподобния разбира, то това са пирамидите

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                        Г-н Петров се оплаква от пирамидални схеми
                        Проучва ги от професионален интерес
                        Пък са и негови ученици Егаси , този колко пирамиди е инициирал

Коментар

• Г-н Петров се оплаква от пирамидални схеми
                          Attached Files

Коментар

• Меко, бате, мани го рожденния ден кажи кога ще земаш форда, аз моя до 10 дни мисля да го земам. Само да не се сърди дохтура че ще е със задно.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                              Не е вярно че Рожденния ден струва 300 лв, вие изобщо направихте ли си труда поне да попитате някой Бизнес партньор който има информация от извора? Макар че прави едни от най-уникалните и качествените партита в България,тази година Компанията ни подари един мил жест с когото отново доказа че се грижи за своите Партньори и за тяхното спестяване относно нейни продукти! Страхотна пакетна цена от 970 евро за 10 билета -какво повече можем да желаем.
                              https://www.saveway.de/saveoftheday/...ny-alones-1090
                              Освен това всеки Нов Бизнес партньор закупил Бизнес клас III на стойност 2000 евро. получава БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ за Saveway Birthday Party!
                              На последната ми кръгла годишнина платих 2000 лева на една певица да дойде да пее в ресторанта където си събрах приятелите. Сега ме е яд, че не им исках пари за вход за рождения ми ден ...

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                                Падре не дава, освен на най-приближените си ибрикчии. Смятай каква горница си прави от всичките семинари, евенти и т.н. фирмени събития щом ги дреши по 50 лв за бизнес ден и 300 лв за рожден ден
                                Не е вярно че Рожденния ден струва 300 лв, вие изобщо направихте ли си труда поне да попитате някой Бизнес партньор който има информация от извора? Макар че прави едни от най-уникалните и качествените партита в България,тази година Компанията ни подари един мил жест с когото отново доказа че се грижи за своите Партньори и за тяхното спестяване относно нейни продукти! Страхотна пакетна цена от 970 евро за 10 билета -какво повече можем да желаем.
                                https://www.saveway.de/saveoftheday/...ny-alones-1090
                                Освен това всеки Нов Бизнес партньор закупил Бизнес клас III на стойност 2000 евро. получава БЕЗПЛАТЕН БИЛЕТ за Saveway Birthday Party!
                                Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

Working...
                                X