IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отваряне на Еврофутбол

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    1.Ако правиш черно тото със сигурност ще имаш печалба.
    2. 99.99% от играчите губят, ако бях на твое място няма да им пускам залозите и ще направя здрава пачка от това, като им ги прибирам.
    Д-р Черкезов
    браво докторе

компетентен си както винаги

няма тема в която да не си експерт ................... няма тайни за теб...

Коментар

• Първоначално изпратено от raybeez Разгледай мнение
      Някой може ли да ми каже колко пари горе долу ще ми трябват за да си отворя еврофутбол .
      влез в няколко пункта на еврофутбол и собствениците които обикновено сами си ги работят ще ти дадат много повече информация .................. все пак има значение и в кой град живееш, дали ще си под наем или имаш собствено помещение...

можеш да попиташ в централата на еврофутбол с колко пари трябва да разполагаш за да стартираш пункта .................. ако не се лъжа се искаше 3000 лв. само за стартиране на бизнеса без разходите за помещение, за ел.ток, за заплати; за счетоводител за да ти води фирмата и т.н.

Първоначално изпратено от raybeez Разгледай мнение
      и заслужава ли си въобще такава инвестиция.
      хвани се на работа в един пункт на еврофутбол и след месец ще имаш отговори на всички въпроси които те вълнуват

за един си заслужава такава инвестиция като вади 500 лв. на месец, друг е доволен на 1000 лв. месечно, а трети може да не е доволен и на 2000 лв. ........................ ти на колко ще си доволен?

Коментар

• 1.Ако правиш черно тото със сигурност ще имаш печалба.
        2. 99.99% от играчите губят, ако бях на твое място няма да им пускам залозите и ще направя здрава пачка от това, като им ги прибирам.
        Д-р Черкезов
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Отваряне на Еврофутбол

Някой може ли да ми каже колко пари горе долу ще ми трябват за да си отворя еврофутбол и заслужава ли си въобще такава инвестиция.
          Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
        Working...
        X